Şimdi Ara

mat1 28'den 35'e çıkarmak ve bölümlerle ilgili birkaç soru..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2014 de 28 yaptım ygsde. şimdi çalışmaya başlıyorum hafiften ama lys'de 40, ygs de iste 35 hedefim. ya bu sayılara ulaşılmaz mı bu 8-10 ayda? çünkü iyice sıkıntı bastı yazın sıcağından mı neden bilmiyorum yapamama korkusu gitmiyor bir türlü..

bir de bölümler için sorularım var. itü makina 460 küsür puanda. yani sıralama benzerdir ama puanlar iyice düşmüş. aynı şey bilkent endüstri de de var. 496 ya düşmüş. bunların nedeneni ne olabilir sizce? yani öğrenci kalitesi düştükçe net sayıları ve puanlar da mı düşüyor son 2-3 yıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygly -- 1 Ağustos 2014; 18:17:15 >

• neden yapamayasın ki ?
  • o seneki tercihe göre sıralama değişir ve sınavın zorluğuna kolaylığına göre de puanlar. bak mesela itü bilgisayar 481 puandan 491e fırlamış. ayrıca 28 yapan biri 35 rahat yapar. zaten o kadar yapıyorsan belli bir kapasiten de vardır. eksiklerini tamamlarsın olmayacak iş değil yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: musaalperen

neden yapamayasın ki ?

yapabilirim tabi zaten bu neti de geçen sene boyunca doğru düzgün bir tane kitap falan bitirmeden bir tane bile deneme çözmeden 1 gün biraz test çöz 5 gün hiç çözme gibi hiç çalışmayarak yaptım ama bu yaz rehaveti mi ne bi sıkıntı var ki sorma.. acayip bir şey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: geleceginmuhendisi

o seneki tercihe göre sıralama değişir ve sınavın zorluğuna kolaylığına göre de puanlar. bak mesela itü bilgisayar 481 puandan 491e fırlamış. ayrıca 28 yapan biri 35 rahat yapar. zaten o kadar yapıyorsan belli bir kapasiten de vardır. eksiklerini tamamlarsın olmayacak iş değil yani

ya zaten neredeyse 0 çalışmayla geldi dershaneden kalan bilgilerle ara sıra 2 sayfa çöz bırakla 28.. heyecan stres hiç deneme bile çözmeme gibi faktörler olmasa ne olur bilemiyorum..

o zaman bu seneki sınav 2013 den sonraki en zoru oldu sanırım. 2011 ve 12 den daha zor girmedim lys ye ama galiba öyle puanlara bakılırsa..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.