Selam beyler warrior karekterim var 60 olmama az kaldı diyebilirim 1 ay sonra falan. Benim sormak istediğim üzerimdeki elbiselerimi shell yapacam yani değiştirecem ancak 60 olmadan giemiyorum diye biliyorum peki 60 oldum diyelim master olmadan giyebilirmiyim yoksa 60 olcam ve master olmak için benden isteğigi itemleri bulup master olcam ondan sonramı shell giyebilecem bunu bana bir açıklarmısınız...
master olman için 50 opal 50 cristal 50 safir lazım...galiba bide bişi kesiyomuşsun..
hocam nasıl master olunacağını biliyorum benim sorum shell giymek için illa master olmak gerekiyormu yoksa 60 olmamız yeterlimi..
Level 60 Görevi : Master Specialty Skill (Warrior'lar için) Lobo Pendant, Lupus Pendant, Lycaon Pendant, 10 Crystal, 10 Opal, 10 Crude Sapphire alıyor ve Warrior Master Skaky'e veriyorsunuz. O da sizi master yapıyor. (Warrior master skaky Breth'de 270,1655, Piana'da 1700,380)
Selam beyler warrior karekterim var 60 olmama az kaldı diyebilirim 1 ay sonra falan. Benim sormak istediğim üzerimdeki elbiselerimi shell yapacam yani değiştirecem ancak 60 olmadan giemiyorum diye biliyorum peki 60 oldum diyelim master olmadan giyebilirmiyim yoksa 60 olcam ve master olmak için benden isteğigi itemleri bulup master olcam ondan sonramı shell giyebilecem bunu bana bir açıklarmısınız...
bende dün 59lük warriorumu 60 yaptım ama master olmadan shell giyemessin
yaw safir nasıl bişey ben hiç görmedim ss falan varmı?
hiç görmedin mi ?
crude sapphire galiba böyle yazılıyor mavi bir taş
Harbiden ya dikkat ettiyseniz ben diezdeyim ve artık saphire opal cristal felan göremez oldum pazarlarda zaten artık işim kalmadıda tükendi gibi bişi :D vede priestlerde master olmadan giyemıyormuşsun shelli herhalde warriorlardada öledir...
quote:
Orjinalden alıntı: steal_heard
hiç görmedin mi ?
crude sapphire galiba böyle yazılıyor mavi bir taş
haaaa öyle desenebende diyorum safir ne allahım işte ingilizce dilimizi nasıl katlediyo görüoz neyse konuyu dağıtmayalım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme