Şimdi Ara

matematikten düşük yaptığım için özgüvenim düstü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 ay onceye kadar matematikte işlemleri çok hızlı yapardım öyle alt alta yazıp çarpma yapmazdım 3 basamaklı sayıları direkt kafadan çarpardım toplamalar vs aynı şekil

Lakin şuan kendime güvenemiyorum sürekli sallamasını yapıyorum soru çözerken dalıyorum 3 aydır iş ve oyun oynuyodum derse yeni başladım ders calısırken beynim durmuş gibi oluyo nasıl duzelıcem ya

Ayt vdd başliyim dedim eksiğim vardır dedim hocayı bile dinlemeden kitabın yarısı bitti çok kolay çok sıkıcı ben nasıl 17 net yaptım ya sınavdan sonra çoğunu çözebildim ama bahane de sunmak istemiyorum yapamadıysam yapamadım da ne bilim off 1 soru çözüp 2 dk dalıyorum kitaba uyuşturucu içmiş gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Daha önceki mesajın "sen kimsin ki ben iki sınavda da 40/40 yaptım loser. kaybol" bu idi niye değiştirsin anlamadım.

40/40 yapmışsın ama görünen o ki insana saygı ve nezaket konularında sıfırsın. Demek ki başarı, insanlıktan nasibini almamış bir egoyla pek bir şey ifade etmiyor. Kendini 40/40 rüyalarında kandırarak büyük görmek kolay, zor olan ise bunu gerçekten hak etmek. Bunu elde edemeyeceğini bildiğin için tüm gün tek başarı üzerinden ego tatmini yapıyor/yapmaya çalışıyorsun ister troll ister ciddi ol inanılmaz donanımsız bir insansın sen
  • 1 hafta ara ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vdd zor kitap değil ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 29 Ağustos 2024; 9:19:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tkexpert T kullanıcısına yanıt
    Beceri temelliler zordu sanki, oyle hatirliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kardes zaten denemelerde 30+ yapiyorum ne diyon

• Senin gibi yıkık birinden bu tarz bir laf neyine güvenerek çıkıyor. Ebob ekoğu hiç sevmem ama kim olursa oldun birinin hedeflerine müdahale edercesine "olmalı" demek için ciddiye alınmayacak kadar enainin tekisin

• Daha önceki mesajın "sen kimsin ki ben iki sınavda da 40/40 yaptım loser. kaybol" bu idi niye değiştirsin anlamadım.

40/40 yapmışsın ama görünen o ki insana saygı ve nezaket konularında sıfırsın. Demek ki başarı, insanlıktan nasibini almamış bir egoyla pek bir şey ifade etmiyor. Kendini 40/40 rüyalarında kandırarak büyük görmek kolay, zor olan ise bunu gerçekten hak etmek. Bunu elde edemeyeceğini bildiğin için tüm gün tek başarı üzerinden ego tatmini yapıyor/yapmaya çalışıyorsun ister troll ister ciddi ol inanılmaz donanımsız bir insansın sen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burada donanımdan kastımı yine bilkente mata falan çekeceksen hiç yazma da küçük düşürme kendini

• Ego tatmininin sonunun vardığı çıkmaz yolunda devam sen de iyi günler

• hocam siz nasıl temeli atmıştınız bizim küçük kardeşi hazırlayalım şimdiden

• bu seneki sınav çok sağlamdı moralini bozma. ben 2022de 39 doğru yaptım 2024te 29 tane doğru yaptıö

• beni nüye sevmiyon

• arkadaş 150klık bölüm okuuor çok takmamak lazım

• boş boş konuşuyorsun. temeli olmayıp sonradan temel atanlar yok mu olum bu nasıl cümle.

• tamam sus artık

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.