Şimdi Ara

Massey Ferguson 165 Kullanan Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
21.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar massey ferguson 165 kullanan var mı ? Nasıl bir traktör ?

• Kokluyo diyolar
  • 285 var bizde. Hiçbir problemi yok canavar gibi maş.
    Enteresan bir konu olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 135lik asfaltda kullandım.asfaltda 50kmh kadar vuruyordu.fakat yakıt hesabı yapacak durumum olmadı.
  • - Çift Yönlü Pulluk.
    - Elektronik Tırmık.
    - Hafızalı Saman Makinesi.
    - Isıtmalı-Soğutmalı Sulama Makinesi.
    ve olmazsa olmazı Panoramik Römork.

Bu özellikler mevcutsa kaçırma derim.
  • Bildiğim kadarıyla hafif ve çok güçlü. Yakıtı 240 kadar yakar. Büyüktür yani enter kadar. Çamurda kolay kalır.dağa çıkarken çok iyi. İnerken berbat. Frenleri bu traktöre göre çok kötü. Dayımda var. Sattı 255 turbo aldı rahat etti. 4 silindirli bence yaklaşma 265 veya 255t al kafan rahat olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: O BİR HONDA SEVER

Bildiğim kadarıyla hafif ve çok güçlü. Yakıtı 240 kadar yakar. Büyüktür yani enter kadar. Çamurda kolay kalır.dağa çıkarken çok iyi. İnerken berbat. Frenleri bu traktöre göre çok kötü. Dayımda var. Sattı 255 turbo aldı rahat etti. 4 silindirli bence yaklaşma 265 veya 255t al kafan rahat olsun

Hocam 265, 165'in yenisi mi oluyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizim emmide var. torku yüksek olduğundan çekişi oldukça iyi. biraz sesli çalışıyor ama yakıtı kokluyor. neredeyse 5 ton saman koyuyoz römorkuna keçi gibi çekiyor.
    sürat olarak yokuş aşağı 70'i görmüştük boşken.
    yol tutuşu tarlada iyi asfaltta vasat. karda çoook iyi, arabaların çıkamadığı yokuşu çıkıyor.
    ikinci eli yok diyorlar ama yalan tarım tv'de görüyorum çok iyi fiyatlara gidiyor.

kısacası güzel bir traktör. new holland, türkfiat (traktör dünyasının tofaşı) gibi tenekelere paranızı kaptırmayın.

tabi bu işin kralı john deere'dir. traktör dünyasının mercedes'i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 2 Ağustos 2016; 15:53:29 >

• İkisi kısmen aynı birisi daha ağır. Yola iyi yapışır.yakıtı kafaya diker. Diğeri az yakar kolay pati çeker. Eğer tarlada falan kullanılacaksa 165 dağda tomruk falan çekeceksiniz 265 veya 285 eğer unutmayın ki bunlar masrafsız değillerdir.

• quote:

İkisi kısmen aynı birisi daha ağır. Yola iyi yapışır.yakıtı kafaya diker. Diğeri az yakar kolay pati çeker. Eğer tarlada falan kullanılacaksa 165 dağda tomruk falan çekeceksiniz 265 veya 285 eğer unutmayın ki bunlar masrafsız değillerdir.

Hocam iki sorum var.

1-165 rahatlıkla fındık patozu çalıştırıyor. 148 çalıştıramaz mı ?
    2-175 nasıldır güç olarak ?
  • 175 hakkında bilgim yok ama 148 zor çalıştırır.şöyle anlatayım. 240 ferguson ile yaklaşık 5 saat boyunca tarlada kazı yaptık kepçeyle mili kırdık hidrolik borusunu çatlattık. Yani traktörün motoru kaldırır ama aksamları zarar görür. 148 ile bu gibi zor işlere kalkışmayın.

• Fındık patozu çalıştırmak için 60-70 beygir traktörler takılıyor. Dayıma sordum. 148 mili çeviremez deviri düşük dedi. Saygılar

• Ben çok kullandım 168 daha iyidir ille 165 olacaksa köşeli tabir edileni fren konusunda vs. daha iyidir bide Power olayı vardı o da iyi bir özellik ayrıca taş gibidir köyde hala var 40 - 50 senedir o kadar ağır şartlarda hala çalışıyor

• quote:

Fındık patozu çalıştırmak için 60-70 beygir traktörler takılıyor. Dayıma sordum. 148 mili çeviremez deviri düşük dedi. Saygılar

Hocam bende 1987 model 240S var. Çapalama yapabilir miyim sorunsuz ? İlk defa kuyruk mili kullanıcam. Kuyruk mili nasıl döndürülüyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgetürk

Ben çok kullandım 168 daha iyidir ille 165 olacaksa köşeli tabir edileni fren konusunda vs. daha iyidir bide Power olayı vardı o da iyi bir özellik ayrıca taş gibidir köyde hala var 40 - 50 senedir o kadar ağır şartlarda hala çalışıyor

168 ile 165 arasında ne fark var ?

• Usta oturduğun yerin sol altında kısa kol var. İleri itince şanzumanı hareketlendiriyo geri itince kuyruk milini

• 240 güçsüz bir traktör değil. Merak etmeyin. Yağlı balata olmasın yeter.

• quote:

Usta oturduğun yerin sol altında kısa kol var. İleri itince şanzumanı hareketlendiriyo geri itince kuyruk milini

Benimkinde öyle değil. Oturduğum yerin sağında arka kasayı indirme ve kaldırma kolunun yanında bir kol daha var sanırım o. Galiba onu yukarı alınca traktör hareket halindeyken, aşağı alıncada traktör dururken kuyruk milini çeviriyormuş. O kolu çekip gaza mı basıcam ?
  • 168 likte farklı bir motor var hatta 398 likle aynı motor diye biliyorum.Daha güçlü,168 liklerin tamamı köşeli.İyi bir traktördür. Hatta 265 ten çok daha iyidir hem daha az yakar hemde daha güçlüdür.Benim bu tip masseylerde favorim 1976 model 188 liktir İngiliz ve power li

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgetürk

168 likte farklı bir motor var hatta 398 likle aynı motor diye biliyorum.Daha güçlü,168 liklerin tamamı köşeli.İyi bir traktördür. Hatta 265 ten çok daha iyidir hem daha az yakar hemde daha güçlüdür.Benim bu tip masseylerde favorim 1976 model 188 liktir İngiliz ve power li

Ben 100 serisinin sadece kaportasını beğeniyorum yoksa hepsi eski kasa. 285 nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 3 Ağustos 2016; 18:34:33 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.