Şimdi Ara

Mavi Ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım başlar başlamaz mavi ekran verip reset atıyor. FILE_SYSTEM 0x00000022 hatası ile karşılaştım. Güvenli modu açıp disk hatalarını denetleme, cc cleaner, combofix gibi çözümleri denedim ama işe yaramadı. Çözüm ile ilgili önerisi olan var mı?

Not: Format at diyecek varsa hiç demesin. En son çare onu yaparım zaten.

• Sürücüleriniz ile alakalı olabilir ... Güvenli kipde açabılıyorsanız driverları silip hatayı alıp almadıgınızı kontrol edebilirsiniz... Sorun yazılımsal olsa gerek .
  • Mavi ekran donanımsal veya yazılım kaynaklıda olabilir. Bendede oluyordu sorun ram kaynaklıydı. Ramleri sök tak yaptım çalıştı. Bir başkasındada ekran kartı kaynaklıydı. Arkadaşın dediği gibi driver olabilir. Ram uyumsuzluğundanda olabilir. Biostan ram ayarlarına bak. Neden çok çeşitli anlayacağın ama aldığın hata kodunu google araştır çözüme ulaşırsın sanırım.
  • Sürücüleri silip deneyeceğim. Güvenli modda sıkıntı olmadan açabiliyorum.

Hata kodunu ilk mesajımda belirttim. FILE_SYSTEM 0x00000022 hatası.

Dün sabah hiç bir sorunum yoktu. Pc normal çalışıyordu. Akşam eve geldikten sonra durduk yere problem oluştu. Pc'de gün içerisinde herhangi bir değişiklik yapmadım da. Neyse sorunu çözebilirim umarım. Format atmak istemiyorum çünkü beraberinde bildiğiniz gibi bir sürü şeyi baştan yapmanız gerekiyor...
  • deniz991 D kullanıcısına yanıt
    Log dosyalarını paylaşırsan detaylı bir şekil de inceleyebilirim. Eğer ki format atarsanız ufak bi tavsiye vereyim,driver falan herşeyi kurduğunuz zaman backup alın bir daha uğraşmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzixx

Log dosyalarını paylaşırsan detaylı bir şekil de inceleyebilirim. Eğer ki format atarsanız ufak bi tavsiye vereyim,driver falan herşeyi kurduğunuz zaman backup alın bir daha uğraşmazsınız.

Log dosyasını bir saate kadar yüklerim, şu anda bir disk aracı çalışıyor. Yardım için çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz991 -- 11 Şubat 2014; 13:46:58 >
  • deniz991 D kullanıcısına yanıt
    Yükleyince haberdar edersen site de olursam bakarım.
  • Driverlarını kontrol ettınız mı
    Birde tek Ram ile denermsınız
  • peka kullanıcısına yanıt
    Tek ram ile denedim gene olmadı... Driverları kontrol ettim ama baştan bir edeyim olmazsa.

Edit: Driver booster ile kontrol ettim. Driverlar günvel diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz991 -- 11 Şubat 2014; 14:37:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.