Şimdi Ara

Mass Effect 2 Takım toplama yardım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Mass Effect 2 oyununu oynuyorum fakat bu takım toplama olayını bit türkü beceremedim oyundan sogumak üzereyim fakat çokta beğenerek oynuyorum 1 haftadır aynı yerde dönüp dolaşıyorum Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

• kardes haklısın 1 aydır ben de dolanıp dönüyorum omega diye bi gezegene girdim 4.bölüm herhalde.. ordan bi yaratığı (ismi aklıma gelmiyor ) ekibe kattım daha 3-4 kişi daha eksik.. ne etcem bilmiyorum ???
  • merhabalar. Arkadaşlar mass effect 2 nin dvd1 ve dvd2 içeriklerini prntscrren yapıp bi upload yapabilirmisiniz bendeki dosyalar karıştı dvd1 de ne var dvd 2 de nevar bilemiyorum. varmı hayırsever bi arkadaş . :)

teşekkürler.
  • gıcık bi oyun nerden nereye gideceğini bulana kadar büsürü zaman kaybediyorsun

esc tuşuna basıp çıkan menuden journal a girersen yapman gereken görevleri ve bulman gereken kişileri yazıyor , örneğin ahmet x gezegeninde diyor, sende uzay gemindeki haritanın önüne gelip galaksi galaksi gezerek x gezegenini bulmaya çalışıyorsun...

omegadan uzun boyunlu bi profesörü ,sonra arc angel diye bi elemanı ,başka bir gezegenden kurbağa suratlı bi herifi , bir uzay hapishanesinden bir kadını bulabildim şimdilik
  • Galaksi galaksi gezmene gerek yok. Galaksi haritasında, yapman gereken görevler galaksi isimlerinin altında yazılı. Senin yapman gereken, ilgili galaksiye girip oradan da ilgili sisteme geçmek. Sistemdeki gezegenlerin isimlerinin altında da görevler yazıyor.

Ama galaksi haritasının koca bir zaman kaybı olduğunu ben de düşünüyorum. Bir de haritada gezerken sinir bozucu bir müzik çalıyor. Oyunun müzikleri çok kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 11 Mayıs 2010; 1:23:49 >
  • normandy aracında haritalar onunde gözüküyor ya orda ben de omega secili ondan baska gezegen secemiyorum nası olcak ? illlaki omega ne isteniyorsa orda ki adamları toplayıp mı ayrılcam omegadan ya da ne yapıcam ?
  • Tamamen ingilizce bilmekle alakalı bu söyledikleriniz. Orada yazılanları anlayamıyorsanız zaten oynamaya kasmayın bence. Türkçe' sini de aratabilirsiniz ama yok sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rinnegan teşekkürler galaksilerin isimlerinin altında görevlerin yazdığına hiç dikkat etmemişim :)

bladeburak, daha önce dediğim gibi Esc tuşuna basıp Journal'e girersen yapman gereken işleri görebilir ve oyun içinde M tuşuna basarak çıkan pusula seni görevine yönlendirir..Ayrıca ana gemide galaksi haritasının sol tarafındaki bilgisayara girdiğinde Unread Messages kısmından gelen çeşitliistek/görevleri görebilirsin

Galaksi haritasında Mass Relay'e girersen diğer galaksilere atlıyorsun, Fuel Depot gemilerinden benzin ve drone diye tabir edilen ve gezegenlerden maden çıkarmanı sağlayan cihazlardan alabiliyorsun vs vs

hellmarch'ın dediği gibi ingilizce bilgisi gerekli, oyun ilerledikçe diyaloglar ve senden istenenler artıyor, topladığın elemanlarda senden "babamı bulalım, kardeşimi kurtaralım" gibi isteklerde bulunuyorlar ve her gezegende ana görevine ilave alabileceğin görevler var..

• eyvallah ta galaksi haritasında omega seçili ondan baska secemiyorum ki denemediğim tus kalmadı space e bastık mı omega ya gidioz.. o dediğin mass relaye nası gircem ?
  • uzay gemindesin , haritanın önüne geldin , haritayı açtın..
    harita üzerine mouse'u nereye tıklarsan (parmağını tuştan kadırma) uzay gemin o yöne doğru gidiyor..
    Mass Relay e doğru gidiyorsun "enter" diye bi ibare çıkıyor tıklayınca tamam..

aynı şekilde açılan haritalarda gitmek istediğin gezegene doğru tıklayarak gidiyorsun ,yaklaşınca "enter orbit" yada "land" diyor
  • çok basit aslında ingilizcen varsa yaparsın napıcanı anlatıyor
  • saol kardes , madenleri de kesfettim sondaj kazıp elementleri yukseltiyorum.. bi gezegen den bi kadını aldım dövmeli bi kadındı.. su kurbaga suratlı adam hangi gezegende bi onu söyler misin ?
  • ben sanki o kurbağa suratlı dediğim "grunch" mıydı neydi adı elemanı dövmeli kadın "jack" ten önce almıştım ama sıralama senin seçimlerine göre değişebiliyor

mass relay'e girdiğin zaman çıkan haritada galaksi isimlerinin orda ve o galaksiye girdiğin zamanda gezegen isimlerinin orda görevler yazıyor
  • oyunu tam anlamıyla ogrendim level 10 dayım. bir kadını daha aldım balığa benzer mavi renkli bi kadın :D geriye 3 kişi kaldı.. o kurbağa suratlı adamın gezegenini söleyeseydin ya..
  • hatırlamıyorumki, belki almışsındırda henüz paketini açmamışsındır, çünki onu bir bölümün sonunda deney tüpü gibi birşeyle alıyorsun ve sen gidip kapağını açana kadar geminin biryerinde duruyor.. googleda "mass effect 2 grunt" yaz görürsün
  • 1 kişi haric takımların hepsini topladım yanılmıyorsam level 16 da omega 4 den gecince krugonlar mı ne artık uzay gemisine doğru gectim orda takımımımdan 8 e yakın kişi öldü, zaten son bölümdü.. devasa terminatör vardı. oyun orda bitirdi kendini ama kesfettim ki extra görevleri de yerine getirebiliyormusuz .. Harita acık yani gene .. nese .. oyun müthiş miş ama rpg de baska bi bela bekle bekle :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.