Şimdi Ara

MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
10
Favori
37.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aman hızlı yapmaya çalışmasınlar DA 2 gibi. Bekleriz sorun değil. E3'te falan gösterilmezse hatta daha da sevinirim. Daha Inquisition geçen sene tamamlandı. Call of Duty değil bu oyunlar. DA ve Mass Effect'in tek bir bölgesi, Cod'ların tamamına eş değer bir emekle hazırlanıyor. 2016'nın sonlarına kadar gider umarım bu geliştirilme süreci.
  • Sabirsizligimin duzeyi E3 yaklastikca artiyor. Aksiyon ogelerinin on plana ciktigi adventure ogelerinin de araya serpistirildigi, saglam ozellestirme ozellikleri ile gelmesini bekliyor ve umuyoruz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EA tarafından yayınlanan E3 tanıtım listesinde Mass Effect YOK!
    Bosh'tet EA

http://www.merlininkazani.com/Electronic_Artsin_E3_2015te_gosterecegi_oyunlar_listesi_belli_oldu-oyun_haber-82202p1.html
  • Title belli olmadığından duyurulmamışlar sınıfında yer alıyor, artı EA konferansında sürpriz diye geçen iki oyun var, bunlardan biri kesin olur. Başka ihtimali y o k.
  • Teaser video geldi, gözümüz aydın...

• çok güzel giriş yaptılar. Heyecan dorukta şu anda.
    Bildiğim kadarıyla eski üçlemeden bağımsız olacaktı N7 ne iş? İlgi çekmek için mi koydular acaba o amaçla yaptıysalar işe yaradı.

@Ragnaroll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 16 Haziran 2015; 2:46:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnaroll

Title belli olmadığından duyurulmamışlar sınıfında yer alıyor, artı EA konferansında sürpriz diye geçen iki oyun var, bunlardan biri kesin olur. Başka ihtimali y o k.

• Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Bundan öte bir duyuru yapılabilir mi yaaaau?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnaroll

Bundan öte bir duyuru yapılabilir mi yaaaau?

Bir bunu bekliyordum hacı, başka bir şey yok açıkçası.Bir silent hill'a hayır demezdim ama o da mümkün değil.
  • Hazir sevenleri olarak oyunu beklerken D&R da tesadufen kesfettigim ve ilk uclemeye ait kitaplari aldim. Dun gelmis kitaplar, anca simdi okumaya firsatim oldu. Seriyi seven arkadaslara tavsiye ederim. Ilk bir kac bolumunden akici ve okurken zevk veren bir yapisi oldugunu soyleyebilirim. Aslinda internetten baktigim kadari ile dort kitap oldugunu gordum ama aldigim yerde 3 kitap vardi, belki de 4. kitap henuz Turkce'ye cevrilmemistir bile...

MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 23 Temmuz 2015; 1:54:35 >

• Harika haber. 3.kitap 2015'te çevrilmiş yakında 4.kitabı da çevirirler diye düşünüyorum. O da çevrilince paket olarak alırım muhtemelen.
    Keşke kitaplar değil de çizgi romanlar çevrilseydi. Hikayeyi bağlama konusunda daha etkililer.

• Gerçi öncesinde oyunlarını oynamış olmam nedeni ile biraz kısıtlıyor olsa da, kitaplar anlatılan evren konusunda kendi kafanızda bir bir fikir yaratması açısından daha özgür bırakıyor sizi. Çizgi romanlar için benzer şeyi söylemek zor, zaten büyük ihtimalle çizgi romanları İngilizce olsa dahi ülkemize zor gelir gibi. Tavsiyem 4. kitabı beklemeden alıp, okumaya başlamanız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 23 Temmuz 2015; 9:33:24 >
  • Kitapları mı çevirmişler yau? Haberimiz yok, D&R yapmak şart oldu bugün.

• 1 oynamadım 2 oynadim 3 oynamadim askerden gelince ilk işim 2 dlcsi olan 1 anlatan oyunu oynamak sonra 3 başlamak 2 baya iyiydi rpg sevmeyen beni bile kendine bağladi
  • Ben de haberin vardir diye dusunuyordum. Hazir kitaplari aldiktan sonra sen seriyi bir defa daha devirirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 23 Temmuz 2015; 14:47:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Ben de haberin vardir diye dusunuyordum. Hazir kitaplari aldiktan sonra sen seriydi bir defa daha devirirsin...

Eylüle kadar yapamam onu başkan. Tatile kitabı götürürüm ama bugün bulursam alacam. Sen olmasan hayatta haberim olmazdı. Andromeda'nın çıkmasına yakın da ME maratonu yapmak farz zaten.

• Kitap fena sardi, oyunu moyunu biraktik. Acayipte gaza geldim, seriyi bu defa pc de elden gecireyim diyorum, hazir Turkce yamalar da varken...

• Kitap ile serinin ortak noktası bildiğim kadarıyla sadece Kahlee Sanders . Çizgi romanlar ise tamamen seriyle birlikte gidiyor. 1. ve 2. oyun arasında geçen seriler var. Miranda, Jacob karakterlerini tanıtan çizgi romanların yanında Garrus ve Liara'nın Citadel Savaşından sonraki hayatlarını anlatan seriler de var. Gerçi çizgi romanları oyunu oynarken okumak lazım ama yine de bulsam okurum.
    4.kitap çevrilene kadar ilk 3'ünü okumak lazım aslında. Seriye 1-2 ay önce yeniden başlamıştım mükemmel seri peşindeyim 1 ve 2'de en iyi kararları verdim ama 3'ün malum sonundan sonra oynama isteğim kaçtı. Gerçi 3.oyun için "indoctrination theory" diye birşeyler söyleniyor. Biraz araştırdım kısmen mantıklı geldi. Eğer doğruysa oyunun sonu düşündüğümüz kadar kötü olmayabilir.

• 3. oyunun sonunu begenmeyenler oyunu anlamadan oynayanlar maalesef. Ve evet o bahsedilen beyin yikama teorisi dogrudur. Fazla detaya girip spoiler vermeyelim. Kitaba gelince sadece Sanders degil okudugum kisima kadar soyleyebilirim, Anderson, Saren birebir geciyor. Anlatilanlardan gordugum kadari ile ilk oyunun oncesi ve yapay zeka arastirmasi yapan Dr. Qian'dan bahsediliyor. Konunun nereye baglanacagini merak ediyorum tabii, ceviriyi begendim, kitap ayrica oyunun evreni hakkinda cok detayli bilgiler veriyor. Kisacasi serinin takipçileri icin mukemmel diyebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 23 Temmuz 2015; 15:20:53 >
  • Ilk kitabi bitirdim, kitap birinci oyunun hemen basindaki olaylara kadar gecen olaylari, asil meselenin nereden, nasil basladigini gayet guzel anlatiyor. Bir solukta olmasa da keyifle 2-3 gunde bitirdim. Cok guzel, ilginc bilgiler var...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.