Şimdi Ara

Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.384
Cevap
53
Favori
60.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu nexus taki gamepad modunu kuran varmı yamayı bozuyormu?
  • bozuyor.Farkli bi gamepad modu var onu kurarsan bozmuyor bikac arkadas daha kullandi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanmcaglar -- 18 Temmuz 2018; 21:20:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar. öncelikle oyunu çeviren arkadaşların emeklerine sağlık. yama ile ilgili küçük bir problemim var. oyuna steam üzerinden sahibim. hiçbir mod kurmadan yamanın kurulumunda yazılanları teker teker yaptım, oyun türkçeleşti de. tek bir sorunum var ki bence en önemlisi; diyaloglar ingilizce kaldı. " yüzbaşı:" yazıyor ama konuşmaların hepsi ingilizce. oyunu silip yeniden yükledim ve oyun dosyalarının bütünlüğünü de doğruladım. yamayı tekrar kurunca aynı şeyle karşılaştım. benimle aynı soruna sahip arkadaşlar buna başka bir çözüm yolu bulabildiler mi acaba? yardımcı olabilirsiniz çok mutlu olurum. şimdiden teşekkürler.
  • utsutsu kullanıcısına yanıt
    Dostum dialog ve map dosyalarını doğru yere kopyaladığına emin misin?
  • oyunu kurduğum yerde mass effect/biogame/cooked pc/packages/dialog'a kopyaladım dialog dosyasını. maps'i ise cooked pc içerisindeki maps klasörüyle değiştirdim. belki 20 kere kontrol ettim her şeyi, başka hata yapabileceğim bir yer olabilir mi ki?
  • utsutsu kullanıcısına yanıt
    s7.dosya.tc
    FileIndex.txt dosyas�n� indir - download
    http://s7.dosya.tc/server8/lfbfy0/FileIndex.txt.html

dostum bende de benzer bi problem olmuş idi bu dosya sorunumu çözmüştü Forumdan bir arkadaş attı.Mass Effect\BioGame\CookedPC içine at sonra şu Belgelerimdeki Mass Effect klasörünü full sil oyuna gir bi dene bakalım olacak mı
  • çok teşekkürler, deneyeceğim.
  • ben dün ilk paketi indirmiştim bu kısım eng idi yeni paketi indirdim yükledim halen eng normal bir durum mu ?

Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan12bjk -- 18 Temmuz 2018; 22:28:45 >
  • baya eng kısım var galiba bir sıkıntı var
    Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]
  • Sanırım yanlış anladınız . Ekran görüntülerini ben kendi WhatsApp uygulamamdan aldım. Yakın arkadaşımla sürekli Mass Effect hakkında konuşuyorduk ve ben ne zaman yama çıkacak desem oda sürekli çıkmayacak filan diyordu. Ayrıca arkadaşımın bildiğim kadarıyla DH profili yok. Bu yüzden aynı kişiden bahsettiğimizi sanmıyorum .
  • emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    Oyunun %100 çevirilmedi. %91i çevirilmiş durumda. Ana görev diyalogları, birincil codexler çevirilmiş. Yan görevler ikincil kodexler ve ara diyalogların bir kısmı çevirilmiş. İlk sayfa açıklamasında yazıyor.
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Avina o cümleyi tarasanız da taramasanız da hep söylüyor. O bakıcıyı (keeper) çok önceden taramış olmalısınız. Mutlaka başka bir yerde es geçtiğiniz bir tanesi kalmış olmalı. Bu arada orada bazen hedef göstergesi direkt olarak avina yı algılıyor. Orada öyle bir bug olabiliyor bazen. İşaretçiyi avina yı görmeyecek şekilde bakıcının üzerinde farklı noktalardan sürekli gezdirin. eğer o bakıcı bug nedeniyle taranmamış ise mutlaka bakıcıyı tara yazısı çıkacaktır.
  • evilhuman kullanıcısına yanıt
    İniş alanındakini insanlar hep gözden kaçırıyor. Alvina'yı rahat bırakın
  • emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    Asansörlerde son gelişmelerin haberleri veriliyor. Aslında güzel cümleler var ama bu asansör dosyası oyundaki en büyük üçüncü metin dosyası ve betaya yetiştiremedim. Bir sonraki beta sürümünde bu haberler tamamen hazır olacaktır.
  • yani şimdi bu avinanın tamamen eng konuşması normal bir durum.
  • xleak X kullanıcısına yanıt
    Merhaba şu _TR olayını yaptınız mı? yaptıktan sonra bi kontrol edin dosyayı kaydedilmiş mi diye eğer kaydedilmiyorsa masaüstüne atıp _TR yapın Orada salt okunur hale getirip belgelerime atın
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.