Şimdi Ara

Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.384
Cevap
53
Favori
60.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • reis ben o sorunu çözdüm farkli bi mod ile gamepad ile oynanabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/k7n5u4
    belgelerden biowareyi silip tr yapınca tamamen gözükmüyor tr yapmayıncada böyle oluyor

• furkanmcaglar F kullanıcısına yanıt
    Ben Nexus taki modu kurduktan sonra sorun başladı. Siz hangi modu kurdunuz, link atarsanız sevinirim...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet bende o modu denedim bozuluyor idi.
    bu modu kurdum.Sadece belgelerime atıyorsun dosyaları
    Ardındanhttp://joytokey.net/en/ buradan JoyToKey indirdim. İndirdiğin modun içerisinde JoytoKey klasörü içerisinde bi cfg uzantılı dosya var onu joytokeye aktar ve Joytokey açıkken oyuna gir. Ama tabi diğer modu kurduysan onun tüm dosyalarını silmen lazım steamapps\common\Mass Effect buraya attıklarımızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanmcaglar -- 17 Temmuz 2018; 22:14:36 >

• Geri bildirimler için sağ olun, çok faydalı oluyor arkadaşlar. Ne kadar dikkat etsem de oyunun evreni çok büyük olunca, mutlaka aradan dereden bir eksik çıkabiliyor.

Betanın yeni versiyonu geldiğinde oyunlarınıza kaldığınız yerden devam edebileceksiniz bu konuda hiçbir sıkıntı olmayacak.

Mod konusunda hiçbir modu önermiyorum. Deneyip yanılma yapmak sizlere kalmış arkadaşlar.

Birkaç gün dinleneyim yamanın gidişatı hakkında bir bilgilendirme yaparım. Çünkü Dragon Age 2 çevirisine de yardım etmek istiyorum. Bir ona yardım ederim bir bunun eksiklerini kapatırım derken bir şeyler çıkar ortaya.

@d3vstator, teşekkürler ekledim.
  • evilhuman kullanıcısına yanıt
    bana yardım eder misiniz benim oyunum böyle herşeyi yaptığım halde
    Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/k7n5u4

• MertTR23 kullanıcısına yanıt
    dostum bende geceden beri ugrasiyodum megersem mod dosyalari kalmis o yuzden olmuyormuş gamepad modu yuklu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanmcaglar -- 17 Temmuz 2018; 22:28:26 >
    Sizin sıkıntınızın çözümü kolay. Türkçe karakter adımlarındaki fontları aktifleştirmek bölümünü yeniden yapın. Bir detayı kaçırmış ya da yanlış yapmış olmalısınız.
  • furkanmcaglar F kullanıcısına yanıt
    sadece hd modu yüklü
    birde sunu indir dene
    s7.dosya.tc
    FileIndex.txt dosyas�n� indir - download
    http://s7.dosya.tc/server8/lfbfy0/FileIndex.txt.html

cookedpc icine aticaksin. Ainz Ooal Gown arkadaş paylaşmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanmcaglar -- 17 Temmuz 2018; 22:34:48 >
  • Şunu da söyleyeyim arkadaşlar. Eğer oyuna girdiğinizde Türkçe ama kare kare kutular görüyorsanız, sadece Türkçe fontları aktifleştirmek adımlarını yeniden yapın sorun düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 17 Temmuz 2018; 22:29:32 >
  • 50 milyon kere yaptım galiba hd modsuz oynıcaz napalım 4 kuruşum bu oyunu
    Oyunda full hd çözünürlüğü var zaten. HD derken bundan mı bahsediyorsunuz? Ekstra moda gerek yok bunun için. Bu mod başka bir şey içinse yamayı da etkiler zaten.
  • MEUITM modundan bahsediyorum
  • Yama gerçekten çok kaliteli olmuş. 2 ve 3. oyunun yamaları fena olmasa da bazı yerlerin translate ile çevrildiği çok açıktı. Gerçekten çok emek vermişsiniz. Tekrardan teşekkürler. Hakkınızı ödeyemeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 17 Temmuz 2018; 22:33:44 >
  • Teşekkürler, eksik yerleri de giderdiğimiz zaman daha da iyi olacak.
  • Bende font ya menü de herhangi bir sorun yok her şey tam takır.Ancak oyuna girdim tüm dialoglar ingilizce görünüyor . Yüzbaşı yazıyor ama geri kalanı hep ingilizce . Tüm adımları harfiye yerine getirdim ama anlayamadım. Çözümünü bilen var mı ?
    Hocam mod kurmayın zaten dünden beri söylüyorum. Modlar sıkıntı yaratıyor.
  • Mechazawa kullanıcısına yanıt
    Yama dosyaları yeniden atın ve üzerine değiştirme sorusunu onaylayın. İlk adımı yapmışsınız zaten.
  • Arkadaşlar oyunu modsuz oynamak en iyisi. Sorun yaşama ihtimaliniz %0 bu şekilde. MEUITM bir şekilde çalışıyor ama stabilite ve çökme sorunları olabiliyor. Grafikler o kadar da kötü değil.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.