Şimdi Ara

Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.384
Cevap
53
Favori
60.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kur yüzünden alınmaz, hiç bir oyuna 500 tl verilmez
    ben bu yıl toplam 500 lira harcamışımdır hepsine
  • Youtubedeki kurulum videosunun aynısını uyguladım oyun türkçe oluyor fakat bazı türkçe karakterler oyuna yansımıyor.İ,ç,ş gibi harfler yerine bir kutucuk resmi çıkıyor alt yazılarda .... yardım....Bioware klasörünü sildim _TR işlemini defalarca yeniledim olmuyor._TR yazınca bütün yazılar yok oluyor oyundaki...orjinal haline döndürünce bu sefer türkçe karakterler yerinde kutucuk çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altan45 -- 6 Ağustos 2018; 22:31:41 >
  • Bioware klasörünü de kurulum dosyasına eklerseniz çok iyi olur.Türkçe karakterleri ayarlayamayan sadece ben mi varım forumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • originden oyunu indirdim,türkçe yamayı kurdum oyuna girdim hiç bir hataya rastlamadım,sonra MEUITM modunu kurdum suan sorunsuz bir şekilde ilk bölümü oynadım,aldıgım keyifin ölçüsü yok,mass effect serisini çok kez oynadım ama ne olursa olsun türkçe oynamak başka bir şey,ne kadar teşekkür etsek az,emegine saglık.
  • altan45 A kullanıcısına yanıt
    Belgerime de sonuna _TR koyduğun dosyayı kontrol et bazen kaydetmiyor yada not defteri olarak kaydedersen bastan dosya oluşturuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aminoasit

Belgerime de sonuna _TR koyduğun dosyayı kontrol et bazen kaydetmiyor yada not defteri olarak kaydedersen bastan dosya oluşturuyor.
    _TR yazınca belgerimdeki bioware dosyası içindeki resources not belgesi içine yazılar kayboluyor eski haline döndürünce Türkçe karakterler kutucuk şeklinde gözüküyor.Sorunum bu
    Kutucuk şeklinde görünmesinin iki nedeni var. 1- Ya Türkçe karakter adımlarından bir noktayı eksik ya da yanlış yaptınız. 2- Ya da oyununuzda mod kurulu ve bu da dosyaları bozuyor olabilir.

Oyununuzu temiz olarak indirin/kurun ve yamayı yeniden dikkatli bir şekilde uygulayın. Şu ana kadar kime yardım ettiysem, adımları harfiyen uyguladığımda yama direkt etkin hale geldi. Lütfen bir kere daha deneyin. Eğer yine olmazsa, size yardımcı olurum.
  • evilhuman kullanıcısına yanıt
    Oyunum modsuz grafik yaması kurmadım oyuna...iki defa sıfır kurulum yaptım şimdi üçüncüyü yapacağım...Youtube deki vidyonuzu durdurup durdurup yavaş yavaş yaptım kurulumu ... Belgelerim bioware klasörü içine _TR yazınca oyundaki yazılar komple kayboluyor...Eski haline döndürünce bu sefer türkçe yazı karakterleri kutucuk şeklinde gözüküyor...O yüzden bioware klosörünü kurulum dosyası içine eklermisiniz dedim saygılar :))
  • MEUITM şu moduun hangisini ndirecez nexsus mod sayfasına giriyorum kafam karışıyor şunu linkini atabilirmisniz. Ben sadece grafik kalitesini aratmasını istiyorum orjinal oyun bozulmasın karakterler felan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brokenwings

MEUITM şu moduun hangisini ndirecez nexsus mod sayfasına giriyorum kafam karışıyor şunu linkini atabilirmisniz. Ben sadece grafik kalitesini aratmasını istiyorum orjinal oyun bozulmasın karakterler felan.
    ben 5 Sefer denedim Hep hata hep hata Malesef Yama'da degil Mod'da Hata var Bilginiz Olsun. İlerde Bir takim sıkıntılar cıkıyor.
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Sizin verdiğiniz linki buldum ordan mı yaptınız sizde hata verdiyse uyraşmıyayım o zaman

• brokenwings kullanıcısına yanıt
    Meuitm sayfasında files bölümünde, başında (Outdated) yazan ve 12062014 ile biten 4.4 gblık dosyayı indireceksiniz. Yamayla uyumlu olan hali bu eski sürüm

• Durmaplay'da 19 TL,daha ucuza bildiğiniz yer var mı??
    Steam'den ekleyin beni yardımcı olayım. O dosyayı hazır şekilde daha önce üç ayrı arkadaşımda denedik ama o şekilde olmuyor. Nedense default oluyor kendi kendine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilhuman

Steam'den ekleyin beni yardımcı olayım. O dosyayı hazır şekilde daha önce üç ayrı arkadaşımda denedik ama o şekilde olmuyor. Nedense default oluyor kendi kendine.
    Acaba ful sürümde normal setup olarak mı paylaşacaksınız yamayı

• kitabını okuduğum aylardır beklediğim yamayı kuramıyorum bir türlü başaramadım yazılar gitti ekrana başlat yazısı gelmiyor nasıl yapabilirlizz arkdaşlar lütfen yardım edin herşeyi eksikisz yaptım mod felan kurmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: maffay__musty

Acaba ful sürümde normal setup olarak mı paylaşacaksınız yamayı

Alıntıları Göster
    Ben de merakla sabırsızlıkla full sürümü (tam kurulumlu normal setup) bekleyenlerdenim hayırlısı ne ise o olsun bakalım, gözümüz kulağımız @Evilhuman ve ekibinin üzerinde :)

4-5 ay önceydi baktım ME2 ve ME3'ün Türkçe yamaları varmış hemen EA Origin Access sayesinde ME2-ME3 indirip kurmuştum o arada tesadüf eseri ME1 yamasının yapıldığını da görünce bekledik bugünlere kadar ME1 yaması çıktı şükür. Ama daha da beklerim hiç sorun değil yeter ki ME1 yaması (şu anki haline göre yani) daha bir eksiksiz hatasız sorunsuz tüm DLC'leriyle birlikte %100 olarak sunulsun, hatta keşke yapılabilse (güncel)MUTEIM-ALoT modlarıyla tam uyumlu hale getirilebilse yakışır doğrusu.

O değil de şu eksik yerleri olan ME2-ME3'ün yamaları beni düşündürüyor, tam bilmiyorum ME2-ME3 yamasında sanırım envanter içeriği karakterler mekan bilgileri codexlar/kitaplar vb kısımlar çevrilmeden bırakıldığı söyleniyor, yani zamanında bu yamaları kimler yaptıysa keşke en az bu ME1 yaması kadar tam tekmil tamamlanıp sunulsaymış ne iyi olurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 13 Ağustos 2018; 10:53:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brokenwings

kitabını okuduğum aylardır beklediğim yamayı kuramıyorum bir türlü başaramadım yazılar gitti ekrana başlat yazısı gelmiyor nasıl yapabilirlizz arkdaşlar lütfen yardım edin herşeyi eksikisz yaptım mod felan kurmadım
    Oyun Orjinal mi ?
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    İndirim dönemini kaçırdım malesef orjinal değil

• maffay__musty kullanıcısına yanıt
    Evet, planımız o yönde.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.