Şimdi Ara

Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU] (103. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
7
Favori
109.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hepsini oynamanı tavsiye ederim. Seri hikayeden çok karakterler üzerine kurulu. Çok etkileyici bir hikayesi yok ama çok etkileyici karakterleri var. 2. oyundan başlarsan Garrus kim ya falan diyebilirsin. 1. oyun eski olduğu için itici gelebilir o yüzden atlayanlar oluyor oynanmasını tavsiye ederim ama şart da değil. Videolardan veya Genesis adlı dlc ile hikaye eksiği tamamlanabilir. 1 atlanabilir ama 2 atlanmamalı.
  • türkçe yaması da bi çıkmadı arkadaş kaç sene geçti
  • Beyler ME2'yi 3 kez bitirdim.Me3'ü önceden bitirdim şimdi de kimsenin ölmediği save'imi aktarıp tekrar başladım.Gameplay 13 saat olmuş.Diyalogları anlıyorum ama sonuyla ilgili özellikle şu indoktrinasyon teorisiyle ilgili yazı var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MASS EFFECT 3 TÜRKÇE YAMASI ÇIKTI OYUN ÇEVİRİ EKİBİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER

http://www.oyunceviri.com/mass-effect-3-turkce-yama/
  • Şu an çok mutluyum :D İlk fırsatta me3'ü yamayla birlikte oynayacağım :D
  • Oyunu ilk çıktığından beridir oynamadım artık umudu kesmiştim baya sevindim ama mass effect 2 save im de kayıplarda, aktarma olayı nasıl olacak masseffect save sitesinden save buldum uygun, nasıl tanıtacağımı anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar kutulu sürüm 20 lira almaya değer mi kutulu sürümü ve KEY var mı içinde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

Arkadaşlar kutulu sürüm 20 lira almaya değer mi kutulu sürümü ve KEY var mı içinde?

hiç düşünme hemen al mass effect gibi bir oyun ve 20 tl bu arada nerde satılıyor
  • Türkçe yamayı kurarken amorok86.MassEffect3.DLCSwitchFile çalışmayı durdurdu hatası alıyorum,bir bilen varsa yardımcı olabilir mi?Bu hata ne anlama geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

quote:

Arkadaşlar kutulu sürüm 20 lira almaya değer mi kutulu sürümü ve KEY var mı içinde?

hiç düşünme hemen al mass effect gibi bir oyun ve 20 tl bu arada nerde satılıyor

Hocam D&R Teknosada 20TL idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainOfArnor

Türkçe yamayı kurarken amorok86.MassEffect3.DLCSwitchFile çalışmayı durdurdu hatası alıyorum,bir bilen varsa yardımcı olabilir mi?Bu hata ne anlama geliyor?

bende de bu hata oldu ama oyuna girerken herhangi bir sorunla karşılaşmadım büyük ihtmalle dlc'lerl çevirirken yaşanan bir hata v2'de düzeltirler
  • quote:

quote:

quote:

en yakın d&r'a yarın uğrayayım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

en yakın d&r'a yarın uğrayayım

Aynen hocam yarın bende bakacağım.
  • bitirmek için fırsat doğdu yine :)
  • quote:

quote:

Türkçe yamayı kurarken amorok86.MassEffect3.DLCSwitchFile çalışmayı durdurdu hatası alıyorum,bir bilen varsa yardımcı olabilir mi?Bu hata ne anlama geliyor?

bende de bu hata oldu ama oyuna girerken herhangi bir sorunla karşılaşmadım büyük ihtmalle dlc'lerl çevirirken yaşanan bir hata v2'de düzeltirler

Umarım
  • Arkadaşlar geth ve quarian'lar arasında bir seçim yapmam gerekiyor,sizce hangisini seçeyim?Barış yapma şansım var mı?
  • quote:

Arkadaşlar geth ve quarian'lar arasında bir seçim yapmam gerekiyor,sizce hangisini seçeyim?Barış yapma şansım var mı?

https://www.youtube.com/watch?v=oES7oUpoNhc

Ekleme.: İlk oyunu oynayan arkadaşlar bilirler ilk oyunda silah cephaneleri sınırsız idi sonraki oyunlarda böyle birşey yoktu.
    Hikaye açısından soracak olursak teknolojimizi geriye atan neydi?
    Oynanış açısından tartişılır kimim hoşuna gitmiştir kimide ben gibi garipsemiştir:)
    İlk oyunu her sınıf ile kerelerce bitirmiş birisi olarak hunharca mermi mermi yağdırıp düşmanı eleğe çevirmek hoş oluyordu:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 5 Şubat 2015; 20:02:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

quote:

Arkadaşlar geth ve quarian'lar arasında bir seçim yapmam gerekiyor,sizce hangisini seçeyim?Barış yapma şansım var mı?

Bende o yazılar çıkmıyor(paragon ve renegade) :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

quote:

Bende o yazılar çıkmıyor(paragon ve renegade) :(

İlk oynanışta yapılabilirmi bilmiyorum bende 2 nci oynanışta yaptım hocam kasmak gerek:)

Bende seriye yeniden başlıyorum 1 den itibaren ki zaten bana göre serinin en iyi oyunu ilk oyundur.
    Hangi sınıfda başlasam diye bir türlü kara veremedim
  • CaptainOfArnor C kullanıcısına yanıt
    barış yapmak zor iş tavsiyem Quarian seçmen yoksa pişman olabilirsin.

Geth seçersen Tali intihar ediyor. Legion da işlemi tamamlamak için kendini feda ediyor.
    Quarian seçersen Tali ile beraber Legion'u öldürüyorsun.
    Aslında doğrusu Geth'lere şans vermekti ben de öyle yaptım ama Tali intihar edince dayanamayıp Quarian'ları seçtim.
    Eğer Tali 2.oyunda öldüyse 2 tarafı seçmende perk fark etmeyecektir.
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.