Şimdi Ara

Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU] (102. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
7
Favori
109.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mass Effect serisini hiç oynamadım, fakat hep aklımdaydı. 1'den başlasam diyorum ama sıkar mı acaba? Eski oyunlara önyargısı olan bir adam değilim, hatta aksi bir durumum var fakat malum gözler mevcut grafiklere alıştı artık. Hikayeden pek şüphem yok da, teknolojik gelişmeler acaba dedirttiriyor. Ne dersiniz?
  • Guybrush Threepwood kullanıcısına yanıt
    Mass Effect serisi öyle yaşlı bir seri değil ki. Mass Effect 1'i oynarken bunu biraz hissedebilirsin, daha eski duruyor fakat ME 2 ve ME 3'ün bugünün standartlarında olduğunu rahatça söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farwynd

Mass Effect serisi öyle yaşlı bir seri değil ki. Mass Effect 1'i oynarken bunu biraz hissedebilirsin, daha eski duruyor fakat ME 2 ve ME 3'ün bugünün standartlarında olduğunu rahatça söyleyebilirim.

Hocam grafik olayı fena bir hızla gelişiyor ama. Neyse ben bir şans vereceğim hikaye ve oynanışa çok güveniyorum
  • Daha önce Liara ile ilişkim olmuş, hatırlamıyorum çünkü gerçek zamanda yıllar geçti. Oyunun başında Liara gelip "devam edelim mi?" dedi ve dalgınlıkla "olur" dedim. Şimdi öylece kaldım, oyunu yarıladım ve o kararı bana verdirttiği anda hiç daha önce görmediğim karakterler bana katılıyor ama hiçbir şekilde ilişki durumumu değiştiremiyorum. Bu olay çok canımı sıktı benim.
  • ben bu oyunu hiç oynamadım başlamayı düşünüyorum ama 1. oyundan mı başlamam gerekir , ne dersiniz grafikler yeterlimi sanki 2. ouundan başlasam daha iyi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpectreShepard

quote:

Orijinalden alıntı: Commander Shepard

Oyunun sonunu beğenmeyen arkadaşlar bu modu kurmanızı tavsiye ediyorum. Modun bazı özellikleri :

- Harbinger ile konuşma sahnesi var.
    - Oyunun sonundaki Normandy'nin çakılma sahnesi yok.
    - Oyunun son bölümünde Star Child sahnesi yok.
    - Son bölümde sadece Reaperleri yok etme sonu var.
    - Artık son sahnede Shepard'ı yaşarken görebiliyoruz.
    - Modu kurabilmek için Extended Cut DLC'sini kurmak gerekiyor.

Video :

http://social.bioware.com/forum/1/topic/355/index/14795358/1

Oyunu anlayamamış insanların kendini tatmin etmek için yaptığı moddan başka bişey değil malesef oyun çok iyi bitiyor zaten dlclerini bitiren oyundaki codexleri okuyan anlıyor.

Oh oyunun sonunu beğenen bi tek ben değilmişim demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: distortionn

ben bu oyunu hiç oynamadım başlamayı düşünüyorum ama 1. oyundan mı başlamam gerekir , ne dersiniz grafikler yeterlimi sanki 2. ouundan başlasam daha iyi gibi

2. oyundan başla türkçe yaması ile birlikte hikayeyi az çok anlıyorsun me1 grafik yapısı,oynanış dinamikleri çok farklı ben oynayamadım açıkcası ama bir gün oynayacağım
  • Öyle bir savaştan mutlu sonla çıkamazsın, ve shepard ı işin içinden sağ salim sıyıramazsın,
    yeşilçam filmi mi bu? , happy ending nedir yahu, birde düğün ekleselermiş bari.
  • Ya partiye "invite all" dememe rağmen sadece ME3 takımımı çağırdı, neden böyle yaptı? Diğer oyunlarda bütün tayfa tamdı, hiçbir kayıp yaşamadım mecburi olanlar hariç. Deli oldum yeminle.

http://www.youtube.com/watch?v=CP9OYz9J4EA

Neler neler olmuş, bende bunların hiçbiri olmadı. Çok sinirlendim ya.

Edit: Görevlerini yapmam lazımmış galiba. Tabii spoiler yememek için internette görev okumadığımdan ve oyun herhangi bir ipucu bile vermediğinden bunu düşünemedim. Partinin ertelenebildiğini bile bilmiyordum. Oraya "I'll think about it" yerine sonra yapacağını gösteren bir seçenek koysalar keşke de insanlar anlayabilse ne olacağını. Allah allaaah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Androalphus -- 20 Haziran 2014; 21:35:19 >
  • kaç ay oldu oynamayalı yani bir oyun ancak bu kadar güzel olabilir hikayesi ayrı modellemeler ayrı
  • oyunu yeniden oynayacaklar varsa
    şuradaki :http://makeithd.wix.com/en-eu#!singleplayer/c1l1b
    15-16 gb olan yüksek çözünürlük paketini tavsiye ederim.

oyundaki birçok şey 1024 pikselden 4096 piksele yükseltilmiş.

Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU]
  • ME 2'yi bitirdim , son görevde herkes kurtuldu.Savemi aktarıp başlayacağım.
  • Arkadaşlar oyunu satın aldım gerekli oynayış ve grafik iyileştiren modların adını söyleyecek yada önerecek arkadaşlar var mı
  • arkadaslar bu oyunda aksiyon modunda gorevler haritada gozukuyormu? yoksa biz arastirip npc lerle vs konusarakmi buluyoruz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar me2 de gorevler gezegenler ve sistemlerin uzerinde haritada gozukuyordu..

Mass effect 3 te ise suan 10 tane gorev acik ama sadece 2 tanesini sistemde goruyorum geri kalanlarin nerde oldugu gozukmuyor nasil bulucam onlari?? yahu bu ne sacmaliktir me2 deki sistemi niye bozmuslar bu oyunda..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun steam de yok...Başka siteden steam key alıp etkinleştirebilirmiyiz...Yoksa sadece origin de mi çalışır... Oyunu öneriyormusunuz 7 dolar bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 3 Ocak 2015; 3:00:42 >
  • türkçesi varmı?
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Steamde sadece 1ve2 var. 3 Origin'e özel.
    Seriyi oynadıysanız oyunu tavsiye ederim. İmkanınız varsa Citadel DLC'sini şiddetle tavsiye ederim.
  • Seriyi oynamadım.2. oyunu belki alıp oynayabilirim ama 1. oyunu videolarından izlerim diye düşünüyorum...Dlc ye bakacağım teşekkürler cevabın için...
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.