< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Senin gibi yıkık birinden bu tarz bir laf neyine güvenerek çıkıyor. Ebob ekoğu hiç sevmem ama kim olursa oldun birinin hedeflerine müdahale edercesine "olmalı" demek için ciddiye alınmayacak kadar enainin tekisin
|
Daha önceki mesajın "sen kimsin ki ben iki sınavda da 40/40 yaptım loser. kaybol" bu idi niye değiştirsin anlamadım.
40/40 yapmışsın ama görünen o ki insana saygı ve nezaket konularında sıfırsın. Demek ki başarı, insanlıktan nasibini almamış bir egoyla pek bir şey ifade etmiyor. Kendini 40/40 rüyalarında kandırarak büyük görmek kolay, zor olan ise bunu gerçekten hak etmek. Bunu elde edemeyeceğini bildiğin için tüm gün tek başarı üzerinden ego tatmini yapıyor/yapmaya çalışıyorsun ister troll ister ciddi ol inanılmaz donanımsız bir insansın sen |
Ego tatmininin sonunun vardığı çıkmaz yolunda devam sen de iyi günler
|
1 hafta ara ver < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 29 Ağustos 2024; 9:19:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hocam siz nasıl temeli atmıştınız bizim küçük kardeşi hazırlayalım şimdiden |
bu seneki sınav çok sağlamdı moralini bozma. ben 2022de 39 doğru yaptım 2024te 29 tane doğru yaptıö |
boş boş konuşuyorsun. temeli olmayıp sonradan temel atanlar yok mu olum bu nasıl cümle. |
tamam sus artık |