Şimdi Ara

Matematik.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Matematik adına karekök mat sb problemlere geldim problemleri çaptan çözeceğim böyle ilerlemeyi düşünüyorum sizce karekök üzerine başka bir sb mi alsam yoksa deneme mi ? siz olsanız ne yapardınız fikirleriniz benim için önemlidir şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicolas Cagee -- 20 Kasım 2019; 17:54:52 >

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up
  • Bence denemelere geçin ama geçerken yanında yeni nesil soruların ağırlıkta olduğu bir soru bankası daha alın. Soru bankasını hem tekrar amaçlı hemde daha fazla soru görmek amaçlı kullanabilirsiniz.
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up
  • bilgi sarmal prob. öneririm hocam. Yeni nesil full.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt fizik
    geçen yıl açıldı
    tyt-ayt fizik
    5 yıl önce açıldı
    Tyt matematik...
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tasxi kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam şimdi yeni sb mi alsam sizce deneme mi ?
  • saolun hocam yanıtladığınız için
  • Denemedeki netlerine ve hedefine bağlı sen 35 üstü yapmak istersin ama netlerin 20 civarlarındaysa bence soru bankası çözmen gerekir. Denemelerde eksik kısımlarını fark edip yeni soru bankasından sadece o kısımları da çözebilirsin.
    Bir de şöyle bir şey var deneme bence çok konuyu öğretmez sadece bilgileri tazeler şimdi 10 tane mat denemesi çözsen her denemede 2 tane fonksiyon olsa 20 soru yapar. Bu da seni fonksiyonda ne kadar geliştirir orası tartışılır. Ama bir soru bankası alıp çözsen koyar 10 15 testi 10-15 sorudan mis gibi çözmüş olursun 200 küsür soru. Denemeye geçmek için özellikle matematikte bence çok acele edilmemeli

• Nicolas Cagee kullanıcısına yanıt
    hocam kitabın çeyreğinden daha az bir kısmı konu anlatım ile pekiştirme testleri olarak başlıyor. Ardından 35 tane 10 soruluk ''simülasyon'' denemeleri var. yanı bir nevi deneme denebilir.
  • cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    Peki Saolun Hocam Karekök mat sb üzerine ne alabilirim kaynak olarak sizce 345 hariç (geçen sene çözdüm)
  • Nicolas Cagee kullanıcısına yanıt
    Çözüm 3D, Acil veya orjinal olabilir. Genel önerilenleri söyledim, bende çözüm 3d var gayet güzel bir kaynak fakat karekökü zorluk seviyesini bilmediğim için pek yorum yapamıyorum

• tasxi kullanıcısına yanıt
    saolun yanıtladığınız için gri hocam şuanlık elimde çap var bitince onu alırım olmazsa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.