Şimdi Ara

Matrix 980Ti için Monitör Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, kısa bir süre önce 980ti matrix ekran kartı aldım. Bu hafta monitör almayı planlıyorum. Aklımdaki model PG279q ama 980ti bile 2k oyunlarda zorlanıyor gibi gözüküyor. Bu sebeple FHD 144 hz Asus VG248QE'de aklımdan geçmiyor değil. Ama panel olarak IPS almak istiyorum, vg248qe'de tn panel. Pg279q'u ekran kartı zorlandığı zamanlarda 1k'ya düşüreyim diye düşündüm, ama o zamanda görüntü normal FHD'lerden daha kötü oluyormuş galiba pixellerden dolayı. Kafam karışık yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkür ederim şimdiden.

• Düşündüğünüz monitör piyasadaki en iyi monitör. Ekran kartınızda çok iyi bir kart. Eğer ki fiyat olarak sizi aşmıyorsa hiç düşünmeden alın derim PG279Q' yu.

VG248QE güzel bir monitör ama PG279Q yerine düşünülürmü orası muamma :) Birde PG27AQ modelinede bakabilirsin yeni bir model 4K :)

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-pg27aq-gaming-4k-ips-g-sync-monitor.html
  • Ya tek korkum gpu'nun yetmemesi. 2. Matrixi alabilirim belki ama daha sonra:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanan çok kişi var ki gtx970 ile kullanıyorlar vede oldukça memnunlar. dediğin gibi olmadı bi 980ti daha eklersin :)
  • Bu seferde power sıkıntısı var corsair ax860 i alayım diyorum ama sli 980 ti da sıkıntı yaratabilir?

• Şuan tek kart ile devam edeceksin. güç kaynağını almadıysan daha yükseğine bakabilirsin. 375W'a kadar çekiyor tek kart.
  • Yok almadım guc kaynagı ve monitorum eksik. Aklım ax 1500 e kayıyor ama asırı pahalı:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Corsair rm serilerine bak fiyat anlamında daha cana yakınlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brskcr

Bu seferde power sıkıntısı var corsair ax860 i alayım diyorum ama sli 980 ti da sıkıntı yaratabilir?

corsair 860i en ufak bir sikinti yaratmaz sli yaparsan rahatlikla kaldirir,sana cooler master psu calculator ile 2 adet sli 980 ti 2 ssd 1 hdd 4 adet 2500mm fan lcd fan kontrolcü bütün bileeşenleri ekleyerek hesapladim güvenlik payı ile beraber 713 watt harcadı :d i7 6700 işlemci ya da amd fx8370 arasinda bir işlemci ile fark etmedi :D
  • 4k bulaşma 980ti bile yetersiz kalabiliyor 2k alıp devam edin.Bende 980ti vardı bi hışımla 4k aldım mort oldum 30 fps sli yapsam 45 olacak bu seferde akıcılık gidecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PG279q almaya karar verdim haftaya PSU ile beraber alıp kuracağım sistemi, resimlerini paylaşırım.Herkese teşekkürler:)
  • Şimdiden hayırlısı olsun resimleri bekliyoruz :)
  • Senin merakına benim sistemim cevap olacaktır. 980 ti classified ile 2560x1440 çözünürlük gayet rahat oynatıyor. Ortalama black ops 3 full ayarlarda 120 fps alıyorum. Monitör zaten 144 hz g sync. Ayrıca güç sıkıntım da yok. G sync olduğundan sorun olmuyor. 100 fps e kadar herşey akıcı. Eğer sen sabit 100 fps alabilir isen g sync sana o hissi gayet güzel yansıtıyor. Dert etme. Güç kaynağı olarak da 860i yeterli olacaktır. Ben kullanıyorum sorun olmuyor

• Anladim, pg279q'yu aldim zaten bugun gelecekti, gelmis bile olabilir:)

• Hayırlı olsun. Umarım blb testinde birşey çıkmaz. Alır almaz test edin bence.

• Edecegim, burdan yazarim sonuclari:)

• Korktuğum başıma geldi, monitörde BLB var:)
  • Monitörünüz hayırlı olsun. Ancak o kartın tek başına o çözünürlükte işinizi göreceğini pek sanmıyorum.
  • Tesekkur ederim:)Monitorde g sync pldugu icin yeterli olacagini dusunuyorum 30 un altina falan dusmez zaten hicbir oyunda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.