Bilim kılıfına uydurulmuş bir çeşit gribimsi virüs bahanesiyle arka planda olup bitenleri gören ve maske takmayı reddeden Özgür düşünceye sahip çıkan insanlara selam olsun. Evet evet dur lan sen söylemeden ben söyleyeyim “büyük resmî” gördüm ezberci kardeş. Mayıs veya Nisan ayından beri maske takmadan ve oksijenimi kesmeden dolaşıyorum. Ailemle birlikte yaşıyorum. Her gün kendimi paranoyak gibi eve kapatmaktansa uzun yürüyüşler yapıp evde uzun süre kalmanın yan etkilerinden olan “yağ bağlamaktan” uzağım. Evde uzun süre kalan arkadaşlarımın bir çoğu hem fiziksel hem de manevi anlamda sosyal olamamanın da getirdikleriyle psikolojik anlamda ciddi bir sıkıntı içerisindeler. Sindirildiklerini ve çaresiz olduklarını düşünüyorlar. Dur lan sen demeden ben yazayım ölen kişilerin ailelerine ne diyeceksin mi diye soracaksın. Şunu diyorum, insanlar ölmeye yeni başlamadı. Senin yakınını yüzde yüz kovidden kaybettiğini nereden biliyorsun? Grip, zatürre, akciğer kanseri, pnömoniden ölen insanlar nerede < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Put Kıran adam -- 31 Aralık 2020; 14:5:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim