Şimdi Ara

mavi ekran?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba.oncelikle bilgisayar kullanan ama ozelliklerinden anlamayan biriyim :)) pc surekli uyari veriyordu acilirken windows ciddi bir hatadan kurtarildi diye ama onemsemedim pek.gecen gun actim sifre yazacagim yere kadar geldi sonra mavi ekran uyarisi cikti.sonra otomatik kapandi.surekli bi tekrar etti guvenli modda da acamadim.forumda format gecirmez diyor zaten icindeki bilgiler lazim format istemiyorum.bilgisayarciya goturdum adam harddiske ulasilmadigini ciddi hata oldugunu format bile cekemedigini soyledi.minibook oldugundsn kucuk harddisk lazimmis turkiyede sayiliymis uzun ugraslar sonucu istanbulda bulmuslar tum hersey dortyuzelli lira tutuyor.ne yapmam lazim sizce? format atmadan bu parayi vermeden icindekileri kurtsrip pcyi kullanmam gerek lutfen yardim edin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kurtulur aslında adam gibi işi bilen birine gitmeniz lazım..
    windows şifre girme ekranına kadar geliyorsa o veriler kurtulur.
    düzgün birine vermeniz lazım ama... uyduruk birine verirseniz rezil eder bırakır..
    önce acronis ile full backup alınıp denenenecek.. back up üzerine erişim denecek. (acronis kullanmayı bilmeyen verileri silebilir)
    olmadı hdd sökülüp başka bir pc ye ikincil olarak tanıtılacak (elinde gerekli ekipmanı olmayan yapamaz)

mavi ekrandan kurtulmak içinde veriler kurtulktan sonra format denenecek olmazsa donanım incelencek...
    mavi ekran hatası işletim sistemi kaynaklı olarak başlayıp ana kart üzerindeki kılcal çatlağa kadar vara bilecek tam tespiti uğraştırıcı bir sorundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxmmkxxx

arkadaslar merhaba.oncelikle bilgisayar kullanan ama ozelliklerinden anlamayan biriyim :)) pc surekli uyari veriyordu acilirken windows ciddi bir hatadan kurtarildi diye ama onemsemedim pek.gecen gun actim sifre yazacagim yere kadar geldi sonra mavi ekran uyarisi cikti.sonra otomatik kapandi.surekli bi tekrar etti guvenli modda da acamadim.forumda format gecirmez diyor zaten icindeki bilgiler lazim format istemiyorum.bilgisayarciya goturdum adam harddiske ulasilmadigini ciddi hata oldugunu format bile cekemedigini soyledi.minibook oldugundsn kucuk harddisk lazimmis turkiyede sayiliymis uzun ugraslar sonucu istanbulda bulmuslar tum hersey dortyuzelli lira tutuyor.ne yapmam lazim sizce? format atmadan bu parayi vermeden icindekileri kurtsrip pcyi kullanmam gerek lutfen yardim edin..

Teknik servisin dediğinden faydalanarak Sorunu ilk HDD'de arayalım

HD Tune programıyla Error Scan yapın her taraf yeşil olursa sorun yok demektir..

Bios default ayarlara getirin birde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathStalk3r -- 31 Mayıs 2012; 2:30:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mavi Ekran kitlenme
    2 ay önce açıldı
    Siyah Ekran Hatası
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.