< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Matematiğin zor olduğu senelerde kızların derece yapamaması 😹
-
-
Diğer bölüm, ünilere de bakmak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne kadar komik (!)
Zor soruda fosfor işlemiyor
Hayda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Harbi la XD
-
Sen kesin kızsın kafa açmandan belliydi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
her zaman yanıldığın gibi yine yanıldın itülü genç
aklen ve dinen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben anlamadim la aradaki 10 kişilik fark çok sıradan değil mi ayrıca üst sıralarda iki kişi arasındaki 2-3 net bile bin kişi fark yaratabiliyor çok saçma bi veri analizi
Şu veriden bunu çıkaracak kadar da kadın düşmanı olmayın beyler illaki size de bakan bi kız bulunur
Araştırılsın.
bunu mu düşündün hacı görünce. hastalıklısın valla
.d ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen niye yapamıyorsun? kadın mısın?
-
evet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
He knk öyle mi olmus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Şu veriden bunu çıkaracak kadar da kadın düşmanı olmayın beyler illaki size de bakan bi kız bulunur |
Zor soruda fosfor işlemiyor
|
Sen niye yapamıyorsun? kadın mısın? |
yalnız yök atlastan baktığımda artık tıp fakültesine giren kadın oranı erkek oranını baya baya geçiyor. doktor olan erkekler şu an fazla evet çünkü çok değil daha 15 sene önce kız üniye gitsin de kötü yola mı düşsün diyen insanların sayısı azımsanamayacak kadar çoktu. |
Evet bunu ben de fark ettim 2020 yks kolaydı yökatlasa bakarsanız iyi üni bölümlerde kız sayısı çok fazla 2021 de ise baya azalmış
|
Cok dogru bir tespit
|
Bu gözlem doğru ve bilinen bir durumdur. Daha net bir sonuç için Uluslararası Matematik Olimpiyatları verilerine bakalım: 2000–2021 arasında 1,102 kız katılmış, toplam katılımcı sayısı 11,950 Kız oranı : 9.2% | Erkek oranı: 90.8% Altın madalya kazananlarda ise kız sayısı iyice düşüyor. 1959-2021 arasında IMO'dan altın madalya kazanan 43 kız, 1295 erkek olmuş. Kız oranı : 3.2% | Erkek oranı: 96.8% Kaynak: https://en.wikipedia.org/wiki/International_Mathematical_Olympiad |
Benzer içerikler
- 11.sınıf kaynak önerileri
- tyt 60 net nasıl yapılır
- bayer eczacı maaşları
- devam zorunluluğu olmayan hukuk fakülteleri
- tus başarısı en yüksek üniversiteler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X