Mass efect 1 için hala mı gelmedii ;/ |
Mass Effect Legendary Edition Mass Effect 2 Türkçe Yama Dosyası (3. sayfa)
-
-
@calmera71 knk 1 ne alemde sıkıntı olmuş sanırım büyük bir sorun mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodsClown -- 16 Haziran 2021; 23:3:37 > -
3 gündür cocuğmun rahatsızlıgı nedenıyle hastaneye götürdüm hiç bir şeye bakamadım yarın taburcu edılecek ıns
-
Geçmiş olsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: calmera713 gündür cocuğmun rahatsızlıgı nedenıyle hastaneye götürdüm hiç bir şeye bakamadım yarın taburcu edılecek ıns
Çok çok geçmiş olsun. Hiç bir şey sağlıktan daha önemli değil... Allah acil şifalar versin inşallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş Olsun. Allah acil şifalar versin..
-
Ben yokken cocugumla ılgılenırken arkamdan terbıyesızce ve hadsızce yorum yapanlar olmuş bir şey demiyorum sadece Allah onlarada bunu yaşatsın inş..
-
Dostum çok geçmiş olsun, ağzı olan konuşuyor genelde böyle mecralarda takılma hiç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok geçmiş olsun reis. Allah daha büyüklerini yaşatmasın.
-
Herkezden Allah razı olsun yarın inş taburcu olacaz bakalım..
-
İnşallah geçmiş olsun tekrar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
haftasonu yayınlayacağım demiştiniz güncelleme yapmadınız ne durumda şu an me1 ?
-
Ben anlamadım bu 1. oyun mu 2. oyun mu yaması?
-
Öncelikle youtube sayfasinda kendini bilmezlerin yorumları yüzünden bütün yamaları kaldırmışsın olabilir. ben hiç eleştirmedim seni savundum elimden geldi kadar ama hiçbir açıklama yapmadan yamaları silmek bir çözüm yolu değil 2 3 kendini bilmez yüzünden kaç kişi olumsuz etkileniyor bu durumdan çık düzgün bir şekikde BEN YAMAYI YAPMAKTAN VAZGEÇTİM ARKADAŞLAR ( eğer böyle bi fikrin veya durum varsa ) diyebilirsin yada başka bir açıklama yapabilirisn gibi geliyor bana kac kişi bekliyor yazik günah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X