Şimdi Ara

Maske takmayan özgürlükçüler bu başlıkta toplanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilim kılıfına uydurulmuş bir çeşit gribimsi virüs bahanesiyle arka planda olup bitenleri gören ve maske takmayı reddeden Özgür düşünceye sahip çıkan insanlara selam olsun.

Evet evet dur lan sen söylemeden ben söyleyeyim “büyük resmî” gördüm ezberci kardeş.

Mayıs veya Nisan ayından beri maske takmadan ve oksijenimi kesmeden dolaşıyorum. Ailemle birlikte yaşıyorum.

Her gün kendimi paranoyak gibi eve kapatmaktansa uzun yürüyüşler yapıp evde uzun süre kalmanın yan etkilerinden olan “yağ bağlamaktan” uzağım.

Evde uzun süre kalan arkadaşlarımın bir çoğu hem fiziksel hem de manevi anlamda sosyal olamamanın da getirdikleriyle psikolojik anlamda ciddi bir sıkıntı içerisindeler. Sindirildiklerini ve çaresiz olduklarını düşünüyorlar.

Dur lan sen demeden ben yazayım ölen kişilerin ailelerine ne diyeceksin mi diye soracaksın.

Şunu diyorum, insanlar ölmeye yeni başlamadı. Senin yakınını yüzde yüz kovidden kaybettiğini nereden biliyorsun? Grip, zatürre, akciğer kanseri,

pnömoniden ölen insanlar nerede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Put Kıran adam -- 31 Aralık 2020; 14:5:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maske takmadan dışarı çıkmak yasak. Suç işlediğini itiraf etmişsin, şikayet ediyorum
  • dsaewq D kullanıcısına yanıt

Selam söyle

• seve seve takacaksın, yoksa takarlar

• Bak kararına saygı duyarım, ama sen suç olan birşeyi yapıp burda ballandıra ballandıra anlatamazsın.

Emin ol ki kimse maske takarken mutlu olmuyor. En az herkes senin kadar nefret ediyor maskeden.

Virüsü kapsa makineler ile hortumlarla nefes alacak haberi yok gelmiş burada maskeyle nefes alamıyorum diyor. Alemsiniz arkadaş.

• Aynasızlar varken takın onlar yokken takmayın.
    Bu cezanın esas amacı oksijene vergi koymakdır eğer nedensiz şekilde oksijene erişiminizi engelleseler olay çıkardı oyüzden bu bahaneye sığınıyorlar.

Herkes bu adam gibi olsa Türkiye 1.dünya ülkesi olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 31 Aralık 2020; 21:34:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.