Şimdi Ara

Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU] (107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
7
Favori
109.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Ana görev bitmeden yan görevleri yapman lazım. Yan görevler oyun sonunda yardımcı oluyor.
    Oynanış olarak 2'ye göre çok zevkli. Farklı classlar ile birkaç kez bitirdim oyunu hiç de sıkılmadım.
    Ayrıca Citadel Dlc'sini tavsiye ederim. Bence serinin en güzel görevleri diyaloglar o dlc ile geliyor. Kürekli oyuna da dlc eklenebiliyor.

Oyunum dlcli, zuzulu versiyon yalan söylemiyim. Tüm dlc ler var.

Normal de cok sevdiğim oyunları orj alıyorum. Ama bu seri süper olmuş. Indirime girerse orj alır ordan bi kez daha oynarım cidden cok eğleniyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce Steam'de gördüm Expendables 3 filmindenmiş. Daha çok yerde görmek isteriz
  • Bu son ne garip bişeydi ya

İyi de şimdi ben oyunu bitirmiş gibi olmadım. Beni gene son bölümden önce ki yere attı. Yani Shepard öldü mü? O yüzden mi bitirmiş gibi sayılmıyom?

Ayrıca çok saçma bitti, o cocuk ne alaka, o cool adam varya cerberus başında olan, o kadar cool cool takıldı eleman tek kurşuna öldü anasını satıyım. En dandik cerberus askeri bile daha dayanıklı
  • Aramıza hoş geldin

Güzelim seriyi 10 dakikada mahvettiler. 4 tane son vardı kötü-daha kötü-daha da kötü-velet senin ***
  • quote:

Aramıza hoş geldin

Güzelim seriyi 10 dakikada mahvettiler. 4 tane son vardı kötü-daha kötü-daha da kötü-velet senin ***

O çocuğun reaper başı gibi bişey olması kadar saçma bişey yoktu. Bence trollemişler. Böyle bi son olamaz yani Bari hayatta kalsaydık, en sevmediğim olay bu. Oyunu bitiriyorsun. Credit den sonra seni son bölümden önce ki save e atıyor. YA ölsem bile en kötü baska karakter ile devam falan edeyim abi ne bileyim. Yada RPG bi oyunda ana karakter ölmesin. Sonuçta yan görevler falan var. Ben şimdi yan görevleri yapsam nolcak. Oyunu bitirmemiş gibiyim. Ana görev duruyor falan. Üff yan görevleri yapıcaktım tüm hevesim kaçtı. Biraz beklesin cok çaresiz oldugum da oynarım :/

Ayrıca ben bu uzmanla sevişiyordum 1-2 kere. Onunla konuşabilmek için ana görev yapmam gerekiyordu. Şimdi ana görev de yok ben bu kadınla nasıl sevişcem Çok üzülüyom beraber duş alıyorduk

• Çocuğun şekli Shepard'ın zihninden geliyordur mutlaka çünkü rüyalarında falan da o çocuğu görüyordu. Yapay zeka zihnini okumuş olabilir.
    Mass Effect 2'de oyun bitse bile yan görevler vardı uzayda gezebiliyorduk ama ME3'te Shepard ölünce herşey bitti. Eğer vaktinde oynanmazsa DLC'ler de boşa gidiyor
    Uzman dediğin yanındaki kadın mı? Samantha galiba ismi. Onunla için kadın Shepard lazımmış ordan puan kırdım ama olsun Liara'mız var
    Shepard'ın ölmesine gelirsek Shepard ölmesinden kötü olan şey tek başına ölmesi. Bir gemi dolusu arkadaşı var ama ölürken tek başına. Hatta ölmeden de kendini oğlu gibi seven Anderson'ın ölümüne şahit oluyor.

• Ben hatun karakter ile oynuyom ya zaten, her oyunda klasiktir benim. Takıntı gibi bişey, erkek karakter ile oynarken sıkılıyorum

Ben anderson ı hiç sevmedim, o cool adam buna sıkarken ondan önce davranıp sıkma vardı mouse işareti cıktı kırmızı. Dokunmadım öldürdü onu sonra tekrar çıktı mouse bize sıkarken o zaman vurdum. Acaba son değişirmiydi bilmiyom tabi ama ölsün boşver sevmedim tipsizi. Bide son bölümde takımını iyi seç diyince dedim ki aha kesin 2 tane seçeceğim kişi ölecek. Gittim sevmediğim 2 tane tipsizi aldım. Biri sniper olan diğeri james mi ne zenci varya. Şaka maka öldü ikiside Ama anlamı kalmadı cünkü bizde ölüyormuşuz

• RPG oyunlarda erkek karakter bana daha uygun geliyor. Erkek alıp kadınlara yürüyorum tam tersi biraz sakat .
    Anderson her türlü ölüyor kırmızı mouse çıkınca basarsan sen vuruyorsun. Anderson ilk oyundan beri bize destek olan bir karakterdir severim kendisini.
    Sniper dediğin inşallah Garrus değildir. Garrus ve erkek Shepard resmen kardeş gibidir seride hatta Shepard bir yerde "Garrus biz takımız Vakarian olmadan Shepard olmaz" diyordu.
    James'i ben de pek sevemedim ama sonda Spectre adayı olunca biraz ısındım kerataya. N7 dövmesi de tam oldu.
  • quote:

RPG oyunlarda erkek karakter bana daha uygun geliyor. Erkek alıp kadınlara yürüyorum tam tersi biraz sakat .
    Anderson her türlü ölüyor kırmızı mouse çıkınca basarsan sen vuruyorsun. Anderson ilk oyundan beri bize destek olan bir karakterdir severim kendisini.
    Sniper dediğin inşallah Garrus değildir. Garrus ve erkek Shepard resmen kardeş gibidir seride hatta Shepard bir yerde "Garrus biz takımız Vakarian olmadan Shepard olmaz" diyordu.
    James'i ben de pek sevemedim ama sonda Spectre adayı olunca biraz ısındım kerataya. N7 dövmesi de tam oldu.

Şuanlık son yazayım yan görevleri yapınca dönerim konuya, zati bi sen varsın galiba konu ile ilgilenen millet puf olmuş

Şimdi şöyle ki sanırım bakış açımız cok farklı, belki de farklı olan benimdir bilmiyorum ama ben simdi Kadınları cok seviyorum öyle böyle değil, oyunlar da da aynıyımdır ben. Bi kadını öldürmem gider erkeği öldürürüm. Bi Kadınla kanki olurum erkekle olmam öyle biraz garip ama erkekleri sevmiyom arkadaş, ben kendi kendime yetiyom gerisi hep hatun olsun Harem kurasım var

Ve evet garrus olabilir, kedimsil bişeydi. Kedileri çok seviyom ama nabiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 1 Mayıs 2015; 23:46:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • as adamlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 11 Haziran 2015; 9:02:49 >
  • Garrus adamın dibidir. 3 oyundur değişmeyen tek takım arkadaşımdır.

Ben 3.oyunda Garrus, Tali aldım yanıma sürekli ben de adept seçtim efsane ekip olduk. Zaten ikisini de severim ekip de olunca tam oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 11 Haziran 2015; 17:51:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Garrus adamın dibidir. 3 oyundur değişmeyen tek takım arkadaşımdır.

Ben 3.oyunda Garrus, Tali aldım yanıma sürekli ben de adept seçtim efsane ekip olduk. Zaten ikisini de severim ekip de olunca tam oldu.

garrusla wrexin davranışları için bile oynanır sırf

• Wrex biraz atarlıdır ama severim. Adam hayatı boyunca tedavi için uğraştı şimdi pişman . İlk oyunda kafa tutmuştu zor ikna ettim az daha öldürmek zorunda kalacaktım. 3.oyunda da tedaviyi sabote edince yine kafa tutuyormuş. İyi ki tedaviyi yapmışım.

Bu Turian'lar da kimle savaşsa arkadaş oluyorlar. Önce insanlar şimdi de kroganlar. Krogan demişken Grunt'u da bi ayrı severim.
    Citadel Dlc'de kahkaha atmıştım. "I don't need luck I have ammo" lafı da iyiydi.

• wrexle güreşmişlerdi bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: erendiz001

Arkadaşlar mass effect 3 ü bu 3. oynayışım bu sefer sonu başka oldu sağa yada sola gidecekken birden döndüp geriye catalyst e baktım ve ateş ettim gıcık olmuştum sıpaya. Sonra oda "öyle olsun dedi ve oyun bitti. İçinde liara t'soni nin olduğu bir kapsül geldi hologram şeklindeydi liara savaşın kaybedildiğini söylüyordu.
    Arkadaş ne iş yav. Alt üstü bikere ateş ettik

O da bir seçenek işte. Sıkarsan bir şey yapmıyorum, olacağına bırakıyorum demek. Shepard hak veriyor (çocuğun anlattıklarına) ve her şeyin bu düzende devam etmesine izin veriyor. Bence mantıklı ama kötü son işte. Liara ablamızda kayıttan biz denedik yapamadık onlar hakkında bildiklerimiz bunlar, bu harddiskte var hadi size kolay gelsin deyip video yu sonlandırıyor.

Ama ben Sentez sonu yaptım kafam rahat, ortada sorun kalmadı
  • Fuusrodah kullanıcısına yanıt

Hiç birşey yapmama seçeneğini genelde velede sinirlenip sıkanlar keşfediyor
    Liara da herşeyi yaptık ama çalışmadı diyor. Shepard başaramadı demiyor mavi falan ama kadının dibi. Belki de bilmiyordur

Sentez ile kontrol arasında kaldım dedim insanlığımızdan vazgeçmeyelim deyip controlü seçtim. Reaper'ları kullanarak galaksiyi tekrar inşa etmeye başladılar.
    Sonda bana saçma gelen bir durum var: kontrol veya sentez seçeneği daha mantıklı çünkü reaperlar yok olsa bile 10.000 yıl sonra 20.000 yıl sonra tekrar canlılar makine yapacak tekrar aynısı olacaktı bunun için de kontrol ve sentez, yok etmeye göre daha mantıklı. Ama Illusive Man kontrolü savunurken ölüyor, Anderson da sanki son isteği olarak yok et diyor. Anderson'ı severim ama dediği saçma. Deli yerine koyulan Illusive Man'in dediğini yaptım
  • Citadel dlc'sini geçen hafta oynama fırsatı buldum kısaca özeti bu oldukça zevkli bir dlc yapmışlar hani
    dünya'yı kurtarma görevi öncesi arkadaşlarla oturalım parti yapalım kopalım barda kumar oynayalım kız ayarlayalım gibi bir sürü atraksiyon mevcut.Favori mekanım ise armax arsenal arena (En zor ayarda birde üstüne %50 bonus için sağlık mermi kalkan vb. şeyleri düşürüp bir de üstüne kendi klonlarınızla tek başınıza kapıştığınızda kazanma olasılığınız sanırım %1 gibi bir şey acayip zorluyor.Ben beceremedim.O yüzden bonusları kaldırıp yanıma james grunt'ı alıp klonlarımı zorla yendim oda 10-15 denemede oldu Puan olarak 14.900 civarı skor elde ettim armax arenanın kralıyım
    Yanlız şu kumar işi çok fena ya habire kaybediyorum
    Yıl olmuş 2150 adamlarda hala atari salonu var ya )

Süpermiş yahu buna türkçe yama çıkarsalar süper olur zaten kısa çok yormaz diye düşünüyorum.(Ayrıca diğer dlc'lerin tr yama durumunu bilen varmı ? )
    Birde şu ilk oyuna tr yama çıksa çok güzel olucak ama sanırım dosyaların açılmasında sıkıntı vardı diye hatırlıyorum...

Herkes wrex demiş ama ben grunt'u daha çok seviyorum tavırlar süper wrex kadar atarlı değil Garrus zaten kardeşimiz ya
  • 3-4 defa bitirmeme rağmen dün yeniden başladım(bütün Dlcler dahil) hala ilk me3 başladığım zamanki heyecanı veriyor bunu bana hiçbir oyun yaşatamadı Buradan Bioware şirketine Liara gibi bir meleği yarattığı için tekrardan teşekkür ediyorum insana bu kadar huzun veren bir karakter olamaz.Oynanışı olsun , müzikleri olsun , atmosferi olsun ötesi yok ME3'ün.

edit : An End Once And For All gerçekten mükemmel , insanı duygulandıran cinsten. Duygulanmayan varsa sadece oyun gözüyle bakıyor ya da duygusuz biridir benim gözümde.

edit 2 : bilmeyen yoktur ancak ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 7 Ağustos 2015; 8:36:43 >
  • Uygun boyutlara ayarlanabilirse mükemmel bir desktop wallpaper olur.
  • buldum ,

bunu kullanabilirsiniz masaüstünüzde.
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.