Şimdi Ara

Matkap tavsiyesi (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.355
Cevap
37
Favori
354.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, içinizde elektrikli zımba tabancası kullanan var mı? Benim ihtiycım var, bir tane almam lazım, 03 mm ile 05 mm kalınlığında ki dolap arkalıklarını çakmak için kullanacağım...

Biraz iyi, biraz ucuz nasıl bir ürün almak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Orijinalden alıntı: experiment67

Hocam yazdığınız tüm yazıları okudum. Eline sağlık sayende herkes doğru ürünü almış.
    Haftada 1 gün mutfak dolapları vs montajı için kullanacağım. Yaklaşık 3-4saat kullanılacak bu yüzden çift bataryalı model vidalama düşünüyorum.
    Bosch düşünüyordum. Ustaların sık sık arıza şikayetleri duyunca vazgeçtim.
    Dewalt veya Makita'nın 14.4v vidalamasını almayı düşünüyorum

Tek sıkıntım Nm değeri.
    Çift Akülü modellerin Fiyat aralıkları bu şekilde.
    Dewalt 14,4 Max 57Nm 2amper Fiyatı 760TL
    Makita 18v Max 50nm 1.3amper Fiyatı 620TL
    Makita 18v Max 50Nm 3amper Fiyatı 800TL

50Nm 7mm x 10cm lik vida için uygunmudur?

50nm ile ahşabı bırakın çeliğe gömersiniz o vidayı
    Bosch bu konuda bir referanstır, çok satıldığı için arıza oranı tabi daha yüksektir. Akülüde Dewalt ve Makita da çok iyidir, bence size uyan hangisiyse alın, her türlü işinizi görür.

Aynen seçim yapmak zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• www.hepsiburada.com
    Bosch GSR Mx2 Drive Professional Çift Akülü Çantalı 3,6 V Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=hrboschgsrmx2&categoryId=60001147

Arkadaşlar üstteki linkteki gibi ufak ve ev kullanımı için uygun birşey arıyorum... Bunu tavsiye etmişti koçtaşta bir satış görevlisi... Başka alternatif var mı yoksa bunu alayım mı...?

Ha bir de 359 TL'ye bunun 10.8v pilli olanı var ama aradaki farka değer mi bilmem...

• Arkadaşlar şu ürünleri alayım diyorum.
    Matkap hoşuma gitti ama şarjlı vidalama sanki çok dandik.
    Eğer bulaşma derseniz şu linkteki 100tl'lik matkabı alıcam :

Bi de sizden ayrı şarjlı tornavida tavsiyesi istiyeceğim.
    Evdeki işleri kendimce yapmak için istiyorum. 2'si 1 arada olan baştaki link yeterli derseniz onu alıcam.
    Sağolun.

• mrb.beton ayarına alıp delmemişsindir.delmemesi mümkün değil.dbk kötü bi matkap değil.çoğu kişi aynı hatayı yapıyo.çok şahit oldum.beton ayarıyla metal delmeye çalışıyo bi saat uğraşıyo.hatta ucu yakıyo.matkaplarda ayar olur o düğmelere bakın.beton ve duvar delecekseniz çekiç işareti ve kıvrımlı uç işaretine alın.çekiç darbe demek.ahşap ve metal delecekseniz sadece sarmal uç işaretinde olacak.iki farklı ayarda sesi bile değişir matkabın beton ayarında delmeye başladığınızda daaaaaad diye ses gelir.ötekinde bu ses gelmez.
  • LeonarT kullanıcısına yanıt
    mrb.bosch psb 500 re ileri geri düğmesi kullanışlı değil tavsiye etmem.evde kullanacaksan alpha tools, dbk ,einhell ürünleri hayli hayli işini görür.ben alpha tool s kullanıyorum cayır cayır her işimi yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husocan11 -- 29 Eylül 2014; 13:55:15 >
  • En Ucuz Ve Kaliteli Matkaplar İçin

• Arkadaşlar Merhaba,
    Evde 750 watt'lık bir matkabım var. Her işimi görüyor senelerdir.
    Banyodaki fayansları değiştirme kararı aldım. Bunları kırmak istiyorum. Bu iş için uygun fiyatlı bir ürün arıyorum.
    Tavsiyeleriniz nelerdir?
  • Arkadaşlar SKİL MATKAPLAR çin üretimi mi? bilgisi olan arkadaşlar var mı
  • YARGIÇ06 Y kullanıcısına yanıt
    Ne üretimi olduğunu bilmiyorum ama skil iyi bir marka alınabilecek bir matkap.çin olsada önemli değil bütün dünya çinde üretim yapıyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: subway2

Arkadaşlar Merhaba,
    Banyodaki fayansları değiştirme kararı aldım. Bunları kırmak istiyorum. Bu iş için uygun fiyatlı bir ürün arıyorum.
    Tavsiyeleriniz nelerdir?

Bunun için kırıcı delici lazım size.
    Ucuz yollu bişey arıyorsanız marka olarak, Performans power, Einhell ve ya DBK önerebilirim.
    Marka olanlarda (Bosch, AEG, Makita vs) matkaplar bile 200'den başlıyor.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Merhaba,
    Tavsiyeleriniz nelerdir?

Ucuz yollu bişey arıyorsanız marka olarak, Performans power, Einhell ve ya DBK önerebilirim.

Evet ucuz birşey istiyorum. Yani bu işimi sorunsuzca görsün bir daha ne zaman kullanabilirim kim bilir.
    Profesyonel birşey olmasına gerek yok benim için. Şu banyoyu alnının akıyla kırsın yeter.
    Peki özellikle önerdiğiniz bir model var mıdır yoksa hangisi olursa olsun farketmez mi dersiniz?
    Yanıtınız için teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Merhaba,
    Tavsiyeleriniz nelerdir?

Evet ucuz birşey istiyorum. Yani bu işimi sorunsuzca görsün bir daha ne zaman kullanabilirim kim bilir.
    Profesyonel birşey olmasına gerek yok benim için. Şu banyoyu alnının akıyla kırsın yeter.
    Peki özellikle önerdiğiniz bir model var mıdır yoksa hangisi olursa olsun farketmez mi dersiniz?

Bir günde halledebilirsen ve çevrende Bauhaus varsa makine kiralayabilirsin.
    www.bauhaus.com.tr
    Anasayfa | Bauhaus
    http://www.bauhaus.com.tr/index.php?id=858

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Merhaba,
    Tavsiyeleriniz nelerdir?

Bir günde halledebilirsen ve çevrende Bauhaus varsa makine kiralayabilirsin.
    http://www.bauhaus.com.tr/index.php?id=858

Çok güzel fikirmiş ama İzmir'deyim. Burada Bauhaus yok.
    Teşekkürler yantınız için. Sizin yukarıda önerdiğiniz markalardan birini alacağım.

• subway2 S kullanıcısına yanıt
    Ben de İzmirdeyim, çok alışveriş yapmasam da Bauhausun kapanması iyi olmadı.
    Önce Praktiker sonra Bauhaus kapandı, Koçtaş'a talim şimdi.
    Arada gidip matkapları okşar, dakupajları severdim
  • albati kullanıcısına yanıt
    Hocam konu açmıştım ama bu konuyu yeni gördüm aynısını burayada yazmak istedim;
    Evde fason iş yapan bayanların kullanacağı sadece ufak vidaları yerlerine vidalama yapmak için cihaz arıyorum, gürültüsüz ve kablosuz olduğundan şarjlı olursa iyi olur, özellikle şarjı uzun giden sürekli çalışmada sorun çıkarmayan seri çalışmadan ötürü yedek bataryası olan en sorunsuz ve fiyatı en uygun cihaz tavsiyeleriniz nelerdir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan_kilic

Hocam konu açmıştım ama bu konuyu yeni gördüm aynısını burayada yazmak istedim;
    Evde fason iş yapan bayanların kullanacağı sadece ufak vidaları yerlerine vidalama yapmak için cihaz arıyorum, gürültüsüz ve kablosuz olduğundan şarjlı olursa iyi olur, özellikle şarjı uzun giden sürekli çalışmada sorun çıkarmayan seri çalışmadan ötürü yedek bataryası olan en sorunsuz ve fiyatı en uygun cihaz tavsiyeleriniz nelerdir ?

Şimdi sizinki ağır iş değil fakat sürekli kullanılacak ve küçük olacak.
    Bunun için öncelikle 10.8 voltluk modeller işinizi görür. Yüksek torklu olanlara gerek yok.
    Yedek batarya olmalı, sürekli şarj edileceği için li-ion olmasına gerek yok, bu da maliyeti düşürür.
    Aslında 3.6 voltluk sadece vidalama yapan daha küçük modeller var ama pil değiştirme imkanı yok, kaliteli olanlar da pahalı.

100 TL
    http://www.koctas.com.tr/akulu-vidalamalar/mac-allister-cift-akulu-vidalama-144-v-nicd/17487-24175/

130 TL
    Ereyon İnternetten Alışverişin Güvenilir Adresi
    Bosch Psr 960 Çift Akülü Vidalama Fiyatı ve Özellikleri | Ereyon
    http://www.ereyon.com.tr/urun/bosch-psr-960.aspx

150 TL li-ION akülü

İlk linkteki Koçtaş'ın kendi ithal ettiği kaliteli bir ürün, arkasında Koçtaş var çok sıkıntı yaşamazsınız, hem de kampanyalı.

• Selam arkadaşlar,

linkteki ürün günlük ev kullanımı için işimi görür mü? Kullanan var mı acaba?

• İşini görür fazlasıyla.ama matkabı otomatik mandren alsan daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.