Şimdi Ara

MAVİ EKRAN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrblar.. daha yenı bır masaustu bılgısayar topladım.. butun parcalarını kendım sectım ve 4 mılyar gıbı bır para harcadım bılgısayara.. ancak bılgısayarı alalı 1 ay gıbı bır sure oldu arada mavı ekran hatası alıyorum ve kılıtlenme sorunu yasıyorum.. wındows 7 ultımate kullanıyorum orjınal degıl kendım kurdum ancak bu hatayı neden verıyor ve kıtlenmeyı neden yapıyor yardımcı olursanız cok sevınırım ustadlar...

• öncelikle mavi ekranın birçok sebebi vardır
    bilgisayarım a sağ tıkla özellikler de gelişmiş sistem ayarlarına tıkla sekmelerden gelişmiş e gel
    açılan pencerede başlangıç ve kurtarma nın altındaki ayarlar a tıkla açılan pencerede sistem hatası altındaki otomatik olarak yeniden başlat ın yanındaki tiki kaldır ve tamam de bundan sonra sistem mavi ekran a düştüğünde yeniden başlamayacak ve mavi ekranda kalacak
    sende bu mavi ekranın bi resmini buraya koy hatanın sebebi ve neden kaynaklı olduğu o ekranda yazar bizde sana ona göre yardımcı olalım
  • Bir anda mavi ekranın çıkıp bilgisayarı kitlemesi birkaç saniye sonrada resetlemesi veya ekranın bozulup donması genellikle RAM hatalarından kaynaklanır taktığın ramlerin birbiriyle uyumuna dikkat ettinmi? Mavi ekran donanım sorunudur vista ile bir ilgisi olduğunu sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t4hr1 -- 27 Ağustos 2011; 0:04:42 >
  • cvplar ıcın tskkurler sımdı zekı arkadasın dedıgını yaptım ve mavı ekran hatasını beklıyorum..geldıgınde kopyalayıp buraya koyucam ona gore hareket ederız cok tskkurler ılgılerınız ıcın.. sıstem ozellıklerını bılemıyorum uygunlugunu ama baya arastırıp aldım gayet te uyumlu oldugunu dusunerek aldım ama herhangı bır sorun varsa vatandan aldım gıdıp hemen degıstırıcem...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc açılırken beyaz ekran!!!
    17 yıl önce açıldı
    Mavi Ekran kitlenme
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.