Şimdi Ara

Matrix-path of neo tren bölümü yardım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
5.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • trene bindim, en arkadaki vagona gidip, telefonla konuştum, sonra frene basıyorum,tren duruyor ama inemiyorum, yardım lütfen

• O bölümde makinistin sesini dinle durak geldiği zaman haber veriyo o konuştuktan sonra kolu indirirsen tren duracak ve yola devam edeceksin...
  • ÇOK TEŞEKKÜRLER
  • Bu oyunu oynamadım hiç.. Yorumlarınız nedir? Oynamassam çok şey kaçırmış olurmuyum
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilcnr

Bu oyunu oynamadım hiç.. Yorumlarınız nedir? Oynamassam çok şey kaçırmış olurmuyum

İğrenç ötesi bir oyun oynamazsan birşeyler kaçırmayı bırak kazanırsın bile (paran cepte kalır)
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatnyurur

quote:

Orjinalden alıntı: devilcnr

Bu oyunu oynamadım hiç.. Yorumlarınız nedir? Oynamassam çok şey kaçırmış olurmuyum

İğrenç ötesi bir oyun oynamazsan birşeyler kaçırmayı bırak kazanırsın bile (paran cepte kalır)

aynen arkadaşta vardı ps2 de cok kotu bir oyundu

• Yapmayın o kadar da kötü bir oyun değil bence en azından neo yu kontrol edip film deki o haraketleri yapmak harika oluyor. Filmin hastaları bence mutlaka oynamalı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rise of the Ronin {PC ANA KONU}
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • path of neo ve enter the matrix oyunlarını karıştıranlar var enter the matrix gerçekten iğrençti ama path of neo gerçekten güzeldi oynayıp bitirdim zevkliydi
  • Sanırım bi ara indirip deneyebilirim..
  • çok fazla tavsiye edilebilecek bir oyun değil ama başından kaldırmayabilir
  • Oyun filmdeki gibi rüyada başlıyor ve ilk anda hah tamam yüzyılın oyunu bu olmalı diyosun :)
    Sonra kontroller biraz acayip gelmeye başlıyor belki ilerde düzelir diye umut ediyorsun ama neo uykudan uyanıp ofise geçtiğinde abuk subuk bulmacalar da başladığında gitgide sıkılmaya başlıyor ve belli bi yerde dayanamayıp oyunu kapıyorsun
    Oynamamış olan hiç bi şey kaybetmez aksine yukarıdaki arkadaşın dediği gibi zamanını boşuna harcamaış olur
  • Allah cezalarını versin ya hiçbir ses yok oyunda Sadece dövüşme sesleri geliyor konuşma sesleri gelmiyor İnemiyorum trenden

Hort mort oldu ama yapıcak bişi yok
  • Horta Bak Rızaya Gel
  • grafikleri rezil ama oyunu bitiydiğimi inkar etmicem
  • Enter the matrix'i uzun zaman önce bitirmiştim.Ama filmlerini daha geçen gün izleme fırsatı buldum.
  • marketlerde orjinali 5 tl alsakmı ki?
  • Oyun kötü diyenlere aldırmayın bence süper bir oyun ben bilgisayarımı sattım bilgisayar alırsam o oyunu tekrar yani 4. kez bitirecem...
  • matrixin tüm filmleri var oyunundan haberim yok hemen alıp oynayayım
  • merhaba,
    morpheus ile dövüş yaptık sonra telefonu açmak için belirli platformlarda atlayıp, zıplıyorsunuz, Telefonu Morpheus dan önce acmam gerekiyor burayı geçtim, hatta daha sonra bir bölüm daha bitirdim.apartman dairesinde duvarları kırarak trinity, morpheusu falan buluyorum bu bölümüde bitiriyorum.
    daha sonra yeni bölüme gecerken ,
    daireler içinde olup oyuna ok ledim bi şekilde başlarken, You must select a new ability before you can continue yazıyordu, bi şekilde oyunu başlattım. Bu bölümde yerin altında ilerliyoruz , bi yerde ajanın biriyle platforma bomba yerleştirip dövüşüyoruz. platformdan trinity yanına gidemiyorum köprü yok oluyor.ajanla dövüşüyorum ama bir müddet sonra enerjim azaldıkca beni öldürüyor
    Napmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 54caner54

merhaba,
    morpheus ile dövüş yaptık sonra telefonu açmak için belirli platformlarda atlayıp, zıplıyorsunuz, Telefonu Morpheus dan önce acmam gerekiyor burayı geçtim, hatta daha sonra bir bölüm daha bitirdim.apartman dairesinde duvarları kırarak trinity, morpheusu falan buluyorum bu bölümüde bitiriyorum.
    daha sonra yeni bölüme gecerken ,
    daireler içinde olup oyuna ok ledim bi şekilde başlarken, You must select a new ability before you can continue yazıyordu, bi şekilde oyunu başlattım. Bu bölümde yerin altında ilerliyoruz , bi yerde ajanın biriyle platforma bomba yerleştirip dövüşüyoruz. platformdan trinity yanına gidemiyorum köprü yok oluyor.ajanla dövüşüyorum ama bir müddet sonra enerjim azaldıkca beni öldürüyor
    Napmam lazım?

Ajanı aşagı atman gerekiyo orda bikaç kere atınca trinity duvarı patlatıp yok açıyo yukarı atlayıp kaçıyorsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.