Şimdi Ara

Mathias Olivera 'sağlık kontrolünde'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray sol bek Mathias Olivera'yı sağlık kontrolünden geçirdi.

Kaynak: beinsports

Mathias Olivera Miramontes dün akşam üzeri türkiye'ye geldi. bu sabah sağlık kontrolü yapıldı. şu sıralar florya'da olmak üzeredir. transferi ile ilgili net bir durum yok bu arada. her sene bu tipte genç oyuncular geliyor. neden bu kadar üzerine düşüldü anlamadım. beğenilirse sözleşme imzalanır.

Kaynak: quakerboy

Mathias Olivera kimdir?
    https://www.transfermarkt.com/mathi-shy-as-olivera/profil/spieler/376514

19 yaşındaki ve 1.83 boyundaki Mathias Olivera CA Atenas takımında forma giyiyor. Defansif yönü güçlü ama hücum yönü zayıf olan Mathias Olivera, ülkesi Nacional'in altyapısında yetişti. Transfermarkt değeri 300 bin Euro olarak gözüküyor. Uruguay ile 28 milli maça çıkan oyuncu 3 gol attı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anjeliqué -- 18 Temmuz 2017; 15:16:14 >

• Scout transferi gibi gözüküyor.Hayırlı olsun
  • Böyle transferler 31 yaşındaki yıldızlardan daha çok heyecanlandırıyor.

Uruguay milli takımındada maça çıkmış A takım mı bilmiyorum ama iyi transfer olabilir. Güney Amerika'dan iyi topçular çıkar.

Beklenenden çok transfer yapıyoruz olası bi başarısızlıkta takım uyumsuzluğu , yeni kadro denecek heralde
  • lan ben bu herifi mariano sandım. kaçıncı oyuncu bu yeter
  • Mathias Olivera "sağlık kontrolünde"
  • Her sene bu yaşlarda güney amerikalı, afrikalı yada alman kökenli 3-4 genç futbolcu alınıp denense ya sağa sola saçma sapan transfer paraları dökeceklerine. Gönül ister Türkiye alt yapılarından araştırılıp bulunsun ama Türk futbolculardan kestim tüm ümidimi...
  • İçime sanki performansıyla yetersiz faydasız zarar ziyan carole den forma kapar diye doğuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzlemedim ama bu oyuncunun haricinde 1 tane daha sol bek almak lazım yoksa çocuğa yazık olacak malesef
  • Muslera'nın katkısı vardır muhtemelen eğer gerçekten iyiyse porto falan bize yedirmezdi bunu. Bakalım umarım yanılırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

Mathias Olivera "sağlık kontrolünde"

Oliverayı izlemedimde şu Solanke müthiş top oynadı u20'de. Yani adam birçok forveti cebinden çıkartır. Adamı koy üstliglerde bi takıma sırıtmaz.
    Anlamadığım Chelsea bu adamı nasıl bıraktı.
  • portonun gözü çok yükseklerde. bu çocuk da 20 M etmesin de hadi 6-7 M etsin
    yine de yararlı transfer
  • Ben izledim u-20'de valverde'yi izlemek için özellikle uruguay maçlarını izliyordum.Bu adam hiç gözüme çarpmadı.İzlediğim kadarıyla iyi biri değil.Zaten koşuşu falan da bi garipti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

Mathias Olivera "sağlık kontrolünde"

Oliverayı izlemedimde şu Solanke müthiş top oynadı u20'de. Yani adam birçok forveti cebinden çıkartır. Adamı koy üstliglerde bi takıma sırıtmaz.
    Anlamadığım Chelsea bu adamı nasıl bıraktı.

bırakmamıştır muhtemelen pro kontrat yapmadan liverpool kapmıştır

• Bu gidisle galatasaray ya rezil olacak ya da vezir.

Lige yeni cikmis takim gibi transfer yapiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerden buluyorlar böyle alakasız isimleri anlamak güç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Bu gidisle galatasaray ya rezil olacak ya da vezir.

Lige yeni cikmis takim gibi transfer yapiyorlar.

17 m euro kasaya girdi, 21 m euro harcadık aslında 4 m euro kaynaktan harcadık...Kasadan çok harcamış olmadık fakat dediğin gibi yapılanma içine girdiler ya batacak ya çıkacaklar :)

Yapılanma kararı doğru fakat uygulayan isimler yanlış :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.