Bildirim
matıklı mı?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
skoru kestiğine göre vardır birşeyler aram da niye takıyorlarsa böyle şeylere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 15 Eylül 2013; 4:47:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: -b0Ni
skoru kestiğine göre vardır birşeyleraram da niye takıyorlarsa böyle şeylere.
ap kastım 7 kill falan alınca söylenmeye başladılar. hayır arkadaş ben sana niye asist yapıyım çekip bırakacaksın biz öldürücez diyolar resmen -
quote:
Orijinalden alıntı: mormegil1
quote:
ap kastım 7 kill falan alınca söylenmeye başladılar. hayır arkadaş ben sana niye asist yapıyım çekip bırakacaksın biz öldürücez diyolar resmen
Dua et küfür etmemişler :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: SevimliKedicik
quote:
quote:
ap kastım 7 kill falan alınca söylenmeye başladılar. hayır arkadaş ben sana niye asist yapıyım çekip bırakacaksın biz öldürücez diyolar resmen
Dua et küfür etmemişler :D
insaflı davrandılar
-
quote:
quote:
bence hatalı olan sensin. aram bile olsa bi adabı var ayoll :P
-
ARAM'da ciddi ciddi oynayan insanları hiç anlamıyorum, benim için sadece stres atılacak bir harita. İstediğim tarzda eşya dizilimiyle oynarım, oynayana da saygı duyarım. Küfür, hakaret gördüğüm anda maçı gerçekten verebilirim karşı takıma, tabii sadece ARAM'da. Arkadaşlara da yaptığım olmuştur birkaç kez . Hiç uğraşmaya değmez, takma
-
quote:
Orijinalden alıntı: fatih789
quote:
quote:
bence hatalı olan sensin. aram bile olsa bi adabı var ayoll :P
aramda herkes tuttuğunu arkadaş. napıyım yani çekip buyur abi mi deyim
(bu arada ayolmu???)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Prodigal
ARAM'da ciddi ciddi oynayan insanları hiç anlamıyorum, benim için sadece stres atılacak bir harita. İstediğim tarzda eşya dizilimiyle oynarım, oynayana da saygı duyarım. Küfür, hakaret gördüğüm anda maçı gerçekten verebilirim karşı takıma, tabii sadece ARAM'da. Arkadaşlara da yaptığım olmuştur birkaç kez. Hiç uğraşmaya değmez, takma
bende sihirdardan sıkıldığımda oynuyorum. genelde sihirdar oynarım ama bu kadarda pişkinlik olmazki arkadaş ya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X