Bildirim
Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi] (37. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yamanın yeni versiyonu ne zaman çıkar, herhangi bir bilgi paylaşıldı mı ? -
-
Türkçe karakterleri etkinleştirme aşamalarını dikkatlice tekrar uygulayın. Onlardan birini eksik veya hatalı yapmışsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle emeği geçen herkesin eline sağlık, ne kadar teşekkür etsek az.
Dün itibari ile yamayı kurdum lakin yazılar görünmüyor maalesef, hiçbir yazı yok oyun açıldığında. Acaba bu sorun neden kaynaklanmakta bilen arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim?
Oyunum steam değil origin sürümü. -
Çalışmalara devam ediyorum yakında somut bir bilgi bilgi paylaşırım.
@lmn1994; Türkçe karakter adımlarında bir hata yapmışsınız. Özellikle _TR şeklinde yazarak düzenlediğimiz dosyayı daha dikkatli değiştirin.
@Payne7: Teşekkürler. Mutlaka oyun içinden alt yazıları açtığınızdan emin olun. Yama Steam ve Origin ile doğrudan uyumludur. Eğer alt yazılar dışında hiçbir yazı görünmüyorsa, oyununuzda sorun var demektir. Hem oyunu hem de yamayı baştan kurmanızı tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 28 Ağustos 2018; 15:7:2 > -
-
Bugüne kadar yamayı - her şeyi aynen yaptım ama olmuyor - şeklinde yapamadığını söyleyen hemen herkese yardım ettim ve daha bir kere bile sıkıntı olduğunu görmedim. Emin olduğum için hata yapabileceğinizi söylüyorum. Türkçe karakter adımlarını uyguladıktan sonra oyuna girmeyin. Böyle olunca belgelerde bulunan save dosyası henüz ihtiyacı olan diğer dosyalara ulaşamamış olur ve bundan ötürü resimlerde gösterdiğiniz gibi hiçbir yazı görünmez. Yalnızca bir kere ayarlar için girip çıktığımız aşamadan sonra, bütün adımları uygulayana kadar asla oyunu açmayın. Steam veya Origin hangisinin üyesiyseniz, bana özelden mesaj atın ekleyip yardım edeyim.
Türkçe karakterler yerine kutucukların göründüğü şekilde oynayarak güzelim oyuna yazık etmeyin. =)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 28 Ağustos 2018; 21:48:48 > -
Teşekkür ederim kardeşim bayadır uğraşıyordum dediğin sıralamada yaptım ve işlemler bitene kadar oyunu açmadım
sonuç harika -
Merhaba, daha önce bahsedildi mi bilmiyorum ama PS3'de bu yamayla oynama şansımız var mı? -
Yama sadece PC versiyonu için
3 ünüde türkçe yamalarla en iyi sonla bitirdim. karakterleri öyle benimsetiyor ki keşke gerçekten dostumuz olsalardı -
Üstadım pek vaktim yok ilerleyen zamanlarda. Oynayabilirsem yakın zamanda oynayabilirim. Yakın zamanda güncelleme yayınlamayı planlıyor musunuz? Güncelleme küçükte olsa: ikincil kodeksler, gezegen isimleri, yan görevler veya ilk sayfada belirttiğiniz hatalarla ilgili olarak.
Yakın zamandan kastım 2 hafta civarı gibi -
"3 ünüde Türkçe yamalarla bitirdim" derken ME.2 ve ME.3'ün Türkçe yamaları için ne diyorsun? bu halleriyle oynamaya yeterli midir nasıldır?. Bir çok yerde bahsediliyordu en azından ME.1'in yaması kadar kaliteli sağlam bir %100 anlamda çeviri değilmiş/olmamış, yani ME.2 - ME.3 yamalarında sadece görev çevirilerine oyun içi altyazılara odaklanılmış diğer codex/kitaplar/notlar envanter vb yerler açıklamalar çevrilmeden bırakılmış diye çok kişi şikayetçiydi.quote:
Orijinalden alıntı: Hands0meJack
3 ünüde türkçe yamalarla en iyi sonla bitirdim. karakterleri öyle benimsetiyor ki keşke gerçekten dostumuz olsalardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 8 Eylül 2018; 15:12:47 >
-
evilhuman hocam Mass Effect efsanesiyle tanışmama vesile olduğun için bir daha teşekkür edeyim dedim.
Zamanında Xbox 360'a ikinci oyunu almıştım, rpglere başlamak gözümde çok büyüyor benim o evrene alışmak kontrollere crafting sistemine vs. alışmak oynamayıp bırakmıştım. Sonra bu konuyu gördüm, yamayı bekledim uzunca bir süre. Yama çıktı, indirdim oyunu yine bilgisayarda boş boş durdu bir türlü başlayamadım. Sonra bir gün artık oynayayım dedim, kendimi zorlaya zorlaya sıkıla sıkıla oynadım o alışma sürecini atlattım ve o günden beridir üst üste 1-2-3'ü oynadım soluksuz şimdi de Andromeda'yı oynuyorum.
Gerçekten hikayesiyle beni en çok kendine bağlayan rpg oldu Mass Effect. Hayatımda 2 kez oynadığım oyun bir elin parmaklarını geçmez ama Andromeda'dan sonra tekrar oynayacağım galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 7 Eylül 2018; 22:36:11 > -
3. oyunun başlarında olan biri olarak cevap vereyim. 2. oyunda kodeks sıfır çeviri. Yani millet 2. oyundan başladım diyordu bu zamana kadar, ne oynamışlar ben merak ediyorum şahsen. Hadi ilk oyunu oynamadın, bari kodeksleri okur da ne olmuş bitmiş anlamaya çalışırsın yani mantık olarak. Yok arkadaş millet vura vura gidip bitirmiş herhalde. O yüzden ilk oyundaki kodeksleri yutun derim ben şahsen, 2. oyunda da normal hikaye takip olunursa çok da sıkıntı olmaz. 3. oyunda çevrilmiş her şey, en azından ben daha çevrilmemiş bir şeye denk gelmedim şu ana kadar. -
Kardeş ben bu dosyayı indirdim yaptım ama bu sefer yazılar yok sadece boş kutucuk var.
elinize emeğinize sağlık...final sürümünde setuplu şekilde gelir mi acaba. -
oyuncehennemin de hayran olduğum sensemanı yıllar yıllar sonra burda görmek :(quote:
Orijinalden alıntı: senseman62
elinize emeğinize sağlık...final sürümünde setuplu şekilde gelir mi acaba. -
Uzun zamandır burdayım.. yaslandik artık o işlere arada bakıyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 10 Eylül 2018; 23:20:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X