Şimdi Ara

Matematikden psikolojim bozuldu..(Yardım edin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dalga geçecekler Geri veya CTRL + W yaparsa memnun olurum..

Arkadaşlar ben bu sene sınava giriyoruz malum.Ama ben en basit denklemi bile çözemiyorum.Kimse gülmesin bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp nede olsa ne kadarda çabalasam kafam almıyor matematiği..Arkadaşlardan tavsiyeleri bekliyorum nasıl çalışmalıyım nasıl aklıma kazırım.Bu aralar orjinal balık yağı almayı düşünüyorum biraz araştırdım matematiksel zekayı geliştirmeye yardımcı ve zihin açıklığı konusunda üstün derecede faydası varmış.

• Ben kendim için konuşayım itiraz edenler çıkacaktır.Ben şahsen bi konuyu çözemiyorsam tekrar ederim çözemezsem yine çözemezsem yine...3-4 kere tekrar edince hepsini çözemesemde yüzde 50 sini çözüyorum
  • Örneğin verilen en basit bir denklem sorusunu 10-15 kere tekrar ediyorum cevaplı olarak yazarak felan 30 dakika sonra yapamıyorum...
  • Kendine bir ajanda al bütün konuları formülleriyle tanımlarıyla oraya yazarak geçir yazarak çalışmak en akılda kalıcı yöntemdir bilimsel bir şey ayrıca bu senenin öss birincisi de odasının duvarlarını boydan boya yazılarla donatmış inandırmak açısından seni. her konuyu bitirdikten sonra çözümlü bir kitaptan sorulara bakarsın..bütün bunlar bittikten sonra kendin çözmeye başlarsın kendindeki gelişmeyi de görürsün.tam sayılardan başla madem bunda gocunulacak bir şey yok tabi bu dediğim haftalarını alacak ama sonunda mutlu son sen bilirsin yine .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bolt

Kendine bir ajanda al bütün konuları formülleriyle tanımlarıyla oraya yazarak geçir yazarak çalışmak en akılda kalıcı yöntemdir bilimsel bir şey ayrıca bu senenin öss birincisi de odasının duvarlarını boydan boya yazılarla donatmış inandırmak açısından seni. her konuyu bitirdikten sonra çözümlü bir kitaptan sorulara bakarsın..bütün bunlar bittikten sonra kendin çözmeye başlarsın kendindeki gelişmeyi de görürsün.tam sayılardan başla madem bunda gocunulacak bir şey yok tabi bu dediğim haftalarını alacak ama sonunda mutlu son sen bilirsin yine .

Teşekkür ederim bir nebze olsun beni azimlendirdin.Umarım dediğin gibi olur..Daha başka tavsiyelerede ihtiyacım var..

• dersane öğretmenine gidip
    anlamadıgın bır konunun testını gotur
    bastan assa cozdur
    tabı ılk sen bı kere dene ama
    ondan sonra cozmek ıstemesende anlamıs olcaksın emın ol
  • matematikten anlayan bi arkadaşından yardım al emin ol en kral hoca anlatsa o verimi alamazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boşluktayım... Yardım edin...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bölümün ne öncelikle sayısal ve ya esiit ağırlıksan büyük problem demektir.eğer hiç yapamıyorsan dersane derslerini 1 saat bile olsa kaçırma ve de imkanın olmasa bile yarat ekders al matematikten yoksa matematik herşey zaten öss denen merette..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Tesla-

matematikten anlayan bi arkadaşından yardım al emin ol en kral hoca anlatsa o verimi alamazsın

kontrolsuz güç , güç değildir ıncını ,cıncını mat ogretmenı bılır
    arkadasta bı yere kadar bılır netıcede o da ogrencı
  • Dershane hocama aynı konuyu anlattım beni çok rencide etti diğer arkadaşlarım arasında yok fasulye al yok çubuk al abaküs getir felan diye güldü arkadaşlarda güldü tabikide rencide etti herkesin içinde..
  • Sayısalcıyım :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Tesla-

matematikten anlayan bi arkadaşından yardım al emin ol en kral hoca anlatsa o verimi alamazsın

Bu da yararlı olur hocaya bi kere anlayamadım dersin ikiniciyi sölemeye çekinirsin ama arkadaşında aynı şey olmaz tabi matematiği iyi olduğu kadar dalga geçmeyecek karakterde olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Nazi|Reinhard

Dershane hocama aynı konuyu anlattım beni çok rencide etti diğer arkadaşlarım arasında yok fasulye al yok çubuk al abaküs getir felan diye güldü arkadaşlarda güldü tabikide rencide etti herkesin içinde..

öyle hocanın ben sülalesini ta beşikten mezara kadar...

kardeş salla sen hocayı falan.söledigim şeyleri yap.

önce birey mat konu anlatımlı kitap al.öküz gibi çalış.çözümlü testleri çöz.çözebildigin sorular illaki çıkacaktır.onların da çözümüne bak tekrar.illa ki bilmedigin bişi cıkar.

sora çalıştıgın konulardan celal aydın yayınlarının fasiküllerini al.konu anlatımlı olanları degil.çözümlü kitapcık olanları.ordaki testleri çöz.her sorunun çözümüne tekrar bak.iyice anla.ondan sonra herhangi bi soru bankası çöz.çözemedigin soruları da önce arkadaşlarına sor.onlar da yapamıosa hocana sor.

farkındayım.yazdıgım şeyler cok zor ve maddi açıdan cok da ucuz degil ve baya da zaman ister.ama hiç kafan basmıosa matematige ciddi anlamda temelden başlaman gerekiyor.ve benim kardeşim aynı durumda olsa sana yemin olsun döve döve bunları yaptırırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: amele mühendis

quote:

Orijinalden alıntı: |Nazi|Reinhard

Dershane hocama aynı konuyu anlattım beni çok rencide etti diğer arkadaşlarım arasında yok fasulye al yok çubuk al abaküs getir felan diye güldü arkadaşlarda güldü tabikide rencide etti herkesin içinde..

öyle hocanın ben sülalesini ta beşikten mezara kadar...

kardeş salla sen hocayı falan.söledigim şeyleri yap.

önce birey mat konu anlatımlı kitap al.öküz gibi çalış.çözümlü testleri çöz.çözebildigin sorular illaki çıkacaktır.onların da çözümüne bak tekrar.illa ki bilmedigin bişi cıkar.

sora çalıştıgın konulardan celal aydın yayınlarının fasiküllerini al.konu anlatımlı olanları degil.çözümlü kitapcık olanları.ordaki testleri çöz.her sorunun çözümüne tekrar bak.iyice anla.ondan sonra herhangi bi soru bankası çöz.çözemedigin soruları da önce arkadaşlarına sor.onlar da yapamıosa hocana sor.

farkındayım.yazdıgım şeyler cok zor ve maddi açıdan cok da ucuz degil ve baya da zaman ister.ama hiç kafan basmıosa matematige ciddi anlamda temelden başlaman gerekiyor.ve benim kardeşim aynı durumda olsa sana yemin olsun döve döve bunları yaptırırdım.

Sonuç ne oldu peki ?

• kardeşim olsaydı dedim.ama iki kez mühendislik kazanmış biri olarak nacizane fikrimi yazdım ben.celal aydınları da baya baya kullandım.bak istersen bi.
  • Pardon yanlış anlamışım.Kusura bakma.Dediklerinizi yapmaya başlıyorum umarım etkili olur..Yorumların içinde sana minnettarım..
  •  Matematikden psikolojim bozuldu..(Yardım edin)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeo_fp

Matematikden psikolojim bozuldu..(Yardım edin)

Saol
  • Basmıyorsa Kasma...
  • sayısalcısın ve matematiği yapamıyorsan üzgünüm işin zor.
    Tavsiye için;
    Teorik bilgi eksiğin olmadığından emin olduğun zaman sorulara gir.
    Bir günde matematiğe ayırdığın 1 saatte kaç soru yaptığın önemli değil.
    Hocaya sormayı 2. plana bırak kendin uğraş, gerekirse 1 saat uğraş, olimpiyat sorusu değilya bi şekilde sonuç çıkıyo
    Bir soruyu çözemeyince daha basitini çöz kafan dağılsın sonra tekrar bak aynı soruya
    Hocanın yaptığı rencide edici olabilir ama insan dershanede lise sonda sayısaldan iyi temel bekler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.