Şimdi Ara

mavi ekran hatası........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pcyi açtığımda şöyle bir hata geldi......
    ummountable_boot_volume
    bu ne demek??
    yardım ederseniz sevinirim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lincoln19 -- 25 Nisan 2008; 21:40:36 >

• büyük ihtimalle hdd de bir sorun var.format atıp(quick fortmat değil)mümkünse f disk yapıp tekrar işletim sistemi kurmayı deneyin
  • iii teşekkürler...
  • Bütün kartları çıkartın sadece ekran kartı ve ram kalsın üstünde böyle bir windows kurun.Daha sonra teker teker tanıtın.Hatayı yaptığı anda hangi kartta sorun olduğunu muhtemelen anlarsınız.
    Eğer çözülmezse Ram veya Ekran kartından olabilir.Tam olarak konumunuzu bilmiyorum ama mümkünse bir arkadaşınızla değiştirerek sorunu halledebileceğinizi umarım.
    saygılar..

olmazsa

bu sorunu genel de anakarta takılan donanımların tam oturmaması ekran kartı işlemci fanı yada ençok ram yuva boşluğundan kaynaklanmakta.eğer daha değişik bir anormal durum yoksa anakart chip devrelerinde kısa devre gibi.ram kartınızı çıkartıp diğer yuvaya takın ekran kartınız varsa çıkartıp sağlam bir şekilde monte edin.eğer boşka donanım aygıtları varsa kontrol edin mümkünse sametcan arkadaşın dediği gibi ram ve ekran kartı haricindekileri iptal ederek temiz bir kurulum cd si ile kurulum yapmaya çalışın.(not:ummountable boot voluma hatası genele donanımlaraın elektrik giriş bağlantılarının sorunluolmasındadanda kaynaklanabiliyor) selamlar.

• sağolasın ciğerim.....
    sağollll.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.