Şimdi Ara

Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU] (104. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
7
Favori
109.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

quote:

Orijinalden alıntı: CaptainOfArnor

quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

quote:

Orijinalden alıntı: CaptainOfArnor

Arkadaşlar geth ve quarian'lar arasında bir seçim yapmam gerekiyor,sizce hangisini seçeyim?Barış yapma şansım var mı?

https://www.youtube.com/watch?v=oES7oUpoNhc

Bende o yazılar çıkmıyor(paragon ve renegade) :(

İlk oynanışta yapılabilirmi bilmiyorum bende 2 nci oynanışta yaptım hocam kasmak gerek:)

Bende seriye yeniden başlıyorum 1 den itibaren ki zaten bana göre serinin en iyi oyunu ilk oyundur.
    Hangi sınıfda başlasam diye bir türlü kara veremedim

Alıntıları Göster
    Valla Geth'leri haklı olarak görsem de Quarian'ları seçtim.Gerçi ilk başta Geth'leri seçtim ama Quarian'ların çığlıklarına ve Tali'nin intihar etmesine dayanamayarak önceki save den devam edip Quarian'ları seçtim:D Ama Legion'u öldürmek beni bitirdi :( Zaten ME 2'de gerçeği ölmüştü ama olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainOfArnor -- 6 Şubat 2015; 10:12:13 >
  • Mass effect 3 aldm fakat oyun rusça çıktı.Originde aktif ettim.Benim dikkatsizliğim.Oyunu rusçadan ingilizeye çevirebilimiyim.Yada türkçe yama rusça sürümündede aktif olur mu?
  • Türkçe adıyla "ilk cennet" gezegenine indiğimde oyun ingilizce oluyor nasıl düzeltebilirim? Oyunceviri ekibi yıllar önce beni engellemişti yorum da yapamıyorum facebook sayfalarında!
  • Sp4rtacus kullanıcısına yanıt
    Eden Prime'dan Javik adlı Prothean'ı kurtardığımız görev o. O görev DLC ile eklenen bir görev ve çeviri henüz o DLC'yi kapsamıyor ingilizce olması o yüzdendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosonic94

Eden Prime'dan Javik adlı Prothean'ı kurtardığımız görev o. O görev DLC ile eklenen bir görev ve çeviri henüz o DLC'yi kapsamıyor ingilizce olması o yüzdendir.

Tahmin etmiştim, peki o gezegenden görevi tamamlamadan başladığım yerden geri dönebiliyor muyum? Hemen başlamadan geri dönebilirsem dlc'yi türkçe yaması çıkana kadar farklı bi yerde tutmayı düşünüyorum, bi daha girmiyim diye?
    Malesef girdiysen tamamlamadan çıkamazsın varsa bir önceki save dönmeni öneririm.
  • quote:

Malesef girdiysen tamamlamadan çıkamazsın varsa bir önceki save dönmeni öneririm.

Biraz önceki kayıttan devam ediyorum hocam, peki gireceğim gezegenin dlc'ye ait olduğunu nasıl anlayabilirim? Gezegenin ismi yabancı olsa anlardım, adı "İlk cennet"di çünkü normal senaryo zannettim.
    Gezegen ismi normalde de oyunda geçtiği için çevrilmiş olması normal. Bunun dışında Leviathan, Citadel ve Omega Dlc'leri var ben bu dlcleri kaldırmanı öneririm şimdilik. Özellikle Leviathan ve Citadel DLC'leri bir hayli diyalog katıyor oyuna çeviriyi baltalar.
  • cosonic94 kullanıcısına yanıt
    Leviathan ve Omega olabilir ama Citadel'i kaldırmanı tavsiye etmem çünkü bence serideki en epik görevler o dlc'de. ME3'ün eksiklerini tamamlayan dlc bence Citadel.
  • Kesinlikle haklısınız benim de Citadel olmazsa olmaz DLC'lerimdendir ama ben arkadaş için ingilizce diyalog görmek istemiyordur diye dedim zaten. Yoksa bende kalmasından yanayım
  • quote:

Gezegen ismi normalde de oyunda geçtiği için çevrilmiş olması normal. Bunun dışında Leviathan, Citadel ve Omega Dlc'leri var ben bu dlcleri kaldırmanı öneririm şimdilik. Özellikle Leviathan ve Citadel DLC'leri bir hayli diyalog katıyor oyuna çeviriyi baltalar.

Hocam leviathan dlc'yi direk klasöründen kaldırmayı ve önceki kayıttan başlamayı denedim (oyunun başlarında türkçe olan farklı bi gezegendeyken) hiçbi save dosyasına giriş yapamadım, hep hata verdi... Bu hatayı almadan yapabileceğim bi çözümü olmalı sanırım.
  • 3. oyuna girdim. baştaki sunum falan hoşuma gitti. seriye baştan başlamaya karar verdim. daha önce sadece 2. oyunu oynamıştım. bir süre sonra sıkmaya başlamıştı.
    en baştan başlasam 3 oyunu da bitirmek çok mu sıkar acaba?
  • Bence baştan basla ilk oyundaki olaylar 3 u bile etkiliyor sonucta baslaman daha iyi olur sıkılmazsin yani mass effect bide yani :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    Mass Effect karakterler üzerine kurgulanmış bir oyun. Baştan başlamanı tavsiye ederim yoksa oyunun ortasında bu Garrus kimdi falan diyebilirsin.

• sağ olun baştan başlayım bari
  • Tr yamasının çıkmasını duymamla birlikte hemen başladım 35 saat civarında oynadım ve genelde yan görevlerle meşgulüm ama şöyle bir şey var bazı yan görevler ana görevleri yaparken yapılabiliyor o yüzden görevler çok dikkatli olup sağı solu iyice araştırmakta fayda var.
    Tek kelime ile oyun mükemmel .Lakin oyun hala basit hala zorlamıyor.Çatışmalar çok çabuk bitiyor.Köstebek olarak oynamanın kötü tarafı bu sanırım.Kafaya tek atış iş bitsin hele hele karadul adlı silahla iyice dehşet saçılıyor.

Ama oyun çok ters köşe geth qunarian mevzusu dün beni bitirdi.
    Açıkcası ben iki tarafı kurtarıp barıştırabileceğimi ve reaparler karşısında savaşmak için toplayabileceğimi düşünmüştüm ama iş hiç beklediğim gibi gitmedi.Legion ve tali sizlere ömür aynı bölümü tekrar oynadım bu sefer legionu öldürmek zorunda kaldık çok koydu bee

Birde o kadar intihar görevine çıkmışız 2. oyunda tüm takım sapasağlam alnımız ak bir biçimde ama gel görki 3. oyunda işler hiç umduğum gibi olmadı.

Thane hastanedeyim dedi döndüm dolaştım bir türlü bulamadım hiç konuşamadan öldü.Kelly Chambers cerberus baskınında öldü mordin kroganları tedavi etmek uğruna öldü.Grunt ölümden döndü.Legion öldü çokta severdim keretayı.Tali öldü.(Tekrar dirilttim dayanamadım Miranda işler çeviriyor (Yardımcı olsamda güvenmiyorum) Daha bakalım kimler kimler ölücek...

Levithan dlc si kesinlikle tr yamasız oynanmamalı ben eşeklik ettim oynadım aman siz oynamayın.(Gerçi ben bu oyunu 2 sefer daha rahat bitiririm)
    Omega dlc si çok önemli gelmedi.Sonuçta Aria işin içindeyse muhakkak pislik vardır
    Citidal dlc'sine ufaktan baktım onu oynamadım ama çok güzele benziyor onuda Tr yaması çıkmadan asla dokunmayın.

Artık ne yapılıp edilip ilk oyununda çevirilmesi gerekiyor en azından bu serinin adam gibi anlaşılması ve keyifle oynanması için.ME 1 'in altyazılarının yarısının açabilmişler diğer yarısınıda açabilirlerse çevirilecekmiş.Malum ME1 diyalogların olduğu dosya açılamadığı için çeviri yapılmamıştı.Tüm temennim çevrilmesi yönünde...

Edit :SON
    Dün gecenin 4'üne kadar oynayıp bitirdim ''bu nasıl son lan'' kızgınlığıyla starchild'in kafasına sıktım Pişman değilim. Sentetis ne lan organik sentetik birleşimi nasıl bir şey olabilir organik yaşama benzermi hiç bu kadar canlının yaşamını bunun içinmi katlettiniz (tutturmuşlar hasat hasat arkadaş bıraksaydınız zaten herkesi tek çatı altında toplamış pek çok ırk arasındaki problemleri çözmüştük.
    (gerçi legion ve edi bu karakterlerdeki değişimler bizi yavaş yavaş sentetis muhabbetine hazırladı ya neyse.En güzeli control reaperlar köpeğin olsun yürü be koçum shepard demek lazım ya neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelkurmay89 -- 19 Şubat 2015; 10:05:20 >
  • Seri yeni bitti, öyle bir boşluğa düştüm ki anlatamam şimdi hangi oyuna elimi atsam aynı tadı alamadığımdan bırakıyorum hiçbir oyun güzel gelmez oldu çok sıkıntıdayım çook.
  • genelkurmay89 kullanıcısına yanıt

Hocam ne yapmışsın adam kalmamış
    Kelly'yi kurtarabilirdin aynı şekilde Miranda'yı da. Mordin kendini tedavi için feda etti onu kurtarmak mümkün ama bu sefer Krogan'lar ortalığı karıştıracak.
    Thane'in ölü olması lazım çünkü Kelly hayattaysa direk Jack, Legion ve Kelly ölüyor.
    Oyundaki en duygusal sahnelerden biri bence Tali'nin intiharıydı. Resmen noluyor dedim direk geri aldım bu sefer beraber Legion'u öldürdük Tali bu sefer de arkadaşımızı öldürdük diye üzüldü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Hocam ne yapmışsın adam kalmamış
    Kelly'yi kurtarabilirdin aynı şekilde Miranda'yı da. Mordin kendini tedavi için feda etti onu kurtarmak mümkün ama bu sefer Krogan'lar ortalığı karıştıracak.
    Thane'in ölü olması lazım çünkü Kelly hayattaysa direk Jack, Legion ve Kelly ölüyor.
    Oyundaki en duygusal sahnelerden biri bence Tali'nin intiharıydı. Resmen noluyor dedim direk geri aldım bu sefer beraber Legion'u öldürdük Tali bu sefer de arkadaşımızı öldürdük diye üzüldü.

Şaka maka ince detayına kadar takılınca oyun 43 saat civarında sürdü.ME-2 dlc paketi ile birlikte 58 saat sürmüştü düşündüğüm gibi me-2 yan görevleri vs. ile son oyundan kat be kat iyiydi.ME-1 ise kuzu kuzu yatıyor bundan 2 sene önce oynamıştım Artık tr yaması çıksada tüm seriyi baştan aşağı bir tur daha oynasam.

Yok yahu miranda ölmedi kızkardeşini bulduk ama miranda babasını öldürdü Kelly ile o kadar muhabbet ettim pişmanlıklarını anlattı affettim ki önceki oyunda kelly ile ilişkimiz vardı.Ama cerbereus citidel baskınında Kelly'i öldürmüş.Cerberus ağzının burnunu kırayım senin aynı şekilde İllisuve Man seninde (İlişki vardı var olmasına da ME 2 - ME 3 save aktarma ekranında ilişkisi yok yazıyor ne iş anlamadım ayrıca 3 save var 2 sinde ilişki yok birinde tali ile olan ilişki gözüküyor ilginç Jack yaşıyordu görüntülü görüşme yaptım o kadar Legion ve mordin mecbur feda edildi.Zaten dedim ya starchild 'in kafasına sıktım Hepimiz öldük 2 gündür isyanlardayım
    Hocam birde kafama takılan bir şey ME 3 sonunda illisuve man ile bol bol muhabbet ediyoruz paragon tarafı tamamen dolu ama son konuşmamızda çıkan paragon seçeneği veya renegade konuşma seçeneği pasif durumda bir türlü seçemiyorum ve anderson'ı vurmadan ben onu vuruyorum bu seçeneğin pasif olmasının nedeni benim önceki oyunda collector üssünü havaya uçurmam olabilirmi ? İllisuve man sevmesemde ölmesini istemiyorum çünkü acayip esrarengiz bir karakter
  • ilk iki oyunu bitirip 3. oyuna başladım.
    video incelemede başta action,role play, story diye nasıl oynayacağımızı belirleryen seçenekler çıkıyodu. bende böyle seçenekler çıkmadı. benim gözümden mi kaçtı acaba
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.