Şimdi Ara

Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU] (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
7
Favori
109.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mass Effect 2 yi oyun çevirinin türkçe yamasını yükledim. ama çalışmıyor. daha doğrusu mass effect 2 genesis paketinin yüklenmesi gerekiyormuş. pek anlayamadım ne yapmam gerekiyor.
  • gerçekten iyiki 1 den başlamışım. gerçekten harika bir hikayesi var ve acaip derecede sürüklüyor insanı. iyiki tavsiyelere uymuşum.

bu arada me2 için türkçe yaması var oyun çevirinin. (esasen ingilizce sıkıntım çok yok ama Türkçe başka oluyor) ama bir türlü yükleyemedim. daha doğrusu yükleniyor ama aktif edemedim.1.02 yaması ve genesis dlc si istiyor. genesis dlc si de aldım ama yine aktif olmadı yama.

direk originden indirdim oyunu. 1.02 yaması olmadığından mı aktif olmuyor onu da çözemedim. gerçi onu da buldum bioware sayfasından indirdim yükledim. bu sefer oyun çalışmaz oldu. tekrar repair etmek zorunda kaldım.

bilen birileri varsa her türlü yardıma açığım.
  • Offf renegade oynamam hayatta bu nedir içim karardı resmen ya bir oyunda gördüğüm en üzücü sahne olabilir

• Semruk S kullanıcısına yanıt

izlerken bi kötü oldum hele Legion'un üstündeki N7'ı görünce. Gerçi benim oyunumdaki sahne daha kötüydü Tali intihar ediyordu hemen oyun kapatıp geri gitmiştim.
  • bu oyunun karakterleri bi başka.

mass effect 4 ne zaman gelecek? hikaye ne anlatacak?
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    Şepo olmadıktan sonra hiç mi hiç ilgimi çekmiyor zaten oyunun sonu için firmaya lanet ediyorum keşke DAI kötü olsaydı da batsaydılar diye ümidim vardı o da olmadı iyi oyun yapacakları tuttu DAI gibi sonu çok gördüler şu oyuna
  • en az mass effect 2 kadar iyi omuş oyun...

bazı yerleri çok zor..mecburi trainer kullanıp ölümsüzlük yapıyorum o bölümlerde..sonra neyseki deaktif edilebiliyo..
  • Ben yeni başladım, me2 oynamıştım daha önce cok sarmamıştı zaten fps tam değil ama fps tarzı işte onlar ile pek aram yok ama me3 henüz en başlardayım Mars'ta. Fakat oynanışı cok daha zevklş olmuş, sniper ile oynuyorum birde baya eğlenceli, genel de fps oyunlarda hep sniper oynuyorum bakalım devam edeyim yan görevle falan baya oyalar gibi görünüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • direkt me3 den mi başladınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

direkt me3 den mi başladınız

Me2 oynadım sadece ana görev yapmıştım bitirdim. Ama çok hatırlamıyorum, bi adam varya sigara içen onu hatırlıyorum onun bizi hayata geri döndürdüğünü biliyorum, onlarla çalıştık sanırım me2 de. Simdi de onlara karşıyız galiba zaten sevmemiştim adamı

O değil de benim hatun nerde ya bi hatun var ya ismini hatırlamıyorum me2 de poposu büyük olan b

• mass effect öyle oynanmaz ki
    ilk oyundan başla. karakterleri tanı yoksa bir anlamı olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 24 Nisan 2015; 21:19:15 >
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    O derece fanı olacagım bi oyun değil malesef. Çok da sevdiğim tür değil ama şu sıralar oyun ayırt etmiyorum. Dediğim gibi me2 oynadım bitirdim ama cok sarmamıştı acıkcası. Fakat me3 bana göre daha güzel olmuş. Karakterler pek urmumda değil tipi güzel olana iyi, kötü olana kaba davranıyorum problem çözülüyor. Sanırım hiç birini beğenmedim, doktor bana millete iyi davran azcık lan diye çıkışmıştı check-up yaparken
  • oynanışı bir süre sonra sıkıyor zaten. mass effect in olayı karakterler
  • Oyun oynarken videoları atlayarak oynuyorsan bu oyun sana göre değil. Bu oyun karakterler üzerine kurulmuş bir oyundur. Bir dizide bir karakter ölünce üzülürsün ya bu oyunda bir karakter ölünce çok daha fazla üzülürsün hele o karakter senin seçimlerin yüzünden ölürse tam oluyor. Oynayış olarak ME3'te büyük farklar var silahlar falan daha kullanışlı.
    Tamponu güzel olan karakter de Miranda Lawson oyunda güzel sahneleri de var . Kendisini sevmemin tek nedeni yüzünün(sadece yüz tampon ona ait değil) Yvonne Strahovski tarafından modellenmesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Oyun oynarken videoları atlayarak oynuyorsan bu oyun sana göre değil. Bu oyun karakterler üzerine kurulmuş bir oyundur. Bir dizide bir karakter ölünce üzülürsün ya bu oyunda bir karakter ölünce çok daha fazla üzülürsün hele o karakter senin seçimlerin yüzünden ölürse tam oluyor. Oynayış olarak ME3'te büyük farklar var silahlar falan daha kullanışlı.
    Tamponu güzel olan karakter de Miranda Lawson oyunda güzel sahneleri de var . Kendisini sevmemin tek nedeni yüzünün(sadece yüz tampon ona ait değil) Yvonne Strahovski tarafından modellenmesidir.

hayır videoları geçmiyorum en sevdiğim yanıdır oyunların, aksine o ara cinemaitiklere bayıldım bu sefer ciddi uzay temasını içime işledim. Çok hoş olmuş cidden uzayda hissediyorum suan

• Oyunun sonu vasat ve hayal kırıklığı. Nerde me2 nerde me3.
  • bitirdim şimdi..yan görevlerden sadece şu turret schematics görevi kaldı.diğer hepsi bitti..mağazalardaki her şeyi aldım

oyunun sonu şöyle oldu bende;

çocuk diyor ya ya döngü olacak ya da reaperları kontrol edeceksin. ben de reaperları kontrolü seçtim ama 2.soruşunda seçtim.
    sonra ayağa kalktık elimizde silah ışığa doğru yürüyebiliyoduk.anlamadım ben de orayı döndüm bakim dedim çocuğa sıkılabiliyo mu.sıkılıyomuş çocuk öyle olsun diye atar yaptı gitti.sonra da ışık söndü zaten ama patlama falan olmadı.
    shephard efsane oldu.ama öldü mü kaldı mı anlamadım..öldüyse herhalde yarasından dolayı ölmüştür.

mass effect 2 de saklamıştım save dosyasımı.mass effect 3 te de ondan devam ettim...mass effect 4 için de şimdiki kayıdı saklamalı mıyım acaba ?

bir de mass efect 2 nin sonunda shephard dahil herkes ölebiliyodu.youtube da var videosu..peki onu mass effect 3 e atınca ne olacak ? kimi yöneteceksin ?
    edit:import edilemiyomuş o durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 25 Nisan 2015; 16:15:18 >
  • Dünyanın en en en güzel oyunu ama o son :( :( :(
  • Trilyon tane yan görev var, hala ana görev bitmedi

Ana görev bitince yan görevlere akmayı düşünüyorum. Baya eğlenceli geçiyor şuana kadar. 2.oyununa göre 165175752kat daha zevk alıyorum ben süper süper ve süper

• Ana görev bitmeden yan görevleri yapman lazım. Yan görevler oyun sonunda yardımcı oluyor.
    Oynanış olarak 2'ye göre çok zevkli. Farklı classlar ile birkaç kez bitirdim oyunu hiç de sıkılmadım.
    Ayrıca Citadel Dlc'sini tavsiye ederim. Bence serinin en güzel görevleri diyaloglar o dlc ile geliyor. Kürekli oyuna da dlc eklenebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.