6 ayda olurmu hocalarım bu iş ? ygs adına konuşuyorum bu arada :)
11. Sınıf misin?
Yok desek çalışmaktan vazgeç mı geçeceksin?
11 sonunda 5-6 net.
Şuan geosuz 29-30
12yim
Benim matematiğim hep iyidi fakat soru tipi eksiğim vardı. Simetri+karekök yaptım.
25 tane kolay orta sorular oluyor yani 25 yapabilirsin çalışırsan 25+ için seçici sorular var.Geometri geçen seneki gibi olursa ayrı tabi
BBC-News
kullanıcısına yanıt
Dostum konuları bilmeme rağmen coğu soruyu yapamıyorum kalem oynatamıyorum vb yazın simetri almamı öneirrmisin?
will-grahamW
kullanıcısına yanıt
evet dostum
BBC-News
kullanıcısına yanıt
kardeş karekök simetriyi kaç ayda bitirdin ?
demek istediğim simetri alsam yanına körfez + 345 yapsam 6 ay da olurmu ?
12.sınıfım Eylüle kadar hiçbir şey bilmiyordum desem yeridir yani çok ufak bi temelim vardı anadolu lisesine gidiyordum ama yattım 3 yül öyle söyleyim. Şimdi kampüs ygs matematiği bitirdim birey b matematiğin yarısını falan yaptım karekökün de 1/4 ünü yaptım son sınav 27d 2y ondan önceki 29d 1y bi önceki de 26d 1y. Yani bence çok rahat bitirilir 6 ayda.
dostum simetri + körfez + 3-4-5 yeterlimidir? günde kaç saat bakmıştın ? haftada 1 konu için ayıracağım tam bitsin bir daha dönüp bakmayım diyorum konulara da mat 1 adına ? daha sonra mat bölüm denemsei çözerim diyorum ?
Yapılır ygs mat zor değil. Hocalara geldik dinle yanında da bir kaynak coz simdilik
quote:
Orijinalden alıntı: ygsburo
dostum simetri + körfez + 3-4-5 yeterlimidir? günde kaç saat bakmıştın ? haftada 1 konu için ayıracağım tam bitsin bir daha dönüp bakmayım diyorum konulara da mat 1 adına ? daha sonra mat bölüm denemsei çözerim diyorum ?
Bence 3 kaynak çok rahat yeter ben okulda 100 mat çözüyorum evde de 100 falan haftada 1 gün. Bide hafta sonu yarım günümü matematiğe ayırıyorum şu an tüm konular bitti nerdeyse olasılık permütasyon falan kaldı. Mat 2 asıl zor olanı mat 1 de düzgün çalıştıktan sonra full bile çekersin.
Yazin agustosta ilk uc deneme matematikte 0 en son deneme 30.25 simetri+345+karekok
quote:
Orijinalden alıntı: jokerzalim
Yazin agustosta ilk uc deneme matematikte 0 en son deneme 30.25 simetri+345+karekok
0 netten 30 nete ? video filan mı izledin
Hic video izlemedim hicbir dersi dinlemedim yaza kadar ama gunluk iki uc saat calstim pratik oldu zekayi acti yorumu guclendirdi ustune dus hakkini ver 30u bile gecersin
Hangi kaynakları kullandın? Benimde kötü ben konuyu anlayıp cözümlü örnekleride anlasam cogu soruyu yapamıyorum seneye icin simdiden ne yapmamı önerirsin?
11de neredeyse 0dı,12de 30-35 arasına kadar çıkarmıştım,mezunum şuan 35+ sabit yani çalıştıkça artıyor dostum , 6 ayda düzenli ilerlersen 30 u bırak 35+ bile olur
quote:
Orijinalden alıntı: Aldreigh
11de neredeyse 0dı,12de 30-35 arasına kadar çıkarmıştım,mezunum şuan 35+ sabit yani çalıştıkça artıyor dostum , 6 ayda düzenli ilerlersen 30 u bırak 35+ bile olur
ilk sıfır iken nasıl çalıştın hocam ?
J.Harden13
kullanıcısına yanıt
0ken fem simetri almıştım baya zorlandım çözerken , çok çözemediğim soru oluyodu onları sora sora falan baya bi şey katti bana sonrasinda baya sb ve deneme çözdüm eksiklerime daha da çalıştım öyle yükseldi hocam