Arkadaşlar merhaba, elimde MSI bilgisayar var, sürekli mavi ekran hatası ile karşılaşıyorum. Windows 10 ile geldi bilgisayarın kendisi. BIOS mu güncellemedim, NVIDIA kaldır yeniden yükle yalama yaptı, başka bazı yazılımlar da desek keza öyle. Her seferinde de farklı farklı kodlar geliyor. Sağ olsun MSI Help Desk hep yardımcı oldu, ama çözümleri hep geçici oldu bir türlü geçiremedik bu illeti...
Şimdikinin kodu: KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Başarısız olan arkadaşımız ise: igdkmd64.sys
Bir diğer sorum da hazır açılmışken konular gireyim dedim, bazen böyle C yi açıyorum veya D yi, veya içlerindeki Program Files ı, bir sürü uygulama dosyası, metin belgesi, uzantılar filan oluyor, bunlar nedir ne değildir bilemeyince silemiyorum arkadaşları. Bunlar nedir, sileyim mi, direkt shift delete mi dalayım yoksa önereceğiniz bir program var mı? Bir de bunun nedeni nedir nasıl önlerim bunu?
Öncelik olarak ilk soru olmak üzere biliyorsanız da ikinci soru için DE sizden tavsiyeler dizisi almak için bekliyorum saygı değer beyfendiler ve hanımefendiler.
Ben bu mesaja cevap vermiştim sanki. Denediniz mj yazdıklarımı