Şimdi Ara

MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
10
Favori
37.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun duyurulduğundan bu yana tam 1 sene geçti, muhtemelen yapımına da çok daha önceden başlanmıştır ama çıkış tarihini geçtim henüz doğru düzgün bir trailer dahi göstermediler. 2017 Q3,Q4 tarihlerine kayarsa hiç şaşırmam.
  • Mass Effect var diye konferansa katlandım, o bir saat içinde elde var sıfır. Fe midir nedir, sanal bebek oyunu Andromeda'dan daha uzun tanıtıldı. Şaka gibi.
  • E3'te gameplay bekliyorum son videoyu sevdim ama tam olarak tatmin etmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: the minutemen

umarım tek bir gezegende geçmez

Yok hocam bir çok gezegende dolaşabileceğimizi kendi youtube kanalındaki bir videoda söylemişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meco2010

quote:

Yok hocam bir çok gezegende dolaşabileceğimizi kendi youtube kanalındaki bir videoda söylemişlerdi.

güzel fakat shepard garrus wrex siz zor olucak bende orjinal üçlemenin kutuları var koleksiyona yeni seri eklemek isterim fakat ttr de 200 e satmazlarsa
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: meco2010

quote:

güzel fakat shepard garrus wrex siz zor olucak bende orjinal üçlemenin kutuları var koleksiyona yeni seri eklemek isterim fakat ttr de 200 e satmazlarsa

Aynen çok zor olacak.Shepard olmadan bir mass effect oyunu gerçekten zor olacak.Umarım en azından aynı kalitede bir oyun olur.

• Trilogy, Andromeda arasındaki boşluğu dolduran ölümcül derece önemli kitap çıkıyor bu ay. Mass Effect: Andromeda Initiation. N.K. Jemisin yazarı. Kimin ne yaptığı, zaman boşluğundaki her detayı işleyecekler. Kitapların sayısı dört. İkinci sayı Mart 2017, diğeri Eylül 2017, final de Mart 2018 de. Katalizörden sonraya iyice girdilerse her türlü alınacak.

MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU
  • ea remaster lara yeşil ışık yaktı,burnout,dead space,mass effect,skate falan remaster gelse keşke,zaten geriye uyumlulukla getirecekleri yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Borgess

Trilogy, Andromeda arasındaki boşluğu dolduran ölümcül derece önemli kitap çıkıyor bu ay. Mass Effect: Andromeda Initiation. N.K. Jemisin yazarı. Kimin ne yaptığı, zaman boşluğundaki her detayı işleyecekler. Kitapların sayısı dört. İkinci sayı Mart 2017, diğeri Eylül 2017, final de Mart 2018 de. Katalizörden sonraya iyice girdilerse her türlü alınacak.

Kitap değil de çizgi roman şeklinde olsa kaçmazdı da ingilizce kitap zorlayabilir

Çeviriden zaten ümidi kestim 1-2 seneye anca

• Zaten hali hazırda üç tane kitap var, bunlar da yakın zamanda Türkçe'ye tercüme edilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Bundan önceki üçlemeyi çevirdiler, iyi de satmış. Andromeda 2017 q2'den evvel gelmez, yetişirsin ilk kitaba başkan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Bundan önceki üçlemeyi çevirdiler, iyi de satmış. Andromeda 2017 q2'den evvel gelmez, yetişirsin ilk kitaba başkan.

Q2'ye kalmaz Q1'in son gününde çıkarırlar

Önceki üçleme ne kadar sattı bilmiyorum ama cidden güzel seriydi parasını hak ediyordu umarım çok satmıştır ki çevirmenler-yayınevleri yeni kitabı direk çevirirler.
    4.kitabı da satmaz diye çevirmediler herhalde

• Bu akşam güzel şeyler olacak.

• Asıl güzel şey 7 Kasımda. N7 Day boş geçmeyecek
  • Yine tadımlık bir video, muhtemelen yeni PS4 için ayak üstü bir şey hazırladılar. 1.5 yıl geçti sanırım duyurulalı ama bu sürede sadece üç tane ufak tefek video gösterdiler. Ne doğru düzgün bir gameplay ne de trailer var, açıkçası 2017'de çıkmasını zaten beklemiyorum ama 2018'de bu gidişle sürpriz olacak.
  • Bir an heyecanlandım yine dandik kısa bir video gösterdiler
  • - Ryder ailesinin kontrol edildiği kesinleşti. Teaser da ekrana doğru yürüyen babalarıydı.

- Male, Famale Ryder kardeşlerden hangisini seçersek hikayenin gidişatı değişiyor. Eski oyunlar gibi değil. Birbirlerini oyunda görecekler, diyaloğa girecekler.

Pro versiyonundan bayram şekerleri,

• Tanri katinda oyun yapmis adamlar. Ps4 Pro'da daha gelismis olursa bu oyunun ciktigi gun Ps4 Pro alma gunu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Eylül 2016; 15:15:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kac sene oldu hala adam akilli bir gameplay gosterilmedi, Sci-Fi Rpg acligindan olucem az kaldi, bu gidisle 2018'e ertelenirse hic sasirmam. Bari ilk uc oyunu remaster yapsinlarda onu oynayalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

- Ryder ailesinin kontrol edildiği kesinleşti. Teaser da ekrana doğru yürüyen babalarıydı.

- Male, Famale Ryder kardeşlerden hangisini seçersek hikayenin gidişatı değişiyor. Eski oyunlar gibi değil. Birbirlerini oyunda görecekler, diyaloğa girecekler.

Pro versiyonundan bayram şekerleri,

Resimler ateş ediyor

PS için 30 Fps olacağı kesin mi bu arada?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.