Şimdi Ara

Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.384
Cevap
53
Favori
60.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ne kadar asıl yamayı beklerim diye düşünsem de bir bakayım şuna deyip başladım ve oyunu bitirdim. Yama kesinlikle çok iyi olmuş, bir sıkıntı olduğunu hatırlamıyorum. İngilizce metinleri anlasam bile özellikle rpgleri pek oynayasım gelmiyordu. Yamadaki İngilizce kalan yerler de yukarıda söylenmiş zaten. Tekrar teşekkürler yama için.

Oyunun sıkıntılı yanı tekrar eden yan görevler ve onların mekanları. Orada burada saklı bir şey kalmasın diye uğraşan biriyseniz feci bayıyor bir yerden sonra. Mekanlar da aşırı tekrar ediyor, adamlar 5 tane mekan yapmış, sadece içindeki kutuların yeri falan değişiyor o kadar. Bir de normal zorlukta her yeri neredeyse karış karış gezmeme rağmen, yan görevlerin çoğunu da yapmama rağmen seviye 50'ye kadar gelebildim, maksimum seviye de 60'mış, nasıl oluyorsa artık.

Yanıma da yoldaş olarak Garrus Vakarian ve Urdnot Wrex seçtim genelde. Wrex'e şöyle sağlamından bir zırh ve güçlendirmelerini yapınca ölmüyor herif. Komando(İnfiltrator) olarak oynadığım için de yanıma aldım keskin nişancı tüfeği kullanabilen Garrus'u. Uzaktan uzaktan tek ata ata bitirdim oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tilqi_Gin -- 30 Temmuz 2018; 16:53:31 >

• Hayırlı olsun yama, 2 yıl oldu herhalde konuya yazmıştım bekliyorum diye sonunda oynayabileceğiz, elinize sağlık.
  • 1.Oyunu Kesinlikle OYNAMAK LAZİMMİŞ. Gercekten Cok Önemli Bilgiler İceriyor. ve 2.ve 3. oyunu TAMAMEN etkiliyor ? Ben Wrex'i Sevmezdim. Kafasina sıkar gecerdim Dikbaşliligina Meger Adam Sonuna kadar Hakliymiş :D Soyunu Kurtarma Derdinde.. Ben İyi Adami Oynadim Bitirdim ßirazda Kötü Adami Oynayalim :D

ve tabiki @evilhuman Emegini unutmadik GERCEKTEN ELLERİNE SAGLİK harika iş başardin.. Tam sürümle Muazzam seviyeye cıkacak.
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Ben yukarıda sana türkçe yaz diye mesaj attım. Sen de bana "fransızca yazmıyoz ki hehehe" diye posta koydun. Tekrar söylüyorum. Türkçe yaz. Karakterleri büyük küçük yazınca veya b yerine ฿ yazınca havalı olmuyor. Dikkatimizi de çekmiyor. Madem türkçeye o kadar meraklısın düzgün kullan şu dili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanser61 -- 31 Temmuz 2018; 22:22:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanser61

Ben yukarıda sana türkçe yaz diye mesaj attım. Sen de bana "fransızca yazmıyoz ki hehehe" diye posta koydun. Tekrar söylüyorum. Türkçe yaz. Karakterleri büyük küçük yazınca veya b yerine ฿ yazınca havalı olmuyor. Dikkatimizi de çekmiyor. Madem türkçeye o kadar meraklısın düzgün kullan şu dili.
    Yahu Be Kardeşim Senin Gibiler Hala Varmi Ya ? Biz Hangi Dili Konuşuyoruz. Kaldıkı Bunun Önemi Yok . Türkçe Dersinde Degiliz. Aşın Bunlari Daha Yaratıcı Konulara Hakim Olun. Şacma Sapan Şeylerle Ugraşiyorsunuz. Hey Allahim.
  • Yahu arada bir konuya girip, teşekkür etmek istiyorum, kendimi tutamıyorum

Sen ne güzel insansın kardeşim, emeklerine tekrar sağlık. Arada girip, yine teşekkür edeceğim...
  • benim gibi oyunun ıncığını cıncığını karıştırıp gezenler için uygun değil. yan görevler ingilizce olunca işler bozuluyor. tam sürümü beklemek daha doğru olacak.
  • tam sürümü ne zaman çıkar acaba ? Bu seriye daha önce hiç başlamadım hakkını vererek oynamak istiyorum.Bu arada ellerinize sağlık sizin sayenizde tatil daha eğlenceli geçecek
  • Arkadaşlar yamayı aynen dendiği gibi yaptım ama yamdan sonra tüm yazılar yok oldu oyunda yazılar görünmüyor. Çözümünü bilen var mı ?
    Arkadaşlar belgelerimden sildim dosyaları oyunu yine açtım TR yama çalıştı ama Türkçe karakterler çalışmıyor. Doğru yapmama rağmen fontları aktifleştirme çalışmıyor yani nasıl çözebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EkremBalı -- 1 Ağustos 2018; 20:4:44 >
  • EkremBalı E kullanıcısına yanıt
    Oyununuz Steam veya Origin ise oyun dosyalarınızı doğrulatın ve yamayı yeniden deneyin. Yamayı yapamadığını söyleyen birçok kişiye yardım ettim ve her şey belirttiğim şekilde uygulanınca yama direkt sorunsuz bir şekilde etkinleşiyor. Lütfen adımları daha dikkatli uygulayınız.

Bu arada arkadaşlar çok teşekkür ederim. Hepinizden güzel mesajlar alıyorum. Yamanın şu andaki durumu kendi hedeflediğim kalite seviyesinde değil (birkaç bölüm nedeniyle) ama bir sonraki sürümde daha da iyi olacak.

Bir sonraki sürüm için çalışmalara Estelll ile birlikte devam ediyoruz. Fakat kişisel olarak şu sıralar özel hayatımda başka uğraşlarım da var. Bugün veya yarın hazır olur diyemem ama çok sürmeyeceğini bilmenizi isterim. Anlayışınız için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 1 Ağustos 2018; 22:4:11 >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Bu tür çalışmalar konsol oyunlarına nasıl uyarlanır hiçbir bilgim yok. Bu konuda bilgisi olan biri çıkarsa, birlikte bir şeyler yapmaya çalışırdık. Kendi başıma yapabileceğim bir şey değil.
  • Yama için teşekkürler ellerine sağlık dostum. Oyunu yamanın bu haliyle bitirdim, küçük eksiklikler haricinde yama mükemmeldi. Tam sürümünü dört gözle bekliyorum. Allah senden razı olsun. 15.000 Dolara ücretli yama yapanlara da buradan selam olsun. Gelecekte yapacağın işleri çok merak ediyorum doğrusu. Sen bu çizgini bozmazsan, birçok insanın saygısını kazanacaksın ve hatta şimdiden kazandın bile buna eminim.
  • BaTDeM kullanıcısına yanıt
    Yaptıklarımız saygınızı kazanmaya yetmediyse böylelerinin saygısına sevgisine selamına zaten ihtiyacımız yoktur. Ruhunuz gibi gözünüz de kör olsun ki yanımıza yamacımıza değmeyesiniz. Bilene yaptığımızın sözünü etmeye değecek emeğimiz yok ama emeğimin geçtiği çalışmayı ağzının salyalarını akıtarak oynayacaksın hem de dil uzatacaksın, senin gibilerin üzerinde ne kadar emeğim varsa hepsi haram zehir zıkkım olsun, iki cihanda elim yakalarında olsun. Selamın da böyle iade olsun, kıçımın kenarı...

Daha ilk mesajında yazdığına bak, rüyasında gören laf çakmaya geliyor artık, kimliksiz lağım fareleri...

Konuyu kirlettiğim için özür dilerim ama işte böyleleri için fakirler ölsün diyoruz!!! Lafımız anlayana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 2 Ağustos 2018; 20:44:13 >
  • oyunu birkaç gün önce bitirdim beta olduğu için doğal olarak ingilizce kısımlar vardı zaten belirtmişsiniz nerelerde olduğunu yan görevlerde ingilizce çoğunlukla ama 1-2 yan görev dışında geri kalanlar aynı o yüzden öyle çok süper bir hikayeleri yok hiç yamayla ilgili oyunu bozacak kronik bir sorunla da karşılaşmadım hatta hiçbirşey ellemememe rağmen steam arayüzünü açabiliyordum oyunu yan görevlerle beraber 32 saatte bitirdim (bazı yan görevler hariç) dlcleri de oynayacaktım ama pinnacle station baya arena modu olduğundan bring down the sky ı da hikaye çok iyi gittiğinden diğer tarafta hikaye varken gidip milleti öldürüp fener mi kapatıcam dediğim için oynamadım oyunu oynarken ilk başlarda çok gelişmediğimden zorlandım ama gelişince baya kolay oldu bide ilk başlarda squadımı sürekli değiştirdiğimden birinin zırhını diğerine geçirip modlarını da halledene kadar canım çıkıyordu oyunu normal sheppard la soldier oynadım o yüzden dengelesin diye bir süre sonra tali ve liarayı yanıma alıp devam ettim ve bu 32 saatte oyundan da yamadan da çok keyif aldım neredeyse 2 yıldır bekliyordum çıksa da oynasam diye sonunda oynadım sıra diğer mass effectlerde bu yamayı bizlerle buluşturduğunuz için evilhuman ve diğer yamayı yapan arkadaşlara çok teşekkürler bir de bir sorum olacak mass effect 3 ün dlcleri alınmalı mı ona göre deluxe edition ya da normalini alıp dlc bundle alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raynsniper651 -- 2 Ağustos 2018; 18:38:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Raynsniper651

oyunu birkaç gün önce bitirdim beta olduğu için doğal olarak ingilizce kısımlar vardı zaten belirtmişsiniz nerelerde olduğunu yan görevlerde ingilizce çoğunlukla ama 1-2 yan görev dışında geri kalanlar aynı o yüzden öyle çok süper bir hikayeleri yok hiç yamayla ilgili oyunu bozacak kronik bir sorunla da karşılaşmadım hatta hiçbirşey ellemememe rağmen steam arayüzünü açabiliyordum oyunu yan görevlerle beraber 32 saatte bitirdim (bazı yan görevler hariç) dlcleri de oynayacaktım ama pinnacle station baya arena modu olduğundan bring down the sky ı da hikaye çok iyi gittiğinden diğer tarafta hikaye varken gidip milleti öldürüp fener mi kapatıcam dediğim için oynamadım oyunu oynarken ilk başlarda çok gelişmediğimden zorlandım ama gelişince baya kolay oldu bide ilk başlarda squadımı sürekli değiştirdiğimden birinin zırhını diğerine geçirip modlarını da halledene kadar canım çıkıyordu oyunu normal sheppard la soldier oynadım o yüzden dengelesin diye bir süre sonra tali ve liarayı yanıma alıp devam ettim ve bu 32 saatte oyundan da yamadan da çok keyif aldım neredeyse 2 yıldır bekliyordum çıksa da oynasam diye sonunda oynadım sıra diğer mass effectlerde bu yamayı bizlerle buluşturduğunuz için evilhuman ve diğer yamayı yapan arkadaşlara çok teşekkürler bir de bir sorum olacak mass effect 3 ün dlcleri alınmalı mı ona göre deluxe edition ya da normalini alıp dlc bundle alıcam
    Mass effect 3'de DLC'lerde Muazzam Seviyede Full collection Serisini Al. hepsi Şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Yaptıklarımız saygınızı kazanmaya yetmediyse böylelerinin saygısına sevgisine selamına zaten ihtiyacımız yoktur. Ruhunuz gibi gözünüz de kör olsun ki yanımıza yamacımıza değmeyesiniz. Bilene yaptığımızın sözünü etmeye değecek emeğimiz yok ama emeğimin geçtiği çalışmayı ağzının salyalarını akıtarak oynayacaksın hem de dil uzatacaksın, senin gibilerin üzerinde ne kadar emeğim varsa hepsi haram zehir zıkkım olsun, iki cihanda elim yakalarında olsun. Selamın da böyle iade olsun, kıçımın kenarı...

Daha ilk mesajında yazdığına bak, rüyasında gören laf çakmaya geliyor artık, kimliksiz lağım fareleri...

Konuyu kirlettiğim için özür dilerim ama işte böyleleri için fakirler ölsün diyoruz!!! Lafımız anlayana...
    Allah seni neylemesin KarapathiaN. benim lafım ortaya yarası olan gocunur bu bir. İkincisi kıçının kenarı sende kalabilir çünkü senin yamalarınla işim olmaz ki, imzandaki oyunların yamalarını kullanmayı bırak zaten o oyunları daha hayatımda hiç oynamadım. Salya akıttığım falan da yok bu yamayı yapan kardeşime sırf destek mesajı atmak için üye oldum zaten. İlk mesajımda görüldüğü üzere bu konuda. Lağım faresi olmaya gerek de yok istersen pm istersen de gel no vereyim konuşalım seninle bire bir. Bu ülke düşünceleri ifade etmekte kimseye bir sınır tanımıyor. Düşünce özgürlüğümü kullanarak kendi yorumum budur. İster beğenirsin ister beğenmezsin. Sana tavsiyem böyle forum köşelerinde para kazanmaya çalışma. Kazanamazsın güzel kardeşim. Sana kimse bir oyunu Türkçe oynayacak diye 15.000 Dolar vermez. Birde TL de değil, Dolar
    Bu yamayı yapan ve bizlerin kullanımına sunan emeği geçen herkese tekrar teşekkürler. Emeğinize, elinize, yüreğinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaTDeM -- 2 Ağustos 2018; 19:22:44 >

"Bu yamayı yapan ve bizlerin kullanımına sunan emeği geçen herkese tekrar teşekkürler. Emeğinize, elinize, yüreğinize sağlık."

İmzamdan bahseden kim, okuduğunu anlamaktan acizsin. Hem laf sokuyorsun hem de teşekkür ediyorsun, sana hayrım dokundu diye bırak teşekkürü istersen adıma cami yaptır hakkım sana helal değil. Motora kaçan kuşta senden daha fazla akıl var, kusura bakma...
    Bir bitmediniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

"Bu yamayı yapan ve bizlerin kullanımına sunan emeği geçen herkese tekrar teşekkürler. Emeğinize, elinize, yüreğinize sağlık."

İmzamdan bahseden kim, okuduğunu anlamaktan acizsin. Hem laf sokuyorsun hem de teşekkür ediyorsun, sana hayrım dokundu diye bırak teşekkürü istersen adıma cami yaptır hakkım sana helal değil. Motora kaçan kuşta senden daha fazla akıl var, kusura bakma...
    Gören de yamayı sen yaptın zannedecek. Yardımın dokunmuş olabilir ancak yama konu sahibine aittir. Ben ona ve yama çevirisinde çalıştığı arkadaşına teşekkür ettim. Oda sanırım estelll di. Hemen de yamayı sahiplenmişsin bakıyorum

Azmış çokmuş bilmem ben elimden yedin mi yedin, bitti. Konu sahipleri de sana gereken cevabı verirler... Belli ki mayasırın azmış derdin bu da yemezler...

Ha bu arada her yaptığıma imza atsam altında kalırsınız, senin gibilere fazla yük olmayalım diye yazamıyorum. Gerçi utanacak yüzünüz de yok ya neyse, aranızda biraz ar sahipleri var, onlara ayıp olmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 2 Ağustos 2018; 21:17:59 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.