Şimdi Ara

(Mastercard) Starbucks Sevgililer Günü 75 TL Yükle 15 Yıldız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
2.128
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garanti mastercard banka kartı ile restoran harcamınza %10 bonus kampanyası ile kombolanıyor.

Mastercard 💚 Starbucks’tan müjde! 🎉

Aşkımız kahvesini verdi. ☕ 🧡🎉 Sevgililer Gününe özel, 10 – 20 Şubat 2022 tarihleri arasında, Starbucks® Mobil Uygulaması üzerinden, Masterpass™’e kayıtlı Mastercard® veya Maestro logolu debit kart (banka kartı) veya Prepaid (ön ödemeli) banka kartları ve Mastercard® logolu kredi kartları ile yapacağın ilk 75TL ve üzeri yüklemede 1 Tall boy kahve değerinde 15 ⭐ hediye! 💫 Kampanya Detayları: • Kampanya 10 Şubat 2022 ile 20 Şubat 2022 tarihleri arasında 17.880 misafir ile sınırlıdır. Katılım sınırına ulaşıldığı takdirde 20 Şubat 2022 tarihinden önce sona erecektir. • Kampanya süresi boyunca Starbucks® Mobil Uygulaması üzerinden, Mastercard veya Maestro logolu debit kart (banka kartı) veya Prepaid (ön ödemeli) banka kartları, Mastercard logolu kredi kartları ile yapılacak ilk 75TL ve üzeri yüklemede 15 yıldız kazanımı olacaktır. • Kampanyadan yararlanabilmek için: o Starbucks® Mobil Uygulaması üzerinden, Masterpass™’e kayıtlı Mastercard® veya Maestro logolu kartınız yok ise; ilk olarak Starbucks® Mobil Uygulaması üzerinden, “Ayarlar/ Ödeme Seçenekleri/Kredi-Debit Kart ekle” adımına girerek, Masterpass™’e; Mastercard® veya Maestro logolu kartınızı kaydetmeniz gerekmektedir. Ardından “Para Yükle” adımına gelerek ilgili kartınız ile 75 TL ve üzeri yüklemenizi yaparak 15 Yıldız kazanabilirsiniz. o Starbucks® Mobil Uygulaması üzerinden, Masterpass™’e kayıtlı Mastercard® veya Maestro logolu kartınız var ise, “Para Yükle” adımına gelerek kayıtlı olan Mastercard® veya Maestro logolu kartınız ile 75 TL ve üzeri yüklemenizi yaparak 15 Yıldız kazanabilirsiniz. • Kampanyadan kazanılan yıldızlar 24 saat içerisinde hesaplara yüklecek olup kazanıldığı gün itibariyle 30 gün süresince geçerli olacaktır. • Kampanya kapsamında Starbucks® Mağazalarındaki kasalardan yapılacak TL yüklemeleri GEÇERLİ DEĞİLDİR. • Kampanyadan her misafir bir kez yararlanabilecek olup her misafir en fazla 15 yıldız kazanabilir. • Hesabınıza yüklenen yıldızlarınızı hesap geçmişinizden görüntüleyebilirsiniz. • Starbucks® Türkiye ve Mastercard kampanya tarihleri ve koşullarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smhylmz -- 10 Şubat 2022; 11:58:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yanlış yerden yükledik kampanya detayına bakmadan tosla içerinden yükledim :) teşekkürler hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aslında Toslanın değil Masterpass'in kendi kampanyası. Masterpass e ekli tüm kartlar ile yaparsanız da oluyor.

• Evet mastercard kampanyasıymış düzeltme sağlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smhylmz -- 10 Şubat 2022; 11:59:13 >
  • daha önce masterpass kullananlar için bundan yararlanabilir miyiz?

• electro.tech E kullanıcısına yanıt

Yararlandım. Anında geldi 15 yıldız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir kampanyada var bankaların restaurant kampanyalari ile birleştirerek mağazadan kart satın alınabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt
    Kombo oluyorsa 100 tl yükleyip iki içecek alınabilir çok mantikli duruyor hanım bir yerlere oturmaya gidelim diyip duruyor iyi oldu

• mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt
    Kombo olmaz hocam 75 TL yi online yüklemen lazım gift kart ise mağazadan alınıyor.Gift kart alırken restoran kampanyalarından yararlanabilirsiniz

• Qr okutarak online yüklediğimiz bakiye ile gift kart alip yukleyemezmiyiz tekrar hesaba . Gift kart nasil oluyor bilmiyorum numarayami yüklüyorlar kod olarak mi veriyorlar vs

• mmavcu kullanıcısına yanıt
    teşekkürler anında geldi bana da

• Ben de garanti kartımla katıldım. Hem bonus verdi hem de 15 yıldız Güzel kampanya, teşekkürler.

• mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bu soru çok anlamlı. Eğer böyle oluyor ise gerçekten tam combo olur

• Teşekkürler. Sirf chai tea latte için yükledim müptelası oldum

• yükledim hemen gelmedi

• Oran kötü

• Filtre harici kahve fiyatları 20 tl'den başladığı için oran fena durmuyor.

• MasterPass'a kart ekleyemiyorum, aynı sorunu yaşayan var mı arkadaşlar?

• Arkadaşlar ilk yükleme derken, kartla ilk yükleme mi?

yoksa 10-20 şubat arasındaki ilk yükleme mi?

• zero01 kullanıcısına yanıt

daha önce kullandığınız bir kart olabilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.