Şimdi Ara

Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.384
Cevap
53
Favori
60.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Favori serim, kitaplarini okudum, seriyi bastan sona 3 kere oynadim, onun icin bu oyunun yeri bende apayri, dolayisiyla sizi tum ictenligimle tebrik ediyorum. Cok buyuk bir emek sarfetmissiniz, videodan belli.

Benim zamanimda yama falan yoktu, ihtiyacimiz da yoktu gerci, orijinal diliyle daha keyifli oluyor hersey, ama ingilizcesi yetersiz olup oyunun hikayesini takip etmek isteyen birsuru kisiye cok buyuk kolaylik sagladiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xleak

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yamayı indirdiğiniz dosyanın içinde anlatımı var zaten ?
  • Noveria Görevinde Karakterler Siyah Buga Yakalaniyor.Alttaki Linkte Sorunun Çözümü.

Her İhtimale Karşi Bu programi Kurun Hep FPS'yi hem Saati hemde Hatali Bölümleri Düzeltiyor.

Nexus Mods :: Mass Effect
    FPS Counter And Post Processing Effects
    https://www.nexusmods.com/masseffect/mods/71/?tab=files

• Geri bildirimler için teşekkürler. Kaidan'ın sonraki Normandiya konuşmaları düzelecektir. Başlangıç konuşmalarını içeren dosyada bir sorun olmuş, sonraki versiyonda giderilecektir.

Lütfen kurulum talimatlarına uyunuz. Boşuna yazmadık onları sevgili arkadaşlar.

Alt yazıları görünmeyen arkadaşlar:

1- Mutlaka belgelerimdeki Bioware dosyasından oyunun kayıt dosyasını silin.

2- Oyununuzu temiz bir şekilde kurun.

3- Elimizde tertemiz bir oyun var: Önce oyunu açıyoruz ve menüden ayarlara giriyoruz. Daha sonra oradan grafik bölümüne girip herhangi bir ayar yapıp uygula diyerek oyundan çıkıyoruz. Bu sayede oyunun gereken save dosyaları da temiz bir şekilde yeniden olması gereken yerde olacak.

4- Bu aşamadan sonra yamayı baştan dikkatli bir şekilde uygulayın. Sorun çıkması imkansız.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    s7.dosya.tc
    FileIndex.txt dosyas�n� indir - download
    http://s7.dosya.tc/server8/lfbfy0/FileIndex.txt.html
    bunu CookedPC klasörüne atın
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    s7.dosya.tc
    BIOGuiResources.rar dosyas�n� indir - download
    http://s7.dosya.tc/server8/8dsld9/BIOGuiResources.rar.html
    arşivden çıkarıp , Documents(Belgelerim)\BioWare\Mass Effect\Config kısmına atın.

• Ellerine sağlık. Ben yaz okulu ve başka meselelerden dolayı oyunu oynamayı erteleyeceğim. Benim gibi tam sürümü bekleyecek arkadaşlar için bir tarih verebilir misin? Acele ettirmekten dolayı değil, konuyu sürekli meşgul etmemek adına soruyorum. Eğer bana bu soruyu şu tarihte tekrar sorun derseniz o tarihe kadar soru sormam hem de konuda sürekli tam sürüm oldu mu diye cevap beklentisi olmaz.
  • Baya SS aldım çevirlmeyen yerlerden 100mb oldu SSlerin boyutu xD şuan upload yapıyor. Linki ekleyecem.
    photos.app.goo.gl
    Error 404 (Not Found)!!1
    https://photos.app.goo.gl/oeiFEfg4a299drh6A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KR4T0S -- 17 Temmuz 2018; 21:4:22 >
  • Çevrilmeyen yerlerin içinde büyük ihtimal Avina nın konuşmaları da vardır sanırım. Ama onlar çevrildi. Sadece beta versiyonunda yoklar o kadar. Onun dışında yan görevlerin bazılarının beta versiyonunda çevrilmemiş olduğunu zaten söylemişti. Eğer SS lerde bunlar varsa çıkar bence.
  • MEUİTM 2014 versiyonu indirdim ama bunu nasıl kuracağım yardımcı olacak var mı ?

Edit: Kullanan arkadaşlar varsa modun yeni sürümü yamayla uyumlu çalışıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirinle Beni Sirin Baba -- 17 Temmuz 2018; 21:41:30 >
  • Oyunun Türkçe kurulumundan önce veya sonra kontrol cihazı modunu yapar ve kontrol cihazı ile oynarım derseniz, Türkçe yamanız bozuluyor arkadaşlar. Türkçe yapmak için yapılan dosyalarla çakışıyor, mecburen klavye/mouse ile oynamaya devam.

@evilhuman
    Hocam bunu da ilk mesaja bilgi olarak eklerseniz, kurulum yapanlar böyle bir hataya düşmezler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05471E679

Modsuz hiçbir problem yok. Modluda yok diyebiliriz ama oyunu %100 test etmek gerekli ve biraz uğraştırıcı.

Alıntıları Göster
    iyi o zaman grafik modu kurmam zaten ben, grafikleride öyle kötü gelmiyor bana me2 nin bir tık altı işte o kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada konu 2 gündür popülerde ilk sırada, gerçi şuan 2. ama bugün ki bedelli olayı olmasa yine 1. olurdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabahtan beri uğraşıyorum hala yamayı kuramadım
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.