Şimdi Ara

Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU] (108. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
7
Favori
109.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sesi iyice açın kapayın gözleri. (Oyunu oynayanlar duygulanabilir zira bu müzik nerede başlıyor biliyorsunuz demedi demeyin)
    https://www.youtube.com/watch?v=x5JvbD2Zc9I

Bu da gelsin
    https://www.youtube.com/watch?v=KGHA9oO1Ybg

Synthesis Ending candır. Gerisi heyean
  • Fuusrodah kullanıcısına yanıt
    Leaving Earth candır

Synthesis ending mi? Bütün insanların Husk olduğu son mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Leaving Earth candır

Synthesis ending mi? Bütün insanların Husk olduğu son mu

E napayım ben ona gönül verdim
  • Oyun üstümde o kadar büyük etki bıraktı ki defalarca bitirmeme rağmen hala oynayasım geliyor.Destroying en iyi ending bu arada. @Fuusrodah @Merc With a Mouth

ah ah Liara ile mavi çocuklarımızı sevecektim ama olmadı beee

benim favorim ;

gemiler gelirken buda süperdi

Destiny Ascension

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 22 Ağustos 2015; 19:26:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rust Cohle.

Oyun üstümde o kadar büyük etki bıraktı ki defalarca bitirmeme rağmen hala oynayasım geliyor.Destroying en iyi ending bu arada. @Fuusrodah @Merc With a Mouth

ah ah Liara ile mavi çocuklarımızı sevecektim ama olmadı beee

benim favorim ;

gemiler gelirken buda süperdi

Destiny Ascension

Tamam haklısın da

O yok etme sonu war assets 5000+ olunca iyi. Dünya kurtuluyor, millet Normandy'den güle oynaya çıkıyor ve hatta Şepırt abimiz de kurtuluyormuşçasına elini oynatıyor da ne bileyim.. (War assets düşükse tırt bir son) Sentez son daha mantıklı geldi bana. Ortada sorun kalmadı. Organik ve sentetik sidik yarıştırması kalmadı sonuçta. Diğerleri biraz riskli. Kontrol sakat çünkü Şepırt abi kontrol ettiği an insanlıktan çıkıyor felsefe yapa yapa konuşuyor. Yok etme zaten pek çözüm değil. Yav acı ama esas son So Be It! olan. 'Pamuğu tıkayalım mı? Bırak kanallar açık kalsın' hesabı

• 1. ve 2. oyunda bütün görevleri( dlc'ler dahil ) oyunun verdiği imkanlar doğrultusunda paragon olarak yaptım.3.Oyunda aynı şekilde ( tüm dlc'ler) 7.9 aktif war asset vardı.

edit : toplam war asset 15.5k sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 22 Ağustos 2015; 22:18:50 >
  • quote:

1. ve 2. oyunda bütün görevleri( dlc'ler dahil ) oyunun verdiği imkanlar doğrultusunda paragon olarak yaptım.3.Oyunda aynı şekilde ( tüm dlc'ler) 7.9 aktif war asset vardı.

Hah işte kötü sonlara rast gelmezsin o zaman oyunu sadece ME3 olarak oynayan adam gibi war assets yapamıyor (Online takılmazsa) o zamanda kötü sonlar kaçınılmaz oluyor.
    Bu seriyi 1-2-3 olarak sıra sıra ve save import ederek oynayan pek yok. IGN kusursuza yakın puan verince ana bi deneyek bari dedi millet.
    Ha ben hastasıyım, çok severim o başka. Zaman olsa bi ME2 yaparım tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

quote:

1. ve 2. oyunda bütün görevleri( dlc'ler dahil ) oyunun verdiği imkanlar doğrultusunda paragon olarak yaptım.3.Oyunda aynı şekilde ( tüm dlc'ler) 7.9 aktif war asset vardı.

Hah işte kötü sonlara rast gelmezsin o zaman oyunu sadece ME3 olarak oynayan adam gibi war assets yapamıyor (Online takılmazsa) o zamanda kötü sonlar kaçınılmaz oluyor.
    Bu seriyi 1-2-3 olarak sıra sıra ve save import ederek oynayan pek yok. IGN kusursuza yakın puan verince ana bi deneyek bari dedi millet.

Orası öyle ama save aktararak oynaması daha mantıklı tabiki.
  • quote:

quote:

quote:

Kesinlikle. Bu Extended cut ile gelen roman benzeri oyun başında çıkan hikaye gidişatını şıklarla (olasılıkları) seçmek ruhsuz geliyor. Tamam az da olsa özet geçiyor da oynamak gibi olmuyor. İlk iki oyun yan görevler (Genesis dlc si vs) eklentilerle oynamaya kalksan yanılmıyorsam rahat 70-80 saati bulur. 20 dakikalık özet bu süreye ne kadar yeter orası tartışılır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle. Bu Extended cut ile gelen roman benzeri oyun başında çıkan hikaye gidişatını şıklarla (olasılıkları) seçmek ruhsuz geliyor. Tamam az da olsa özet geçiyor da oynamak gibi olmuyor. İlk iki oyun yan görevler (Genesis dlc si vs) eklentilerle oynamaya kalksan yanılmıyorsam rahat 70-80 saati bulur. 20 dakikalık özet bu süreye ne kadar yeter orası tartışılır.

Vakit bulursanız mutlaka oynayın.Mass Effect serisi gibi oyun çok nadir bulunur. Andromeda ilk 3 oyun gibi güzel olamayacak mesela. Bkz. Dragon Age Inquistion.. Origins nerde bu Inquistion denen oyunumsu nerede.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Vakit bulursanız mutlaka oynayın.Mass Effect serisi gibi oyun çok nadir bulunur. Andromeda ilk 3 oyun gibi güzel olamayacak mesela. Bkz. Dragon Age Inquistion.. Origins nerde bu Inquistion denen oyunumsu nerede.

Yok yok oynadım kaçar mı tahmini oyun süremi dedim zaten ben orada. (Neyin kafası ile seçtim bilemiyorum ama ilk oyundan son oyuna Soldier gittim ondan zorlandım biraz. Extended cut ile de sentinel oynadım az rahata erdim:) Da İlk oyunun DLC lerini oynamadım varsa büyük bir ara bakmaya niyetim var.
    Andromeda çıkacak olan yeni oyun ve yanılmıyorsam bizim dünyamızla alakası yok (Mass Effect 1-2-3 Şepırt ve galaksisi) o yüzden ilgimi çekmedi. Seriye olan saygım ve sevgimden ötürü çıkınca bir takip edip değerlendiririm. İyi ise alınır tabii de içerik çalıp oyunu bize sunacaksa gene EA o zaman işim olmaz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok yok oynadım kaçar mı tahmini oyun süremi dedim zaten ben orada. (Neyin kafası ile seçtim bilemiyorum ama ilk oyundan son oyuna Soldier gittim ondan zorlandım biraz. Extended cut ile de sentinel oynadım az rahata erdim:) Da İlk oyunun DLC lerini oynamadım varsa büyük bir ara bakmaya niyetim var.
    Andromeda çıkacak olan yeni oyun ve yanılmıyorsam bizim dünyamızla alakası yok (Mass Effect 1-2-3 Şepırt ve galaksisi) o yüzden ilgimi çekmedi. Seriye olan saygım ve sevgimden ötürü çıkınca bir takip edip değerlendiririm. İyi ise alınır tabii de içerik çalıp oyunu bize sunacaksa gene EA o zaman işim olmaz

Ea olduğu için korkmuyor değilim ama bakalım.

• Şarkıyı sevmedim ama piyanodaki ve kıyafeti 10 numara

Bunu da yeni gördüm zaten bu müziği seviyordum video ile ayrı bir sevdim.

@Fuusrodah War Asset'in normalde %50'si EMS'e dönüşüyordu ancak bu oran online oynayarak veya ufak bir dosya ile %100'e çıkıyor. Bu durumda da destroy'da en iyi son mümkün oluyor. Control ending seçilince Reaper'lar kontrolü ele geçiriyor zaten Illusive Man seç diyorsa seçmemek lazım
    Synthesis de Saren'ın savunduğu son. Organikler ve sentetiklerin karma olduğu bir son. Savaş bitse de organiklerin tamamını Husk'a çevirmek bana doğru gelmedi.
    Destroy ise EDI ve Geth'i feda ederek galaksiyi sentetiklerden temizliyor. Çok iyi bir son olmasa da içlerinde bana göre en iyisi.
    Bir de dlc ile gelen Refusal yani velede sıkma sonu var. Bunun eklenme amacı Indoctrination Theory'yi pekiştirmek sanırım. Çünkü velede sıkınca velet Reaper sesiyle "So be it" diyor

Bu arada yeni oyun farklı bir galakside geçecekmiş ama ben ufak da olsa bir bağlantı bekliyorum. Stargazer diye bir teori var internete bana da mantıklı geldi. Teoriye göre 3.oyunun sonunda seçimlerimize göre yaşlı bir adam veya kadın(Stargazer) yanındaki çocuğa Shepard'ın hikayesini anlatıyordu. Bu çocuk Shepard'ı örnek alarak büyüyor ve başka galaksilerde onun gibi olmaya çalışıyor. Üzerindeki N7 logosu da Shepard'a olan hayranlığının bir sonucu.
    Teori bana çok mantıklı geldi ve hoşuma da gitti hem eski seriden bağımsız hem de eski seriden tamamen kopuk olmaması güzel olabilir.

Stargazer kim diyenler için

Ek olarak videodaki yaşlı adamı seslendiren kişi aya ayak basan 2.insan olan Buzz Aldrin.
  • Andromeda' da umarım Liara'yı görürüz.Malum , Asari ırkı çok uzuuuun yaşıyor.
  • Oyunlar biter macera bitmez.
    Az önce geldiler başlamak için sabırsızlanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 7 Kasım 2015; 19:16:27 >
  • ilk mesaj ve başlık güncellendi

• Her ne kadar hüzünlü olsa da bana kalırsa en güzel son Worst Destroy Ending. Yani gerçekten bir şeyleri kaybettiğinizi hissettiriyor. Bunun diğer oyunlar gibi olmadığını, masal olmadığını gösteriyor. (Sonda ki dedeye selamlar) Üstelik Andromeda'ya da çok güzel bağlanır:
    Savaş bütün galaksiyi mahvettiği için başka bir ev aramaya çıkar insanlar.
    Ha ben Best Destroy Ending'i aldım orası doğru. Ama ne bileyim, Shepard illa ölecekse ona bir ''Last Stand'' verilmeliydi. Ve yalnız olmamalıydı. Halo Reach'de ki Last Stand mesela efsane idi. Ama Shepard'ın yalnız ölmemesi gerekirdi. Garrus'la omuz omuza bir Last Stand görmek, ve gözyaşları içinde ki Liara'yı görmek efsane bir son olurdu hiç kimse de karşı çıkmazdı bu sona. Ama sanırım tek sorunum Shepard'ın sonu hakkında hiç yorum yapılmaması; ölse de yaşasa da. Sonlara bir şey diyeceksem :
    Destroy: Galaksimizin bize verdiği görev, tek amacımız.
    Sentez: Döngüyü başlatan Leviathian'ın amacı, döngü kırılır ve mutlu sona ulaşılır
    Control: Shepard ölür ancak Catalyst Shepard'ın karakterini benimser ki bu tehlikeli.
    Bu arada ;
    Wrex-Garrus-Shepard. 3 düşman ırkın dostluğunu simgelerler...
  • Age_memnon A kullanıcısına yanıt

Bana Shepard'ın ölmesinden çok gemi dolusu yakın arkadaşı varken tek başına ölmesi çok koydu. Ölürken yanında Garrus veya Wrex ve sevdiği kişi(bende Liara) olsaydı orada da 1-2 duygusal sahne olsaydı tam olurdu.
    Sonların hepsi birbirinden kötüydü.
    Destroy:2.oyundan beri Geth ile Quarian meselesini çözdüm sonunda Geth öldü. Ayrıca sentetikler belli bir süre sonra tekrar ortaya çıkacaktır. Birileri mutlaka tekrar yapacaktır.
    Control:Illusive Man yap dediği için bile yapılmaz.
    Sentez: Bu da Saren'ın savunduğu bütün insanların Husk olduğu bir son.

Indoctrination Theory diye bir teori var finalin eksiklerini kullanarak güzel bir final oluşturmuşlar. IT'nin de eksikleri olsa da asıl finalden çok daha iyi.

Sondaki dededen Andromeda'ya bağlanması teorisini görmüştüm 1-2 forumda çok mantıklı geldi. Fragmanda gözüken kişi dedenin yanındaki çocuk ve bu çocuk Shepard'a özeniyor. N7 da bunun göstergesi.

• Yok o teoriyi biliyorum oradan güzel bir bağlanma yapılabilir ama bence en güzeli şöyle olurdu:
    Worst Destroy Ending canon son olurdu ki buda galaksi ırklarının mahvolmuş gezegenleri yerine yeni gezegenler bulmaya çıkarlardı ki bu son derece yerinde bir karar. O çocuk ile ilgili bir şey söyleyeceksem, Andromeda videosunda ki adam Mordin'in Shepard'a verdiği türden bir tabanca kullanıyor. Ayrıca kıyafet sistemi de ''Kalkan-Zırh'' şeklinde hala. Yani adamın kullandığı teknoloji 2186 ile aynı. Ancak o çocuk binlerce yıl sonrasında yaşıyor ki burada teori kopuyor. Yani Andromeda da ki adam savaştan sonra hasar almış galaksinin birleşip yeni gezegenler bulması için görevlendirdiği bir adam. Ancak böyle bir yıkımda sadece Worst Destroy da oluyor. Şimdilik bize sadece teori yapmak düşer.
    Shepard'ın ölümü banda çok koymadı. Açıkçası üzülmek hoşuma bile gidiyor. Tek derdim Liara idi ona ne olacak diye ki , ya 30 yıl sonra ha şimdi Liara her türlü yoluna devam edecekti Shepard olmadan, bu koyuyor bana...
    Sehpard'ın sonu hakkında ki fikrimiz aynı zaten, ben takım arkadaşları ile bir ''Last Stand'' yapmalıydı diyorum, sende yalnız ölmemeliydi, aynı şey :D

Böyle iki sahneyi hor gördüler ona yanıyorum. Ama Mass Effect 3'ün son görevleri çok berbattı. Yani Dünya'da bir savaş olup olmadığından bilee emin değildim abi.Neyse, keşke Garrusla omuz omuza ölseydi. Wrex de yanlarında olsa fena mı olurdu. Sonda ki bir diğer kötü şeyse Shepard hakkında konuşan hiçkimse yok, sadece nefes alıyor bir tek o var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Age_memnon -- 20 Eylül 2015; 19:50:22 >
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.