Şimdi Ara

MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
10
Favori
37.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Mass Effect Andromeda E3'te gösterilecek

E3 14-16 Haziran arası

http://blog.bioware.com/2016/01/01/happy-new-year-from-all-of-us/

Zaman nasıl geçecek şimdi?

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 15 Ocak 2016; 1:02:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

Yahu ara verin siz de biraz, cidden bir yerde patlayacak giresiniz gelmeyecek, şimdi ara vermezseniz DLC çıkınca 3-4 ay aralıksız çıkamazsınız, o zaman gelince raid öğrenme gelişme derken 2-3 gün girip bırakmak mümkün olmayacak, her gün her gün öğrenmeye çalışacaksınız. Yaz sonuna kadar Destiny ile geçirecekseniz bilemem. Ömer ve Cahit geçirir de diğerleri daralıp bırakır benden söylemesi.

Bu arada benim de Mass Effect oynayasım var tekrar da vakit yok. Şu oyunlar bir çıksın aradan bakalım.

Zaman yok kanka, yersen.

Heyecanla beklediğim tek oyun diyebilirim.Persona 5, dark souls 3 falanda var ama hiçbiri dragon age-mass effect ikilisinin yerini tutamıyor.Bioware oyunları başka be.

• Su ilk 3 oyunu da yeni nesile remastered olarak duyursalar bari, soyle tum ek paketleri icinde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkacak oyunlar dahil en çok beklediğim öyle bir Collection. Söylentisi bile yok ama.

• Geçen PC'ye 2. oyunu kurdum, tüm detaylar açık halde günümüz remastered oyunlardan daha iyi duruyor. Neden yapmadıklarını hala anlayabilmiş değilim. İşin kötüsü son dönemde çıkan 3 oyun bir aradaki paketin içeriğinde ek paketler de yok. PC veya konsol sürümü fark etmeksizin durum maalesef böyle. Hatta PC'de ek paketleri almak bildiğin çile. Adamlar para ile değil, Bioware üzerinden direk para puanlarla satıyorlar ve muazzam fiyatları var. PS3'te tüm ek paketler var ama nedense PC sürümlerinin keyfine yaklaşamıyorlar bile. Akıcı bir şekilde PC'de oynamak en iyisi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 15 Ocak 2016; 12:43:46 >
  • Mass Effect 2'yi yükledim ben de, daha fazla dayanamadım başkan. DualShock 4 ayarını da yaptım, Tv'ye bağlayıp oynama planım var Rainbow'un başından kalkarsam.

• PC'de kol desteği maalesef yok diye biliyorum, varsa öyle bir ayar alalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 15 Ocak 2016; 12:48:53 >
  • Var, var. Patch indirip DS4 u 360 kontrolleri gibi gösteriyorsun. Başlangıç sahnesi denedim cillop gibi calışıyor. Eve geçince PM'lerim abi.

• Onu biliyorum da, ben kol desteginin olmadigini okumustum. Bakalim eve gecince denerim ben de.

• Gamepad desteği yok ama PC bu sonuçta 5 dakikada çözülür Gerçi klavye+fare kombinasyonunun yerini tutmadı gamepad. Klavye+fare ile adept oynarken hiç durdurmadan skill atabiliyordum gamepad ile zorlamıştı bu durum.

Andromeda sonrası eski oyunları "limited edition" adıyla içinde 3oyun + bütün dlcler şeklinde satarlarsa çok güzel olur. Dlc fiyatları oyunun kendinden fazla
  • MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU

• Aslında Andromeda öncesi gelmesi lazım 3 ana oyun + DLC'ler. Kol desteği de resmi olarak yok, bunu biliyordum, o yüzden kol desteği yok dedim. Yoksa tuşlara atama yapılarak çözülebiliyor ama kesinlikle verimli olmuyor. Sorunun nedeni PC arayüzü ile konsol arayüzünün farklı olması.
  • Bütün Mass Effect'ler DualShock 4'le oynanıyor. Xbox 360 versiyonundaki kodları alıp PC versiyonuna aktararak çözmüşler. İndirdiğin patch klavye desteğini kesip PC versiyonunu kontrol olarak 360 a çeviriyor, onu da ekstradan bir program indirip DualShock 4 ü 360 gibi gösterip hallediyorsun. Ben oynuyorum zaten kolla, akşam TV'ye takıp akma planım var. Collection gelmiyorsa biz de böyle yaparız hocanın dediği gibi. Kurtuluşu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Yoksa tuşlara atama yapılarak çözülebiliyor ama kesinlikle verimli olmuyor. Sorunun nedeni PC arayüzü ile konsol arayüzünün farklı olması.

Tuş aktarımı diye bir olay yok başkan. İki dosyayı değiştirip DualShock 4 desteğini sağlıyorsun. Cillop gibi de çalışıyor, verimli vs kim nerede demişse doğru değil.
  • Tekrar bakayim, bakalim ayni seyden mi bahsediyoruz yoksa farkli bir cozum mu bulunmus.

• Bilmem size de öyle gelir mi ama bir oyunu merakla bekleyince o oyun mutlaka erteleniyor. Mass Effect serisinin yeni oyunu Mass Effect: Andromeda'nın 2017 yılına ertelendiği ortaya çıktı.

Electronic Arts'ın finans sorumlusu Blake Jorgensen bir konferansta üzücü erteleme haberini verdi. Seride yeni bir üçlemenin başlangıcı olması beklenen Mass Effect: Andromeda firmanın 4. finansal çeyreğinde yani 1 Ocak ila 31 Mart arasında piyasaya çıkacak.

BSC

Maalesef oyun 2017 ye ertelendi, açıkçası bekliyordum böyle bir şey. Erteleme ile birlikte ilk 3 oyunu içeren bir remastered in gelme olasılığı bana göre arttı.

• Mass Effect üçlemesiyle geçen nesilde oyuncuların beğenisini kazanan Bioware şimdi yepyeni karakterlerle yeni bir üçlemeye adım atacak. 2017'nin başında piyasaya çıkacak olan yeni üçlemenin ilk macerası Mass Effect: Andromeda'nın ana karakterine ait yeni görseller yayınlandı.

Pathfinder olarak adlandırılan bu kahramana ait görsellerde her ne kadar karakterimizin yüzünü göremesek de en azından uzay giysisini görüyoruz. Bunlar karakterimize ait en detaylı görseller konumundalar.

MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU

BSC

• MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU
    [simage][/simage]
    quote:

EA'in pazarlama için hazırlamış olduğu bir ankette Mass Effect: Andromeda ile ilgili bilgiler ortaya çıktı. Oyunun alınabilirliğini ve kullanıcının nabzını yoklayan bu ankette Andromeda hakkında genel bilgiler veriliyor ve bunlar bizim için yeni!

Mass Effect: Andromeda, isminden de anlaşılacağı üzere bizim Samanyolu galaksimizden uzakta Andromeda galaksisinde geçiyor ve yeni bir yaşam alanı arayan uzaylıların rolünü üstleniyoruz. Andromeda'da yer arayan canlılar olarak oraya yabancı olduğumuz için bir nevi işgal ediyoruz fakat oradakiler de bizi durdurmak için ellerinden (Ya da dokungaçlarından?!) gelen herşeyi yapıyorlar.

Mass Effect'in klasik ilerleyişi ve kişiselleştirmeleri ile birlikte ufak bir askeri ekibi yöneteceğiz ve sahip olduğumuz özgürlük ile açık uzayı keşfe çıkacağız. Bu görev insanlığın bir sonraki hikayesi olacak ve vereceğimiz kararlar Andromeda'da hayatta kalıp kalamayacağımızı belirleyecek.

Ankette bir de olası bir gelecek senaryosu da paylaşılmış Andromeda için: "Büyük bir savaş süregelmekte ve sizi bekliyor. Gezegenleriyle, ırklarıyla ve yaratıklarıyla tamamen bilinmedik bir savaş. Silahlarınızı çekin ve hazırlanın çünkü bu tahminlerinizden daha büyük bir savaş olacak. Bu efsanevi savaşı kendi hayatlarınız için değil, tüm insanlık için atlatmalısınız ki böylece yeni evimiz diyebileceğimiz bir yer olsun."

BSC

• Base muhabbeti de sıradanlaştı. Keşfetme davasına kafa yorsunlar, kaynak toplama, explorer olma bu oyunun özünde var ve sonu gelen şeyler değil. Base i geliştirip son seviyeye getiriyorsun, Fary Cry, Division, MGS V hepsinde döndü aynı şeyler. Ama keşfetme odaklı olunca sonu gelmiyor, gameplay süresine de ekleniyor. Anketin diğer seçeneklerine de bakmak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.