Şimdi Ara

Mavi ekran 0x000016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle forumda ilk söylenecek konuya açıklama getirerek başlayayım; evet, internette bu konuda bazı yorumlar gördüm. Ancak hemen hepsi eski tarihli, belki güncel çözümünü bulan vardır diyerekten tekrar yazıyorum.

Bilgisayarımın teknik özellikleri
    Lenovo Y530
    Ekran kartı NVIDIA GeForce 9500M G

Bilgisayarıma format attıktan sonra resimdeki arızayı almaya başladım. Önceden bilgisayarımı açtıktan sonra 1 kere hatayı alıyordum, kapatıp açtıktan sonra sorunsuz olarak kullanabiliyordum. Ancak son zamanlarda bu hataya 3-4 bazen 5 defa almaya başladım yani her seferinde bilgisayarımı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi lütfen

Mavi ekran 0x000016

• g560 aynı sorunu yaşadım bios ve driverleri güncelledim sorun düzeldi 1 senedir kullanıyorum bir daha aynı hatayı almadım
  • bios güncelleme konusunda hiçbir bilgim yok açıkçası bios ayarlarını da karıştırmaktan çekiniyorum, daha önce bi bilgisayar elimde kaldı böyle :) ama driverlar güncel
  • Bios güncelleme ile uzaktan yakından alakası yok çok alakasız cevaplar verilmiş lütfen yanlış yönlendirmeyinhttp://pcsorunlarim.blogspot.com/2013/07/nvlddmkm.sys-mavi-ekran-hatasi-cozumu.html
  • Ram slotlarının yerini değiştir diyeceğim ama tam bilmiyorum.
  • teşekkürler dostum hemen deniyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ntoskrnl.exe mavi ekran hatası
    5 yıl önce açıldı
    mavi ekran hatası
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.