Şimdi Ara

MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
10
Favori
37.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahrimar

Şu oyunu EAdan başka bir firma yapsa, oyunla başka bir firma ilgilense PC dünyasını alt üst eder. Mükemmel bir konu, mükemmel bir hikayenin içine nasıl edilir. Kitapları yarım kaldı, oyun için yeni Dlc yok. Lan kayıp son ırkın gemisi ne oldu? bizim galaxye ne oldu? Asılsız adam? Kettler nasıl geldi? Bin tane sorun var, cevap yok? kitap yok? Half life a döndü. 100 tlye oyun sitelerinden aldım. bazen kampanya falan oluyor. Biraz online takılırım ama cevaplar mal gibi kaldı.

Kett konusunda değineceklerini sanmıyorum en fazla Remnant ve Angara'yı yaratan Jardaan diye bir ırk vardı onlar yaratmış olabilir. Asıl merak ettiğim konu Remnant ile Protheans arasında büyük bir benzerlik var acaba buradan bir ilişki çıkar mı diye 2.oyunu bekliyordum da EA üzdü.
    Quarian gemisini dlc olarak bekleyen çok vardı o da hayal oldu.
    Bizim galaksi kurtulmuştur da merak ettiğim Shepard'a ne oldu?
    Illusive Man için Benefactor çıkmasını bekliyordum hatta oyun devam etse Cerberus "kalkışma" bile yapabilirdi

Andromeda romanları en azından 1-2 konuyu aydınlatsa güzel olur ama onların da çevirisi falan derken beklemek lazım. Belki bitmiş de olabilir hiç takip etmedim oyunun fişini çektiklerinden beri

• Selamlar. Oyunu yeni edindim. Güncellemelerle animasyonlar ve hatalar düzeltilmiş. İngilizce bilmediğim için konuyu pek anlamıyorum ama bazı kelimelerden, ara videolardan, tepkilerden anladığım kadarıyla ilerliyorum. Daha önceki sayfalarda var mı bilmiyorum ama oyunun crafting sistemini, level sistemini, yetenek sistemini, avp sistemini türkçe olarak anlatan bir site var mı? Mesela karakterime itme, çekme, elinden ateş çıkarma falan aldım ama hala nasıl kullanacağımı anlamadım. Yanımdaki karakterleri işaretlediğim yere gönderiyorum yada bir düşmana saldırtıyorum ama başka komut verebilir miyim anlamadım. Yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

quote:

Orijinalden alıntı: ahrimar

Şu oyunu EAdan başka bir firma yapsa, oyunla başka bir firma ilgilense PC dünyasını alt üst eder. Mükemmel bir konu, mükemmel bir hikayenin içine nasıl edilir. Kitapları yarım kaldı, oyun için yeni Dlc yok. Lan kayıp son ırkın gemisi ne oldu? bizim galaxye ne oldu? Asılsız adam? Kettler nasıl geldi? Bin tane sorun var, cevap yok? kitap yok? Half life a döndü. 100 tlye oyun sitelerinden aldım. bazen kampanya falan oluyor. Biraz online takılırım ama cevaplar mal gibi kaldı.

Kett konusunda değineceklerini sanmıyorum en fazla Remnant ve Angara'yı yaratan Jardaan diye bir ırk vardı onlar yaratmış olabilir. Asıl merak ettiğim konu Remnant ile Protheans arasında büyük bir benzerlik var acaba buradan bir ilişki çıkar mı diye 2.oyunu bekliyordum da EA üzdü.
    Quarian gemisini dlc olarak bekleyen çok vardı o da hayal oldu.
    Bizim galaksi kurtulmuştur da merak ettiğim Shepard'a ne oldu?
    Illusive Man için Benefactor çıkmasını bekliyordum hatta oyun devam etse Cerberus "kalkışma" bile yapabilirdi

Andromeda romanları en azından 1-2 konuyu aydınlatsa güzel olur ama onların da çevirisi falan derken beklemek lazım. Belki bitmiş de olabilir hiç takip etmedim oyunun fişini çektiklerinden beri

Bizim galaxyi reaperlar yok etmiş. oyun içinde Ryderin babasının ses kayıtlarında var. Tüm irkları yok etmişler.
    . shepard ölmüştür her halde. Aradan 600 yıl geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahrimar -- 16 Kasım 2017; 13:37:59 >

• ahrimar kullanıcısına yanıt
    Elbet ölecek de o son seçimden sonra ne oldu onu merak ediyorum

Ses kayıtları tam işgal başlarken kesiliyor devamı yok muhtemelen Mass Relayler patlayınca sinyal gönderemedik diye bağlarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun tüm serisini ve tüm dlc(vizor pack vs hepsi dahil) paketlerini satın aldım. En son 4k - HD Text. paketlerle bitirdim. Şimdilik vaktim olmadığı için oyun fazla oynayamıyorum. Oyunun sağlam hayranıyımdır.. Lakin Crysis kafamda daha ağır bastığı için N7 koleksiyonum yok. Sadece dvdler var.

Vaktim olduğunda ME:Andromeda'ı satın alacağım.. Farklı bir hikaye, ama bakacağız.. Eski tadı verebilecek mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 6 Aralık 2017; 0:36:27 >
  • İndirdim, baktım biraz. Şuan ki bilgisayarım iş yoğunluğu nedeniyle yenilenmedi. O yüzden anca low da oynayabildim.. Oyun hakkında izlenimlerim,

- İyilik ve kötülük kavramı kaldırılmış. Daha farklı bir dialog sistemi getirilmiş, oyun içinde profesyonellik, duygusallık ve 2 tane daha seçenek seçebiliyorsunuz.
    - Çoğu gezegen önceki mass effectlerdeki gibi gezilebilinir değil. "Cihaz yolla maden topla" hala aynı fakat geliştirilmiş.
    - Oyunda yan görevler bi hayli fazla.
    - Grafiksel açıdan çok gelişmiş.
    - 1.10 güncellemesiyle oyun daha da iyi olmuş.
    - Shephard ve ekibi hakkında bazı bilgilerde içeriyor.
    - Oyun içinde maalesef ki eski karakterlerden iz yok, az önce belirttiğim gibi sadece bilgiler(bazı dialoglar, ses kayıtları vs..)
    - Dialog bir önceki üçlemeden baya fazla gibi.. Türkçe yama olmayışı oyunun oynanabilirliğini azaltıyor! En büyük eksisi türkçe alt yazı olmayışı. Şahsen çoğu dialoğu anlayamıyorum.
    - Eski hikaye yi özledim, ordanda eksi yediler. Shephardsız mass effect baya soğuk geliyor..
    - Zırh geliştirme, silah geliştirme, araştırma vs.. aşırı miktarda çeşitlilik var.
    - (Yan görev aşırı fazlalığı!)Gezegenlerden hammadde toplamak gerekiyor araştırmaları ilerletmek veya tamamlamak için.
    - Karşı cins, gay veya lezbiyen olma imkanı sunmuşlar. Önceki oyunla aynı, kendiniz seçebilirsiniz.
    - Ani hareketler yapmak(Hızlı 10 saniyelik seçimler)güzel olmuş. Önceki üçlemeyi hatırlattı.
    - Gezegen'de gezdiğimiz nomad adlı araçta silah yok, buda bir eksi..
    - Gezegen'de gezerken hammadde toplayabilecek bir cihaz koyup hammadde hızlıca temin edebiliyoruz.
    - Gemi geliştirme göremedim, sanırım mass effect 2'nin final görevine özel yapmışlardı.
    - Ekip güzel gibi, yapacak birşeyde yok zaten adamlar koydular bizde oynayacağız. (Garrus ve Wrex kadar olmasa'da, ekibinizde onlara yakın kişiler var)
    - Gezegen'de gezerken radyasyon seviyesi ayar etti, illa level 3 ü 0 yada 1 yapmak lazım yan görevleri yapmak için. Yoksa 3 level radyasyona sahip bir görev alanına gittiğiniz zaman ölüyorsunuz.
    - Oyunun hikayesini henüz kavrayamadım, sadece tek anladığım gezegen bulmak 600 yıl sonra uyanıyoruz ve kıçımızı yırtıyoruz.. Yırtarkende babamız ölüyor, abuk subuk ırklar bize saldırıyor.
    - Gezegen bulma görevi bize verilmiş, yani insanlık için bir gezegen bulmamız gerekiyor. Hikaye tamamen buna odaklı. Fakat dediğim gibi henüz kavrayamadım. Türkçe alt yazı çıkınca tekrar oynayacağım.
    - Fazla uzun uzun yazmayacağım ama, oyun çok farklı. Asıl üçlemeden baya farklı hem de..

• Playstationda bu oyunun multisini oynayan hic kimse yok mu? Oyunda bir tane turk e rast gelmedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aldueren

quote:

Orijinalden alıntı: danteauditore

Oyun leş gençler. Fiyatlardan belli zaten

Oyun leş mi?

Ben farklı bir oyun oynadım sanırım. Hikayesi ilgi çekici. Nereye nasıl bağlanacak diye merak ediyorsun. Dövüş sistemi çok akıcı, silahlar çok çeşitli ve kullanması zevkli. Yetenek ağaçları çok kullanışlı. Farklı oynanış stilleri geliştirebiliyorsun. Oluşturulan gezegenler çok detaylı ve birbirinden farklı. Bilim kurgu rpg oyunu olarak zaten muadili yok. 30-40 saat senaryo modu sürüyor. Yan görevleri ve takımındaki yardımcı karakterlerin görevini de yapmaya kalkarsan 60 saati devirebiliyorsun. Oyunun ilk zamanlarında sırıtan yüz animasyonlarının da birçoğu ufak yamalarla düzeltildi.

Oyunun hiç mi kötü yanları yok, elbette var. Örneğin ana karakter ve yardımcı karakterler ilk üçlemedeki kadar hafızalarda kalmıyor. Ryder'ları Commander Shepard kadar içselleştiremiyorsun. Yan görevlerin fazlalığı nedeniyle bazen ana görevden kopuyor ve amacını unutabiliyorsun. Oyunda sık sık fps düşmesi yaşanıyor.

Genel olarak; ilk üçleme kadar başarılı bulmasam da leş kelimesini kesinlikle hak etmeyen bir oyun. Bilim kurgu seviyorsanız kaçırmamalısınız.

Şu oyuna mok atanlar genelde oyunu oynamayan tipler. Oynasa da konuşmaları atlıyorlardır herhalde. Oyunlar izlenmek için değil oynanmak için yapılır 2-3 karakterin tipi yamuk yumuk diye oyunu oynamayan adamlar gelip yorum yapmasın. Oyunun sıkıntısı yan karakterler bir anda geliyor ve fazla yan karakter var. Üçlemede başta Kaidan vardı sonra Ash geliyor sonra Garrus, Tali geliyor hepsiyle tanışıyorsun. Sonra Wrex, Liara derken ekiple yavaştan tanışıyorsun ve üçleme karakterleri daha iyiydi. Andromeda karakterleri kötü değildi ama üçlemenin gerisinde kalıyor.

İmzamda üçleme var steam profilime girerseniz Commander Shepard var yani en sevdiğim oyun karakteri diyebilirim ama bence Ryder'ı benimsemek daha kolay. Nedeni de şu Shepard'a bakınca geçmişi başarılarla dolu bir karakter Ryder ise daha yolun başındaki biri o yüzden bence Ryder ile bağ kurmak daha kolaydı. Hikaye olarak da Andromeda daha iyi miydi bilmiyorum ama daha orijinal bir hikayeydi. Evreni, dünyayı kurtarmak örneği olmayan bir hikaye değil ama yeni bir galaksiye gidip orayı yuva haline getirmenin örneği fazla yok ve Andromeda'da bu konuda iyiydi.

Özetle yorumlara bakmayın alıp oynayın.

quote:

2-3 karakterin tipi yamuk yumuk

Ryder'ı Shephard'dan daha yakışıklı bulan bir tek ben miyim acaba Reyes ve Gil de eli yüzü düzgün tiplerdi ama çekici bir kadın karakter yoktu bence. Sara'nın esinlenildiği model ile oyun içi halinin alakası yokmuş zaten.

Bu arada oyunu kutulu olarak satan varsa mesaj atabilir.

• Oyunu bitirdikten sonra yorumum: Oyununun ne hakkını yemişler be...

EA kesinlikle Andromeda serisini bırakmamalı.

Tamam hikaye ve karakter olarak Me2 ve Me3 e yaklaşamaz. Fakat Me1 de de karakterler ile öyle çok iyi bağ yoktu ki. Mass effect i mass effect yapan 1'in üzerine işlenmiş 2 ve 3'tü. Kimse 1'i hatırlamıyor sanırım, birbirisinin aynı gezegenler, kötü combat sistemi, sıkıcı ve aynı yan görevler ki aynı binayı tüm yan görevlerde kullanmışlardı. Ana görevler bile sıktığı oluyordu bazen özellikle şu Benezia görevi çok yavaştı.

Bu oyununun temelini alarak düzgün 2 ve 3 çıkarırlar ise tadından yenmez. Gayet adam olabilir bu seri

• İlk 3 oyunu bitirdim 1 den fazla beklentiler yüksekti ama ilk 3 oyunun tadı yok senaryo ilk oyunlara göre vasat biraz oynanış güzel çatışma mekanikleri serinin en iyisi diyebilirim görseller de güzel ama bir mass effect değil ne yazık ki benim için ortalama bir oyun eğer farklı bir isimle çıksa daha yüksek notlar alırdı ismi altında ezilmiş biraz beklentilerin altında kalan bir oyun olmuş dialoglar eskiye göre daha kötü Shepard yerini almaya yetmiyor yeni karakter ne yazık ki

• Oyun dünyasının da sürü psikolojisine sahip olduğunu görüyoruz bu oyunla. Oyunu oynamayan adamlar bile animasyonlar yüzünden yerin dibine soktular.
    1.08 büyük patchinden sonra bu sefer insanlar ama hikaye vasat anlamsız diyaloglar var karakterler sığ dediler alakası bile yoktu çamur bir kere atılmıştı artık oyuna, ağzıyla kuş tutsa da ok yaydan çıkmıştı.
    Andromeda şu salak animasyonları halledip çıksaydı şuan devam oyunu teaserlarını görüyorduk ekranlarda, malesef olmadı, ben devamını görmek isterdim bu oyunun. İnternetteki yorumlara aldanmayın alın oynayın en az 50 saatlik bi macera sunuyor bu oyun her şeyi yapmaya kalksanız her ayrıntısını bilmek isteseniz 100 saati vurur.
    Neyse bir yandan da mutluyum zevksiz oyun basını yüzünden böyle güzel oyunlar fiyatlarını dibe indiriyorlar da biz de 60 keriz doları vermeden alıp oynuyoruz en güncel haliyle.
  • Oyunu beğendim ben, gözleri çok abartmışsınız bu arada videoya gül gül bittim
  • Düşünen varsa dün garip bir fiyatlandırma oldu, 169 TL'dan 120'lere geldi sonra kalıcı olarak 59 TL'ye düştü. Bir hata varmış gibi geliyor, kaçırmadan aldım. Zaten indirim bekliyordum. Keşke TV sıkıntı yaratmasa da düzgünce HDR oynayabilseydim. LG TV kullanmayanlar HDR'dan nasıl sonuç aldı paylaşırsa güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson Knight

Düşünen varsa dün garip bir fiyatlandırma oldu, 169 TL'dan 120'lere geldi sonra kalıcı olarak 59 TL'ye düştü. Bir hata varmış gibi geliyor, kaçırmadan aldım. Zaten indirim bekliyordum. Keşke TV sıkıntı yaratmasa da düzgünce HDR oynayabilseydim. LG TV kullanmayanlar HDR'dan nasıl sonuç aldı paylaşırsa güzel olur.

Normalde de o fiyata satılıyor genelde indirim zamanlarında hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson Knight

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aldueren

quote:

Orijinalden alıntı: danteauditore

Oyun leş gençler. Fiyatlardan belli zaten

Oyun leş mi?

Ben farklı bir oyun oynadım sanırım. Hikayesi ilgi çekici. Nereye nasıl bağlanacak diye merak ediyorsun. Dövüş sistemi çok akıcı, silahlar çok çeşitli ve kullanması zevkli. Yetenek ağaçları çok kullanışlı. Farklı oynanış stilleri geliştirebiliyorsun. Oluşturulan gezegenler çok detaylı ve birbirinden farklı. Bilim kurgu rpg oyunu olarak zaten muadili yok. 30-40 saat senaryo modu sürüyor. Yan görevleri ve takımındaki yardımcı karakterlerin görevini de yapmaya kalkarsan 60 saati devirebiliyorsun. Oyunun ilk zamanlarında sırıtan yüz animasyonlarının da birçoğu ufak yamalarla düzeltildi.

Oyunun hiç mi kötü yanları yok, elbette var. Örneğin ana karakter ve yardımcı karakterler ilk üçlemedeki kadar hafızalarda kalmıyor. Ryder'ları Commander Shepard kadar içselleştiremiyorsun. Yan görevlerin fazlalığı nedeniyle bazen ana görevden kopuyor ve amacını unutabiliyorsun. Oyunda sık sık fps düşmesi yaşanıyor.

Genel olarak; ilk üçleme kadar başarılı bulmasam da leş kelimesini kesinlikle hak etmeyen bir oyun. Bilim kurgu seviyorsanız kaçırmamalısınız.

Şu oyuna mok atanlar genelde oyunu oynamayan tipler. Oynasa da konuşmaları atlıyorlardır herhalde. Oyunlar izlenmek için değil oynanmak için yapılır 2-3 karakterin tipi yamuk yumuk diye oyunu oynamayan adamlar gelip yorum yapmasın. Oyunun sıkıntısı yan karakterler bir anda geliyor ve fazla yan karakter var. Üçlemede başta Kaidan vardı sonra Ash geliyor sonra Garrus, Tali geliyor hepsiyle tanışıyorsun. Sonra Wrex, Liara derken ekiple yavaştan tanışıyorsun ve üçleme karakterleri daha iyiydi. Andromeda karakterleri kötü değildi ama üçlemenin gerisinde kalıyor.

İmzamda üçleme var steam profilime girerseniz Commander Shepard var yani en sevdiğim oyun karakteri diyebilirim ama bence Ryder'ı benimsemek daha kolay. Nedeni de şu Shepard'a bakınca geçmişi başarılarla dolu bir karakter Ryder ise daha yolun başındaki biri o yüzden bence Ryder ile bağ kurmak daha kolaydı. Hikaye olarak da Andromeda daha iyi miydi bilmiyorum ama daha orijinal bir hikayeydi. Evreni, dünyayı kurtarmak örneği olmayan bir hikaye değil ama yeni bir galaksiye gidip orayı yuva haline getirmenin örneği fazla yok ve Andromeda'da bu konuda iyiydi.

Özetle yorumlara bakmayın alıp oynayın.

quote:

2-3 karakterin tipi yamuk yumuk

Ryder'ı Shephard'dan daha yakışıklı bulan bir tek ben miyim acaba Reyes ve Gil de eli yüzü düzgün tiplerdi ama çekici bir kadın karakter yoktu bence. Sara'nın esinlenildiği model ile oyun içi halinin alakası yokmuş zaten.

Bu arada oyunu kutulu olarak satan varsa mesaj atabilir.

Alıntıları Göster
    Yalnız değilsin hocam bende de durum aynı.

• Oyun şuan 23 lira sanırım

• goaben G kullanıcısına yanıt
    ben anlamadım bu linkteki 23 ve 29 tl olan ürünler oyun dahil mi yoksa dlc falan mı?

eğer oyun dahilse hemen kapıyorum fiyat mükemmmel

https://store.playstation.com/tr-tr/grid/STORE-MSF75508-MASSEFFANDROMEDA/1?smcid=pdc%3Atr-tr%3Apdc-games-mass-effect-andromeda-ps4%3Aleadproductinfo-indir%3Amass-effect-andromeda%3ASTORE-MSF75508-MASSEFFANDROMEDA

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

ben anlamadım bu linkteki 23 ve 29 tl olan ürünler oyun dahil mi yoksa dlc falan mı?

eğer oyun dahilse hemen kapıyorum fiyat mükemmmel

https://store.playstation.com/tr-tr/grid/STORE-MSF75508-MASSEFFANDROMEDA/1?smcid=pdc%3Atr-tr%3Apdc-games-mass-effect-andromeda-ps4%3Aleadproductinfo-indir%3Amass-effect-andromeda%3ASTORE-MSF75508-MASSEFFANDROMEDA
    23 lira olan oyun. Ben aldım oynuyorum.

• oyunun demosunu oynamistim.simdi deluxe versiyonu satin aldim.kaldigim yerden devam ediyorum.ama hicbir kupa kazanamiyorum.bi gariplik var.bastanmi baslamam lazim??

• Haber için teşekkürler,fiyat çok iyi,deluxe kaptım hemen 30 tl ye.Yoklukta iyi gidecek valla.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.