Şimdi Ara

Mass Effect durduk yere kasmaya başladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar mass effecti baya bi oynadım hiçbi sorun yoktu şimdiye kadar oyunun sonlarına geldim şimdi oyunu en son oynadığımın üzerinden 3 ay geçti ben tekrar açtım oyunu fakat durduk yere kasmaya başladı daha menüdeyken bile kasıyor aslında ilk kastığı zaman nerdeyse bütün oyunlarım kasıyordu payday bile kasıyodu yani..neyse ben biraz araştırdım ve kasadaki tozdan kaynaklanabileceğini öğrendim kasayı temizledim...neyse bütün oyunlar doğru düzgün çalışmaya başladı hiçbi oyunda sorun yoktu şuan bile yok ama bu mass effect durduk yere kasıyor me 2 de bile hiçbir sorun yokken me 1 kasıyor anlamadım gitti sildim tekrar yükledim uyumluluk ayarlarını değiştirdim yok düzelmiyor....pcyle alakalı bir sorun yok çünkü dediğim gibi oynatıyordu hiçbir sorun yoktu...durduk yere kasmaya başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelz

evet arkadaşlar mass effecti baya bi oynadım hiçbi sorun yoktu şimdiye kadar oyunun sonlarına geldim şimdi oyunu en son oynadığımın üzerinden 3 ay geçti ben tekrar açtım oyunu fakat durduk yere kasmaya başladı daha menüdeyken bile kasıyor aslında ilk kastığı zaman nerdeyse bütün oyunlarım kasıyordu payday bile kasıyodu yani..neyse ben biraz araştırdım ve kasadaki tozdan kaynaklanabileceğini öğrendim kasayı temizledim...neyse bütün oyunlar doğru düzgün çalışmaya başladı hiçbi oyunda sorun yoktu şuan bile yok ama bu mass effect durduk yere kasıyor me 2 de bile hiçbir sorun yokken me 1 kasıyor anlamadım gitti sildim tekrar yükledim uyumluluk ayarlarını değiştirdim yok düzelmiyor....pcyle alakalı bir sorun yok çünkü dediğim gibi oynatıyordu hiçbir sorun yoktu...durduk yere kasmaya başladı

Evet Bu Bendede Olmştu. 2 3 Ay sonra Başka Şeyler Üstüne Oyun kurmalar Vs vs. Pc'ye etki Ediyor.
    Birde Game Booster Kur , Ekran Kartini Güncelle Öyle Dene ?

• quote:

Orijinalden alıntı: emuredyassin

quote:

Orijinalden alıntı: Angelz

evet arkadaşlar mass effecti baya bi oynadım hiçbi sorun yoktu şimdiye kadar oyunun sonlarına geldim şimdi oyunu en son oynadığımın üzerinden 3 ay geçti ben tekrar açtım oyunu fakat durduk yere kasmaya başladı daha menüdeyken bile kasıyor aslında ilk kastığı zaman nerdeyse bütün oyunlarım kasıyordu payday bile kasıyodu yani..neyse ben biraz araştırdım ve kasadaki tozdan kaynaklanabileceğini öğrendim kasayı temizledim...neyse bütün oyunlar doğru düzgün çalışmaya başladı hiçbi oyunda sorun yoktu şuan bile yok ama bu mass effect durduk yere kasıyor me 2 de bile hiçbir sorun yokken me 1 kasıyor anlamadım gitti sildim tekrar yükledim uyumluluk ayarlarını değiştirdim yok düzelmiyor....pcyle alakalı bir sorun yok çünkü dediğim gibi oynatıyordu hiçbir sorun yoktu...durduk yere kasmaya başladı

Evet Bu Bendede Olmştu. 2 3 Ay sonra Başka Şeyler Üstüne Oyun kurmalar Vs vs. Pc'ye etki Ediyor.
    Birde Game Booster Kur , Ekran Kartini Güncelle Öyle Dene ?

Sağol kardeşim ilgilendiğin için.Sorun gerçekten çok garip,kasıyodu oyun ben tabi acaba ayarları düşürsem düzelirmi diye düşündüm çözünürlüğü texture'leri falan düşürdüm sonra oyun biraz daha akıcı gibi gelmeye başladı öyle ayarlarla oynarken birden oyun düzeldi full'e çektim bende 5 saat falan oynadım rahat,sonra yine kasmaya başladı gerçekten çok garip bi sorun bu bilgisayar gizemlerle dolu kasması için hiçbir neden yok halbuki,arada düzeliyor falan.O değil mass effect 2'de bile kasmıyorki me 1 de kassın bu bilgisayar gerçekten çok garip.Cevabın için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelz -- 25 Temmuz 2013; 7:51:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Witcher 2 oyundan atma
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.