Şimdi Ara

MATEMDEYİZ :)) +16

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Adamın biri yeni evlenmiş O heyecanla her gece her gece o işi istemekte doğal olarak..
    2-3 ay derken karısı nefes almanın yollarını aramaktayken bir arkadaşı imdadına yetişir.. Akşam olup da bizim şehvet düşkünü azğın ağzı kulaklarındadır.. Karısı ise için için gülmektedir... İş yatağa gelince kadının geceliğini sıyıran adam kadının vağinasının siyah bir kurdelayla fiyonklanıp sarıldığını görür;
    - Hayır ola bu da ne der...
    Kadın;
    - Bizim akrabalardan biri öldü adettendir İş yok Matemdeyiz der.. Adam her gece kontrol etmektedir... Hep kurdele kurdele... Bir gece yine kontrol sonrası, kadın tam mutluyken adam arkasında sakladığı bir demet çiçeği karısına uzatır pantolonunu indirir.. Penisinde siyah bir kurdele vardır;
    - Evet biliyorum canım matemdesiniz bizde taziye'ye geldik beş dakika girip çıkacağım ...

• Puhahahahahahahahahahahaha süper
  • nesi süper be.iğrenç

tebessüm bile etmedim.
  • güzeldi adamda hazır cevap yani direk lafı otutturmuş
  • 5 dakka girip çıkacakmış
  • süper yaaa koptum yawwww
  • güzel olmuş ne diyelim
  • gercekten iyiydi .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arthur

nesi süper be.iğrenç

tebessüm bile etmedim.

sanada saygı duyarızzz
  • ya cok güzel yaaa tşk saol elina sağlık ya bukadar hic gülmemmiştim ya 1 aydır gülmüyodum sen güldürdün tşk yaa of süper yaaaaa emeğe saygı tşk alahta seni güldürsün
  • süper denilecek laf bulamıyorum paylaşımın için sağoll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hicranguntekin -- 4 Kasım 2006; 11:15:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: viruuuuzzzzz

ya cok güzel yaaa tşk saol elina sağlık ya bukadar hic gülmemmiştim ya 1 aydır gülmüyodum sen güldürdün tşk yaa of süper yaaaaa emeğe saygı tşk alahta seni güldürsün

saol kardeş yaaa çok tşk ederimm
  • aferin kız yasmin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.