Şimdi Ara

Mass Effect: Andromeda (2017) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
9
Favori
23.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok sevdigim bir oyundur. Lakin ben Bu oyunu Kutulu alacagim.. ne zaman Türkiyede Oyun Raflarinda olur ? yada nerden Kutulu alabilirim.. Bilgi verirseniz sevinirim.
  • Şuraya koyalım da alem oyun görsûn.

http://www.metacritic.com/game/pc/mass-effect-2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kültigin kağan

Aral bu hocam

Oral dır o.. ARAL Olsa duramazdınız
  • Oyunun patladığına katılmıyorum,

İncelemelerin neredeyse tamamı teknik sorunlar ve hatalardan dolayı puan kırmış, hem de ciddi puanlar kırılmış. Oyunun keşif ve araştırma yönünden müthiş bir deneyim sunduğunu, çatışma sisteminin şahane olduğunu, üçlemeye göre çok daha fazla içeriği olduğunu, geliştirmelerin beğenildiğini düşük not verenden yüksek veren siteye kadar herkes söylüyor. Hikayeyi ise çok seven de var, beğenmeyen de o biraz göreceli bir durum ama oyun gayet iyi. ME serisi hiçbir oyununda teknik anlamda çığır açmadı, her zaman karakterleri saçma sapan hatalar içerisinde oldu. Bu durum benim için ME serisinden herhangi bir oyunu yargılamak için sebep değil.
  • Mass effect serisinin en önemli yanlarında birisi yaptıklarınızın etkilerini görmenizdir. Sonuç olarak adamlarınızı bile kaybedebilirsiniz. İncelemelerde bu etkinin çok az olduğu söylenmiş. Daha oyunu oynamadığım için kesin doğrudur diyemiyorum, incelemelerin yalancısıyım.
    Paragon - Renegade sistemin yerine gelen dört seçenekli sistemde, genelde hep paragon bazlı seçenekleri olduğundan bahsediliyor.
    Normalde çıkınca hemen edinmeyi düşünüyordum ama biraz bekleyeceğim, biraz otursun, bugları hataları gidersinler.
  • droyun.com keyleri bugün öğleden sonra teslim etti

43,76 gb

Mass Effect: Andromeda (2017) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

droyun.com keyleri bugün öğleden sonra teslim etti

43,76 gb

Mass Effect: Andromeda (2017) [ANA KONU]

Hocam bu Oyunun Kutulu Şiparişini En uygun nerden verebilirim. Yardimci olabilirmisin.

• Absnthe kullanıcısına yanıt
    tr'de kutulu olarak sadece aral'dan alırsın o da uygun olur mu bilemem malum aral'dan bahsediyoruz. onun dışında amazon.de fiyatlarını takip et oyun çıktıktan sonra ucuzlayabilir.
  • https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=124824430https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=124847961
    Linklerinden daha önceki yorumlarımı görebilirsiniz.

Bir kaç gündür mesajlarınızı inceliyorum; bence çok ağır ve adaletsiz şekilde eleştiriyorsunuz. Daha oyunu tam olarak bitirmemişken, tek bir noktadan bu kadar vurmak bence "fail" çığırtkanlığından başka bir şey değil. Hikaye anlatımı önemli diyorsunuz ama kaç mesajdır sadece yüz animasyonlarından dem vuruyorsunuz. Tamam anladık yüz animasyonları iyi değil ama oyun sadece bundan ibaret değil ki. The Witcher 3'ü bende çok severim ve yüz animasyonu kesinlikle iyi değildir (vücut hareketleri iyidir); ama bir RPG'ye göre mükemmeldir. CDProjekt Red'in kendi oyun motorunu geliştirebilmesini sağlayan bir know-how sahibi olduğunu unutmayalım. Bu adamlar gerçekten her açıdan çok iyi işler çıkarıyorlar, TW3 gibi gelmeyeceği çok ortadaydı ME:A'nın. Bioware ise EA çatısı altında olduğu için bağlı olduğu şirketin sözünden çıkamıyor. Bu da tahminim yaratıcılığa ket vuruyor. EA'in bünyesindeki bir çok firmanın araştırma-geliştirmesi resmen yok. DICE baba önlerine ne koyarsa tüm grup şirketleri onu kullanıyor.

Her şeyiyle mükemmel oyunlar çok az. Bence bir RPG'den beklenen şey adının hakkını vermesidir. Mass Effect Andromeda bana iyi bir hikaye, dinamik savaş mekanikleri, geniş keşif imkanları vaadediyor. Bunları başarıp başarmadığını görücez. Gerisi fasa fiso.

Yıllar önce L.A Noire çıkmıştı hatırlarsınız. Yüz animasyonu konusunda hala bu oyunu geçebilen bir oyun ben hatırlamıyorum ama yapımcı firması kapandı - oyunu bilen çok kişi yok şimdi. Türünün hakkını vermeden olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farwynd -- 21 Mart 2017; 0:33:32 >

• Inqusition'ı geliştiren ekip farklı Andromeda projesi farklı mı Bioware içinde?Herkes Inqusition'ı beğenmisti genel olarak ben yanlış hatırlamıyorsam.Koskoca Bioware'sin Mass Effect ismine toz konmaması lazım firma içinde daha "vasat" olan bir ekip var ve yeni ME oyununu onlara emanet ediyorsan ortada bir sıkıntı var demektir.

Bu oyunu yaza ertelemiş olsalar ve o vakti polish için kullansalar bu muhabbetler dönmeyebilirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Farwynd @ 15 Ekim 2015; 10:20:45
    The Witcher 3'ü bende çok severim ve yüz animasyonu kesinlikle iyi değildir

• Beğenmeyen oynamaz, kimsenin cebinden zorla para almıyorlar. Aynı şeyleri yazıp yazıp durmayın!
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Bioware şu an 2 farklı oyun üzerinde çalışıyormuş. Andromeda için daha önce hiç AAA oyun çıkarmamış ve üzerinde çalışmamış bir ekibi görevlendirmişler. Zaten asıl üçlemede yer alan önemli isimler firmadan tamamen ayrılmıştı. Böyle bir seriyi nasıl amatör ekibe emanet ederler cidden anlam veremiyorum.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 21 Mart 2017; 12:27:1 >
  • JRockefeller J kullanıcısına yanıt
    Hiç bir şekilde Ban, ya da yaptırım olmaz merak etme. Dün hide me diye ücretsiz bir vpn programı ile denedim sorunsuz girdim. Program belli bir MB a kadar ücretsiz sunuyor.
  • Gamers rating ortalaması 3.5 civarında Mafia3 le başabaş gidiyor.
  • Oyunu 6 saate yakın oynadım. Bu kadar gömülecek bir yanı kesinlikle yok...Hele 3-4 puanlar çok acımasız...Bir kere oyunun verdiği keşif hissi bence çok güzel, oynanabilirliği cabası. Konu gayet güzel, sadece işleyişi biraz eksik.....

Çok rahat 7-8 puanları hakediyor....

Sadece teknik problemler sebebi ile bir oyun bu kadar gömülmeli....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 22 Mart 2017; 13:53:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    +10

beğenmeyen oynamaz bu kadar basit zorla aldırmıyorlar ya ikide bir yüz animasyonları da yüz animasyonları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeniada

Oyunu 6 saate yakın oynadım. Bu kadar gömülecek bir yanı kesinlikle yok...Hele 3-4 puanlar çok acımasız...Bir kere oyunun verdiği keşif hissi bence çok güzel, oynanabilirliği cabası. Konu gayet güzel, sadece işleyişi biraz eksik.....

Çok rahat 7-8 puanları hakediyor....

Sadece teknik problemler sebebi ile bir oyun bu kadar gömülmeli....

İngilizce az yada bilmeyenlerin daha çok keyif alacağı kesin,yoksa diyalogların sığlığını hata ve saçmalıklarını anlayanlar gömmekte haklı.
  • Beğenmeyen oynamaz tayfası daha önce ME3 'ün sonu için günlerce ağlamıştı
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.