Şimdi Ara

Branş denemelerinde yüksek yapıp genelde düşük yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık bu branş denemelerinin çok daha kolay olduğunu düşünmeye başladım acil olsun çözüm 3d turuncu olsun endemik olsun bs olsun 25-30 bandındayım matematikte fakat genel denemeye gelince 15-16 net
    Matematikten de başlasam sona da bıraksam aynı. Süreyle alakalı bişey de yok hatta genelde daha çok zaman kalıyor benim branşta tuttuğum zamandan.
    Sizin için de böyle mi durum?
    (Tyt matematik)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pipola -- 21 Mayıs 2020; 12:33:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• genel denemeler genelde daha kolay olur hocam brans denemesi olarak ne çözüyorsunuz yayından kaynaklıdır diye düşünüyorum
  • Hocam aynı sorun bende de var bunun sebebini kendim adıma şöyle söyleyebilirim ben matematiği en sona bıraktığım için türkçe ve diğer derslerden sonra matematiğe yeterince odaklanamıyorum.
  • Hocam branşta bs endemik çözüm acil çözüyorum 70 dk tutuyorum sabit geometriye bağlı olarak 25-30 arası değişiyor gelen net bazen daha düştüğü de oluyor.
    Genelde yanıt ve paraf çözüyorum rekorum 17 ve 70 dkdan daha çok süre kullanıyorum

• Evet öyle oluyor haklısınız bu süre eklendiği için matematikten başlamak daha mantıklı gibi geliyor artık.

• pipola P kullanıcısına yanıt
    matematikten başladıktan sonra türkçe çözmek çok tehlikeli benim için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.