Şimdi Ara

Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.384
Cevap
53
Favori
60.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Betadan kaynaklı sonraki versiyonda giderilecektir. Bu karakter tamamen çevrilmişti ama ben başlarda not almadan (tecrübesizlik) dosyaları düzenlediğim için bu karakterin eski yarım yamalak çevrilmiş dosyasını gömmüşüm. Bu karakter özelinde hata bende kusura bakmayın.
  • Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Biz bilinç kültürü oturmuş bir toplum değiliz, bizde ağzı olan konuşur. Bunun hayalini dahi kurmamalıyız. Futbol yorumcuları gibiyiz, sonuca endeksli atıp tutarız. Zerre kadar bilgimiz olmasa bile hep büyük fikirlerimiz vardır. Bunları dile getirme ayıplarlar seni, çok yanlış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 20 Temmuz 2018; 14:24:45 >
  • Öncelikle yama için teşekkür ederim. Herkes çok beğenmiş ben böyle bir sıkıntı yaşıyorum problem bende mi acaba ?Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]
  • mucokoca M kullanıcısına yanıt
    Ya eksik indirdin ya da kullandığın Winrar eski. Programı güncelleyip yeniden dene ya da arşivi yeniden indir.
  • Bu bölümde de ingilizce kalan kısımlar mevcut.

Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Normalde ismi eagleGet olan İDM tarzı bir proglamla indiriyordum. Onu kapatıp chrome dan indirdim. Winrarın yeni sürümünü kurdum. Arşiv açıldı.
    Talimatları uygulayarak yamayı kurdum. Şu an bir problem yok. Bu yamada emeği geçen herkese çok teşekkürler.
  • Selam dostum

bunu indirhttps://forum.donanimhaber.com/ExternalLinkRedirect?url=http://s7.dosya.tc/server8/lfbfy0/FileIndex.txt.html Cocked pc içine at bi dene bakalim bi cok kisi ise yaradığını söyledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lugotorix kullanıcısına yanıt
    Orası zaten yan görev. Yan görevlerin çevirileri tamamlanmadı bu yamada.
  • Naptın hocam sen 3. Sefer baştan mı başlatacaksın bizleri...

• herşey türkçe ama altyazıların hepsi ingilizce o neden oluyor bilen var mı
  • meteozturk_38 M kullanıcısına yanıt
    altyazilar ingilizce derken su sekilde mi "yüzbaşı:gerisi ingilizce"

• quote:

Orijinalden alıntı: meteozturk_38

herşey türkçe ama altyazıların hepsi ingilizce o neden oluyor bilen var mı
    maps dosyasını yanlış yere kopyalamışsındır bana da olmuştu.
  • Tam sürüm umarım çok geç çıkmaz Yan görevlerle birlikte %100 olarak bitirmek istiyorum bu oyunuda kapattım daha fazla oynamayacağım çeviride çok güzel olmuş bi 4 saatlik oynadım elleriniz dert görmesin arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirinle Beni Sirin Baba -- 20 Temmuz 2018; 22:9:3 >
  • artık sadece xbox kullangıgım ıcın faydalanamacagım,tesekkurler yama ıcın,baya yuklenen oldu sana forumda umarım cevırırılere devam edersin
  • Allahım 2 gün önce türkçe yamayla mass effect serisini ilk defa oynadım gerçekten aralıksız 12 saat oynadım. İlk kitabınıda okumuştum oyun gerçekten atmosferine katıyor sizi. Dedim biraz yavaştan alıyım bir sonraki günde 3 saat oynamışım. Umarım bu oyunu oynarken ölmem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirinle Beni Sirin Baba

Tam sürüm umarım çok geç çıkmaz Yan görevlerle birlikte %100 olarak bitirmek istiyorum bu oyunuda kapattım daha fazla oynamayacağım çeviride çok güzel olmuş bi 4 saatlik oynadım elleriniz dert görmesin arkadaşlar.
    Sanırım ben de böyle yapacağım haydi hayırlısı, hele bir ME.1 (tüm yan görevler ve DLC'ler dahil) eksiksiz sorunsuz her şeyiyle (codexler, kitaplar, notlar ne varsa) %100 olarak yayımlansın şimdiye kadar bekledik yine bekleriz hiç sorun değil. @Evilhuman sana her türlü güveniyoruz şimdiye kadar olan her şeyi alnının akıyla başardın e gerisini de getirirsin yaparsın, çalışmalarında başarılar.

• Çeviri ekibine teşekkürler çok güzel bir iş çıkarmışlar.
  • TEŞEKKÜRLER

-Oyunu bitirdim ama yan görevleri anlayabildiğim , çevirebildiğim kadar ilerledim daha çok fazla yan görevim vardı oyun %100 çevrildiğinde tekrar oynayacağım teşekkürler @evilhuman ve ekibi
  • Kendi adıma çok teşekkür ederim. Serinin diğer oyunlarına yapılan yamalar gibi kaliteli bir iş olmuş. Tarzanca değil gerçekten Türkçeye çevrilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepthroattoyouall -- 25 Temmuz 2018; 1:25:1 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.