Şimdi Ara

Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.384
Cevap
53
Favori
60.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xleak

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Cıkmadan Önce Senin Şu Meseleyi Halledeyim. Özele bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xleak

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hallettiginize Sevindim
  • xleak X kullanıcısına yanıt
    sorun değil kardeşim bende ayni problemi yaşadım paylaşayım dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bölümün geri kalanında da çevrilmemiş yerler mevcut.

Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]
  • Lugotorix kullanıcısına yanıt
    Dosyaları hazırladığım anda sıkıntı olmuştur. Bir sonraki versiyonda düzeltirim. Çok teşekkürler.
  • arkadaş ne zamandır bekliyordum yamayı , şimdi yama çıktı işler güçler yüzünden kuruluma ve oynamaya zaman bulamıyorum.. Ama çok mutlu oldum çünkü boş zamanım olunca ilk fırsatta oyunu türkçe ve hikayeyi atlamadan oynayabilirim diye düşünüyorum , Yayında ve yapımda emeği geçen herkese ve proje sahibine teşekkür ederim. Ellerinize sağlık
  • Emeğinize sağlık, teşekkürler.

Mod önerisi olan var mı, yamadan önce indirip, kurayım.
  • Evet olmamış. Resmi aldım, sonraki versiyonda değişecek o metin. Teşekkürler.

vollkan59 - Vampir Masquerade - xleak; teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 19 Temmuz 2018; 2:30:6 >
  • Yamayı anca test ettim.

Oyunu ta kasımda kurmuştum, üstüne Meuitm kurulu hazır bekliyordu yani. Adımları takip ederek yamayı kurdum. 1-2 görevi de bitirdim herhangi bir sorun yaşamadım mod ve yama ile ilgili.

Sorun yaşayan arkadaşlar değiştirdiğiniz oyun dosyalarını dizinde değil masaüstünde değiştirin, eğer microsoft hesabınıza admin yetkisi vermediyseniz dizinde değiştirmenize izin vermiyor bazı dosyaların. Hata ve crash yapmasının sebebi bu.

Doğukan kardeşim tekrardan ellerine sağlık, çevirilerden kalite akıyor, yapımcı Türkçe vermiş sanki oyunu. Öyle hissettirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sánchez kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Beğendiğinize sevindim.
  • https://cdn.discordapp.com/attachments/340235810051719169/469293030374113300/unknown.png

Şu herifle konuşurken muhabbetin belli yerinde oyun hata verip çöküyor. Mass effect.exe nin içindeki bir adres veya o adresin karşılığı olan dosya bulunamadı tarzı bir hata veriyor. Konuşulması zorunlu olan biri değil. Boş muhabbet sadece yani. Belki gözden kaçmış olabilir. Oyunu grafik modlu kullanmamdan da kaynaklanıyor olabilir.
  • nkvelioglu N kullanıcısına yanıt
    Mod kullanımına bağlı bir çöküş yaşamışsınız. Normal modsuz Mass Effect'in kendi hataları içinde oyundan atma yalnızca asansörlere girip çıkarken yaşanan takılmalar sonucu gerçekleşiyor. Türkçe yama modsuz oyunda böyle sıkıntılara hiç yer vermedi. Bilginiz olsun.

Bu arada, mod kullanan arkadaşlar ileride olası bir sıkıntı nedeniyle oyununuz ilerlemezse, save dosyanızı silmeden oyunu yeniden kurun veya dosya bütünlüğünü doğrulatın. Sonra yamayı uygulayıp, kaldığınız yerden modsuz bir şekilde devam edebilirsiniz. Mod kullanan arkadaşlar aklınızda olsun.

DUYURU: Bazı arkadaşlardan yardımcı karakterlerimizin birçok yerde İngilizce konuştuğuna dair bilgiler aldım. Ben de kontrol ettim. Sıkıntı şuradan kaynaklanıyor: Oyun, diyalogları başta yaptığınız seçimlere göre çekiyor. Yani hızlı başlangıç, standart başlangıç ya da özel başlangıç yapmanıza ve seçtiğiniz cinsiyete göre diyalogları çekiyor. Standart başlangıç erkek ve kadın Shepard'da bu sıkıntıya rastlamadım. Ama özelleştirilmiş Shepard veya hızlı başlangıç şeklinde başlanınca, yardımcı karakterlerimizin kendi aralarındaki bazı diyalogları İngilizce görünüyor. Bu sıkıntıyı yeni versiyonda gidermeye çalışacağım arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 19 Temmuz 2018; 13:16:34 >

• Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]

ya arkadaşlar ben buralarda kaldım ilerleyemiyorum bu yetenekleri nasıl arttıracağım lütfen yardım edin kafayı yiycem

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.