Şimdi Ara

Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.384
Cevap
53
Favori
60.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alot 2018(meuitm) önce kurup yamayı sonra kurarsanız Bazı oyun dosyalarını değiştiriceğiniz için oyun hata verir.
    Yamayı kurup Alotu kurursanız değişen dosyaları görmez Kurulum sonunda Bulup değiştiremediği Dizinleri text olarak hata raporunda gösterir.
    Öyle yaptım oyun şimdiye kadar sıkıntı çıkarmadı. İleride çıkarırmı bilemem.

Başta evilhuman sonra yardım ve yataklık edenlerin ellerine sağlık. Çok badireler atlattı bu yama ve bununla uğraşanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay Kaplan -- 17 Temmuz 2018; 22:57:29 >
  • Projeyi en başından itibaren sabırla takip edenlerdenim.Bir çok sıkıntı çektiniz,olumsuz yorumlara maruz kaldınız ama yılmadan projeyi beta olarak da olsa tamamladınız.Yaptığınız iş gerçekten ayakta alkışlanacak türde.Tebrik ederim.Emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.Sizi seviyoruz güzel insanlar
  • Miralay Kaplan kullanıcısına yanıt
    Bende sizin yaptığınız gibi yaptım hala olmuyor bende bi sorun var sanırım anlamadım gitti sabah 12 den beri uğraşıyorum gına geldi artık..
  • helal olsun valla. tebrikler
  • MertTR23 kullanıcısına yanıt
    Tam olarak neler yaptın bir özet geçersen durumu anlamamız açısından. Hangi hata ile karşılaşıyosun.
    Bide oyun crack mi
    Değilse dosyaları doğrulatıp yedeğini al. Oyunu kaldırıp, Belgelerim /Bioware dosyasını sil sonra yeniden kur.
    TR yamanın içindeki adımları izlersen herhangi bir sorun çıkmadan trye dönüşüyor.
    Ha olmadı Teamweaver yardımı ile bir arkadaştan rica et.
  • Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]
  • Lugotorix kullanıcısına yanıt
    Evet bunlar dx (doğuş kodeks) not alınmış eksiklikler bunları göndermenize gerek yok. İkincil kodekslerin birazının İngilizce olacağını söylemiştim. =) Kontrollerini Doğuş (arkadaşım) yapıyor. Onay verdikçe ekliyorum yamaya.

Yine de teşekkürler.

Teşekkür mesajları için de teşekkürler, sağ olun arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 17 Temmuz 2018; 23:16:34 >
  • furkanmcaglar F kullanıcısına yanıt
    Oyunun tümünü silmek gerekmiyor, sadece mod ile gelen dosyaları silmek yeterli. Ardından Origin'den dosyaları doğrulayıp, 1-2 GB'lık indirme yaparak durumu düzeltiyorsun, tabii Türkçe yamayı baştan kurmak gerekiyor...

Sizin verdiğiniz modu da artık yarın denerim. İki gündür 4 saatlik uyku ile işe gidince insanın hali kalmıyor. Bu arada oynadığım kısımlara bakarak, yamanın harika olduğunu, çok özen gösterildiğini açık yüreklilikle söyleyebilirim. evilhuman ellerine sağlık, ne kadar teşekkür etsek azdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 17 Temmuz 2018; 23:18:50 >
  • evilhuman kullanıcısına yanıt
    ALOT ile ben spectre olana kadar oynadım ki bu süreçte bulabildiğim bütün yan görevleri de bitirdim. 10 saate yakın bir oynamam var yani. 0 crash 0 problem. Bence direk kestirip atmayın. Sadece grafik modlarını en son kurmak gerekiyor. Siz en son yamayı kurun dediğiniz için herkeste sorun çıkarttı. MEIUTM kendi sayfasında, başka kuracağınız ne mod varsa MEUITM dan önce kurun diye özellikle belirtiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 17 Temmuz 2018; 23:38:14 >
  • evilhuman kullanıcısına yanıt
    O zaman kodeks dışında gördüğüm yerleri paylaşmaya devam ederim, emeklerinizin karşılığı olarak elimden geldiği kadar yardım etmek isterim.

Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]
  • Lugotorix kullanıcısına yanıt
    Hocam shift f2 yapın. CA özelliğini kapatıp reloadlayın. Şu cisimlerin ve yazıların arkasındaki kırmızı gölge kalkıyor. Beni bayağı uyuz etmişti o gölgeler. Çözümünü bulunca rahatladım.
  • Bide Modlu tr yamalı Screen atayım gidip yatayım
  • Eline emeğine sağlık..Pek bildiğim ve takip ettiğim bir oyun değil ama yine de emeğine sonsuz teşekkürler...Umarım başka projelerde de görürüz sizi....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nkvelioglu N kullanıcısına yanıt
    Siz söyleyene kadar dikkat etmemiştim ama dediğinizi yapınca çok daha iyi oldu teşekkürler.
  • Sizin adınıza sevindim ama kimseye mod önermiyorum. Burada sorun yaşayanların yüzde 80'i modlar yüzünden sorun yaşadı. Bu saatten sonra mod konusunda açıklama yapıp riske giremem. Tabii uğraşmak isteyen uğraşır, belki sizin gibi olumlu sonuç da alabilir. Orası o kişilerin bileceği iş. Bu arada siz sorun yaşamadan bitirebilirseniz ancak o zaman tavsiye edebilirim. Tabii kendim de denedikten sonra. Bilgi için teşekkürler.

@Lugotorix: tabii tabii siz gördükçe bildirmeye devam edin.

Yalnız arkadaşlar geri bildirimleri konuda paylaşın tabii ama bana özelden atabilirseniz daha iyi olur burada yorumların arasında gözden kaçırma ihtimalim yüksek.

@maffay__musty: teşekkürler.

@Miralay Kaplan: Güzel görünüyor. Umarım ilerde sıkıntı yaşamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 18 Temmuz 2018; 0:18:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KR4T0S

Baya SS aldım çevirlmeyen yerlerden 100mb oldu SSlerin boyutu xD şuan upload yapıyor. Linki ekleyecem.
    https://photos.app.goo.gl/oeiFEfg4a299drh6A
    Helal Olsun sana bende list tutucaktim. hepsini koymuşsun :) ewy
  • Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Miralay Kaplan kullanıcısına yanıt
    Şu resmi gördüm oyun zevkim kalmadı kapattım. Leşten hallice bir görüntüyle oynuyorum sizdeki kaliteye bak :)))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.