Şimdi Ara

Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.384
Cevap
53
Favori
60.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @evilhuman Oyunu Soluksuz Oynuyorum. Bir Kac Yerde İngilizce Paraflari Var. Arkadaşlar Saolsun Hicbiri Kacirmamiş. Kendisine cok teşekkür ettim..

Şuana Kadar Hikayeden Kopuk Bir Türkçe ile Karşilaşmadim.. Herşey Catir catir işliyor. ve ME1 Oyununun TÜRKÇE OLMASİ BİR KEZ DAHA ÖNEMİNİ GÖSTERDİ. yok Arkadaş RPG'nin tadida balida TÜRKÇEDE :) Kim ne derse desin.. Ellerine Saglik @evilhuman Muthiş bir Yamayi bizimle buluşturdugun icin.. İnan bana Bu Seriyi Bitirmeyen Hayatinin Hatasini Yapicak senin sayende HERŞEYİ Cok daha iyi anliyoruz. TEKRAR teşekkür ederim. Ellerine saglik
  • Resimler için sağ olun. Bu arada hikayenin hatırına devam etmenizi öneririm. Pişman olacağınızı sanmıyorum. =)

@Absnthe; Sağ olun, yüzünü güldürebildiysek ne mutlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 18 Temmuz 2018; 0:31:3 >
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    ne demek :) şuan oyunuyom resimleri topluyorum yarın eklerim yine konuya :) . SS almayı fareye makroladım anında çekiyorum resimleri.
  • Çoğu kişiden hızlı çıktınız tebrikler :D ,her şey iyi güzel de Shepard'a o armor olmuş mu hocam ?
  • Lugotorix kullanıcısına yanıt
    olmamış farkındayım pempiş pempiş ama güçlü armor bulmadım. yoksa normal armorda direk öldüryor gethler deniyimlde oynadığım için :). Armor bulunca değiştirecem. Hiç sevmem pembe renki ama yapacak bişeyde yok :(
  • Modsuz yükledim hala kareler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KR4T0S

olmamış farkındayım pempiş pempiş ama güçlü armor bulmadım. yoksa normal armorda direk öldüryor gethler deniyimlde oynadığım için :). Armor bulunca değiştirecem. Hiç sevmem pembe renki ama yapacak bişeyde yok :(
    Harbiden oyunun en zor ŞArtlarda oynuyorum. Arkadaş 2 Geth'in Krali Geliyor Koşarak Takımın Hayatini Öpüyor :/ Saglam armora hala denk gelemedim. Bu Ayilara 7 Kez Can kullandigim halde Öldügüm cok oldu :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilhuman

Geri bildirimler için sağ olun, çok faydalı oluyor arkadaşlar. Ne kadar dikkat etsem de oyunun evreni çok büyük olunca, mutlaka aradan dereden bir eksik çıkabiliyor.

Betanın yeni versiyonu geldiğinde oyunlarınıza kaldığınız yerden devam edebileceksiniz bu konuda hiçbir sıkıntı olmayacak.

Mod konusunda hiçbir modu önermiyorum. Deneyip yanılma yapmak sizlere kalmış arkadaşlar.

Birkaç gün dinleneyim yamanın gidişatı hakkında bir bilgilendirme yaparım. Çünkü Dragon Age 2 çevirisine de yardım etmek istiyorum. Bir ona yardım ederim bir bunun eksiklerini kapatırım derken bir şeyler çıkar ortaya.

@d3vstator, teşekkürler ekledim.
    Hocam verdiğiniz sözlerini yerine getiriyorsunuz helal cidden,Tekrardan yama için tebrik ederim : )

• Teşekkürü bir borç bilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi ana oyunun tamamı çevrili mi yani %91i çevrili denilen yer dlcler dahil olmadan mı %91 ? Bir de bu oyunda dlcler ana oyunda ilerlerken mi karşımıza çıkıyor yoksa oyun bittikten sonra ayrı bir modmuş gibi mi giriyoruz ? Bu sorulara cevap verirseniz sevinirim ona göre Betanın bitmesini bekleyeceğim emekleriniz için şimdiden çok teşekkürler. Denediğim zaman yama hakkında da yorum yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightful

Şimdi ana oyunun tamamı çevrili mi yani %91i çevrili denilen yer dlcler dahil olmadan mı %91 ? Bir de bu oyunda dlcler ana oyunda ilerlerken mi karşımıza çıkıyor yoksa oyun bittikten sonra ayrı bir modmuş gibi mi giriyoruz ? Bu sorulara cevap verirseniz sevinirim ona göre Betanın bitmesini bekleyeceğim emekleriniz için şimdiden çok teşekkürler. Denediğim zaman yama hakkında da yorum yaparım.
    Aynen Öyle Hikayede FAZLA sapma yok. Lakin Arka Planda Codex ve Dlc'lerd Eksiklik var Buda cok önemli degil.Elbet Zamanla buda tamamlanir.
  • Yamayi kurdum bir deneyem dedim 6 7 saat oynadim modsuz sekilde grafikler zaten cokta muhim degil benim icin hikayesi hosuma gitti , bir kac tuccar ve cidateldeki yapay zeka asistan haric ingilizce yer gormedim gayet guzel bir yama olmus.Emegi gecen tum aekadaslara tesekkur ediyorum gozlerim kizarmis bir sekilde uykuya dalacagim simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Delireceğim. 1 gündür yapmaya çalışıyorum dedikleriniz harfiyen yaptım oyunu 3 kere silip tekrar yükledim olmuyor. Tek tek yaptım dediklerinizi bir türlü olmuyor. Bir tek bende mi çalışmadı yama.
  • yama bende sorunsuz çalıştı 4 saat kadar oynadım oyunda ve yamada bir sıkıntı çıkmadı
  • Delirmek üzereyim gerçekten. Sorun bende mi diye bilgisayarın başına başkasını oturttum o yaptı yine aynı kaç yıldır bekliyorum yamayı yine ingilzice oynyacağım galiba beklediğime yazık oldu sabahtan akşama kadar oynarım diye düşünüyordum yamaya uğraştım sonuçta hüsran yazık oldu :( . TeamViewer ile yapabilirim diyen varsa vereyim de son bir kez bakalım.
  • Emeğinize sağlık hocam. Başından beri sessiz sedasız bir şekilde takipteydim, bir umutla girip yamayı yayımladığınızı gördüm, heyecandan yerimden hopladım. Sizlere bir teşekkürü borç bilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar hem meithum 2018 hem türkçe yama hem de joystik yamasını bir arada kurabilen oldu mu, dün gece 3 lere kadar bununla uğraştım kaldır kur sırasını değiştir vs.

meithum 2018 ve tr yama beraber çalışıyor, meithum 2018 ve joystik beraber çalışıyor ama üçü bir arada olunca altyazılar kayboluyor kafayı sıyırdım ya.
  • Hocam boşuna uğraşma modlarla, ben dün ve evelki gün bu modlar yüzünden saatlerce uykusuz kaldım, iki gün toplam 8 saat uyudum. Defalarca baştan kurmak zorunda kaldım oyunları. Tavsiyem boş verin modları falan, oyun zaten akıyor, varsın grafikler bir tık aşağı olsun, klavye/mouse ile oynayın.
  • Türkçe yamayı yapamayanlar varsa bana ulaşırsa yardım edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanmcaglar

Evet bende o modu denedim bozuluyor idi.https://www.nexusmods.com/masseffect/mods/5/?tab=4&&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Fmasseffect%2Fajax%2Fcomments%2F%3Fmod_id%3D5%26page%3D1%26sort%3DDESC%26pid%3D0%26thread_id%3D1622808&pUp=1
    bu modu kurdum.Sadece belgelerime atıyorsun dosyaları
    Ardındanhttp://joytokey.net/en/ buradan JoyToKey indirdim. İndirdiğin modun içerisinde JoytoKey klasörü içerisinde bi cfg uzantılı dosya var onu joytokeye aktar ve Joytokey açıkken oyuna gir. Ama tabi diğer modu kurduysan onun tüm dosyalarını silmen lazım steamapps\common\Mass Effect buraya attıklarımızı.
    aradığım cevap buymuş hay Allah razı olsun.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.