Şimdi Ara

JUPITER 125, DASH 125, ACTİVA 125 Mİ HANGİSİ ? Kullanan yada araştıranlar yorumlarsa çok sevinirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TVS JUPITER 125 Mİ - HERO DASH 125 Mİ YOKSA ver 30-40 daha fazla ACTİVA 125'mi HANGİSİ ? (BİREYSEL KULLANIM İÇİN)

Çocuğu okula bırakıcam, 90 kilo + 70 kilo 160 kilo ile kullanıcağız, yarısı yokuş, orta yoğun yollarda gidicez. tamamı şehir içi kullanım olacak... Arkaya mutlaka 45 litre çanta takılacak. Bireysel kullanıcı olduğumdan Kullanan yada araştıranlar yorumlarsa çok sevinirim.

Ben kullanıcı olarak araştırıyorum, TVS Jupiter için uğur mondial olduğundan garanti ve parça sorunları var...

Hero ile jupiter hintli ikisini karşılaştırma şansım oldu,

- hızlar aynı, ufak tork farkları var ama şehir içi için çok fark etmiyor..

- şanzumanlar aynı CVT şanzuman,

- frenler aynı,

- amortisör lerde jupiter arka gazlı, hero da arka hidrolik,

- jant ve lastikler jupiter ön ve arka 12, hero da ön 12 arka 10,

- aydınlatma sinyaller de jupiter de stop ve sinyal ampul, hero far stop led, sinyaller ampul

- ekran olarak jupiter daha standart, hero da blutotth ile bağlantı varmış, telefona gelen çağrı ve navigasyonda ki bir kısım bilgi ekranda görünüyormuş.

-- yakıt tüketimi 70-80 km sabit hızda genel ortalama 2 litre aynı gibi...

- son hız 90-100 km bence gayet yeterli... bu motorla çok hızlanmamak lazım..

- jupiter de start stop var, hero da yok.

ACTİVA 125 ile karşılaştıran oldu ise, özellikle 3 ü nü karşılaştıran oldu ise bir değerlendirirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_efe -- 24 Ağustos 2024; 12:57:29 >

• Birbirine çok yakın motorlar hero hariç heroyu önermemtvs orta hondanın honda olma farkı var sadece ama yük ağırmış . honda tvs hero diye gider. star stop hondanın iyi çalışıyor ama jupiterin star stopu iyi değil.

Bence 250 lik olabilir scooter veya pxc sym jet tarzı scooter bakılmalı

• rayli82 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum.

Rakam 140-150 binlere çıkıyor, o nedenle bakamadım :(

şimdi TVS Jupiter 70 civarı sıfırı var, activa 125 de kampanyalı 107 bine veriyorlar.

PCX- Sym jet 14 dediğimiz zaman 145.000 TL ye çıkıyor hemen...

• volkan_efe kullanıcısına yanıt

Bence 30k dahas verip honda almaya değmez 10 fln olsa olurdu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.