Mastürbasyon yaptıktan sonra özellikle yüzümde sivilcelenme oluyor. Sanırım vücudun sperm üretimi için hormon aktivitesini artırmasından kaynaklanıyor. Bu durumu sizlerde yaşıyor musunuz? Umarım yalnız değilimdir. Bu sivilcelerin geçmesi için kullandığınız doğal veya yapay maske ya da ilaç var mı? Yaş 23 oldu halen bu lanet olası sivilcelerle başım dertte.
hocam çekmeyince cıkmıyor sivilceler bunu fark ettim. Çekmeyince yüzümde değil de göğüs kısmımda oluyor
sivilcenin çıkmasını önlemek istiyorsan cildini düzenli olarak cilt tipine uygun olan yüz temizleyicilerle yıkaman lazım sabunla yıkarsan cildini kurutursun ben de 24 yaşındayım sivilce problemim yok ergenken de fazla yoktu ve haftada 2-3 kez yapıyordum siyah nokta problemim var sadece burnumda onları da banyodan sonra gözeneklerim açılınca siyah nokta bantlarıyla temizliyorum üç günde bir
Brisbane
kullanıcısına yanıt
Hocam tavsiye edeceğiniz ürünler varsa paylaşırsanız memnun olurum.
Aynen yüzde değil de diğer yerlerde artoyor bu seferde. Ne yapmamız gerek bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: lolorosso
Hocam tavsiye edeceğiniz ürünler varsa paylaşırsanız memnun olurum.
kendine her gün kullanacağın güzel bir yüz temizleme jeli al. ben neutrogena visibilty clearın greyfurtlu olanını kullanıyordum kardeşimle. ama sonra kız kardeşim ürün cildini fazla kurutuyor diye yves rocherdan aldığı temizleme sütünü kullanıyor o cidden temizlese bile cildi böyle neutrogena'nın yaptığı gibi zımpara gibi yapmıyor. eğer doğallık takıntın varsa yves rocherin sebo vegetal gibi ürünlerini de deniyebilirsin bir buçuk sene bunu kullanmıştım daha sonra fiyatları uçunca bırakıp neutrogenaya geri döndüm. hiç test etmedim ama kullandığım temizleyicinin kutusunu bitirince nivea man kullanmayı düşünüyorum, beğenmezsem atarım çöpe
burun bandı olarak da bimdeki siyah nokta bandını alabilirsin banyodan sonra ıslak burnuna yapıştır 10 dakika sonra çıkart. bimdekinin kokusu baya çirkin olduğundan dolayı istersen nivea burun bandını alabilirsin o limon kokuyor daha güzel ama bimin burun bandına oranla daha pahalı
Brisbane
kullanıcısına yanıt
Değerli tavsiyeleriniz ve zaman ayırıp yazdığınız içn çok teşekkür ederim hocam. Dediklerinizi uygulayacağım.
Şu günlerde neden olduğunu bilmediğim halde günü gününe masturbasyon yapmaya başladım. Artık hormonlarım tavan mı yaptı ne XD. Ama öyle belirgin vir sivilce artışım olduğu söylenemez. Yapından kaynaklı veya yediğin şeylerden kaynaklı olabilir sana tavsiyem eğer abucubur yiyorsan sivilcelerin geçene kadar bir daha yememen :D. Bende genelde yüksek enerjili kuruyemiş (soslu fıstık, badem,fıstık) yedikten sonra çıkıyor aman dikkat XD.
Mastürbasyon sivilce vs. yapmaz alakası yok. Ben zamanında çok araştırdım. Reddit gibi sitelere de baktım. Kesin cevap belli. Mastürbasyon sivilceye falan sebep olmuyor. Rahatca yapabilirsiniz. O sivilcelerin sebebi ergenlik.
benim öyle bir şikayetim olmadı kıl çıkartıyor falan da dediler o da olmadı. banyodan sonra kullanırsan daha fazla siyah nokta topluyor ciltten
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D44AF58B1
Bu mesaj silindi.
kızlar genelde tonik filan sürüyor ben duruluyorum sadece yüz temizleyicisiyle yapış yapış bir his bıraktığı için. bir de sivilcelenme yapmıyor yani yapanı da duymadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme