Şimdi Ara

mavi ekran hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, 4 ay önce Asus GL502VL ( i7-6700HQ 16 Gb ddr4 ram ve 3 gb Gtx970 ekran kartı var) aldım. Sadece tek bir oyunda problem yaşıyorum ve sürekli mavi ekran hatası alıyorum, GtaV falan ultrada gayet akıcı çalışıyor hiç bir oyunda problem yaşamayıp tek oyunda ( Heroes of Newerth) sorun olması normal midir, yardımcı olabilecek var mı?

Durdurma kodu: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION

Başarısız: NETIO.SYS

• Ekran kartınızın sürücüsü veya donanımı ile ilgili bir probleminiz var gibi görünüyor. Lütfen ekran kartınızın son sürücüsünü güncelleyin ve tekrar test edin. Eğer bu da çözüm olmuyorsa ekran kartı ile ilgili donanımsal bir probleminiz var demektir.

"BUNU DENEYİN"
  • Ekran kartım güncel ama problem devam ediyor, garantiye gönderip beklemek istemiyorum umarım bir arıza yoktur..
  • buuraaa kullanıcısına yanıt
    Şunu incele:http://ademocut.com/mavi-ekran-system_service_exception-0x0000003b-hatasi/

Windows Bellek Tanılama Aracı ile ya da Memtest86 adlı araç ile RAM'ini test et. Sürücü bulucu, IObit ürünleri, 360 Total Security gibi gereksiz ve zarar verebilen programlar varsa kaldır.

Şu komutu uygula:https://uzmanim.net/soru/sfc-scannow-komutu-nedir-ne-ise-yarar/72711

Link bazenleri çalışmıyor. "sfc /scannow" yazarsın Google'a o zaman.

Sürücüleri kendi sitesinden güncelle.

Ayrıca iyi bir antivirüsün yoksa Norton Security adlı programla tam tarama tarama yapmanı öneririm.

Olmazsa format dene garantiye gitmesini istemiyorsan.

Bunlar olmazsa donanımsaldır bence sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 11 Mayıs 2017; 21:7:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşletim sistemini yazmamışınız. Win7 ise Formatlayın win 10 kurun. Güncel driverler işinizi görür. Donanım yüklemesi sırasında yada güncelleme anında pcyi elle kapatırsanız karşılaşırsınız genelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozleri -- 12 Mayıs 2017; 0:31:59 >
  • ekran kartını furmark yükleyip test ettinizmi acaba etmediyseniz programi indirip sonuçları yazarmısınız.
  • Merhaba dediklerinizi yaptım, ramler normal görünüyor. sfc/scannow'da da bir sorunla karşılaşmadım. sizce sadece bir oyunda problem olması oyunla alakalı olamaz mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mavi ekran
    12 yıl önce açıldı
    mavi ekran
    8 ay önce açıldı
    Siyah Ekran Hatası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gozleri kullanıcısına yanıt
    sistem win 10 home single language
  • Furmark'ta da sorun çıkmadı 1920x1080'de 25 dk çalıştı max sıcaklık 83 derece. Problem olmadı.
    Olabilir. Oyun orijinal mi?

• Oyundan olmaz diyecem oyundan olacak utanacam onun için susmayı tercih ederim. Format atardım eğerki vazgeçilmez bir durum yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: KALEMLİK100

Olabilir. Oyun orijinal mi?

Evet, orjinal ve sadece bu oyunda oluyor.
  • Hata veren dosyayı değiştirmeyi deneyin. İnternetten indirin yada başka pcden alın. Netio.sys dosyasına değiştirme ye windows izin vermezse yöntemleri var değiştirmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozleri -- 13 Mayıs 2017; 12:32:52 >
    Sürücü bulucu, 360 Total Security, IObit ürünleri falan kullandığınız için de olabilir. Sürücüleri kendi sitesinden yükleyin. Oyundan dolayı da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 13 Mayıs 2017; 13:2:44 >
  • Bunları da kullanmıyorum, son ekran kartı sürücüsünü siteden yükledim. Asusu aradım en sonunda oyundan diyorlar ama başka hiç bir cihazda bu problem olmuyor ben anlamadım bu işi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.